Vil du bygge et moderne hus? Se trendene innen arkitektur for 2020

Det moderne huset er fremfor alt et individuelt designet hjem. Husplanleggeren bør være godt kjent med dagens trender og tilpasse dem til eiernes egne behov. Du kan hente inspirasjon hvor som helst. Dagens trender har aldri vært så omfattende som i dag: Vi oppdager relaterte prinsipper og ideer i offentlig og privat sektor.

I dag presenterer vi en liste over slående bygninger fra det offentlige rommet fra 2020. Vi håper at de representerer vakre kreasjoner for deg.

Arkitektoniske stiler – forlengelse av Nasjonalmuseet i Zürich

arkitektoniske stiler solide elementer

Utvidelsen av Nasjonalmuseet i Zürich ble utført av Kristus & Gantenbein innså. Den nye robuste konstruksjonen står i sterk kontrast til konstruksjonen av den opprinnelige bygningen. Det er nettopp denne kontrasten som forekommer oftere og oftere i private hjem. Som et resultat kommer individuelle utmerkede elementer til sin rett.

Tate Modern i London

arkitektoniske stiler london museum extension

En sveitsisk arkitekt fra firmaet Herzog& de Meuron har bygget en 64,5 m høy forlengelse av London -galleriet Tate Modern. Den tårnlignende forlengelsen rommer ytterligere gallerirom.

Her har vi et eksempel på referanse til historisk arkitektur – noe som har blitt en trend i private hjem.

Arkitektoniske stiler – Port House i Antwerpen

adverpen arkitektoniske stiler

Zaha Hadid Architects står bak den enorme glassbygningen ved havnen i Antwerpen. Det ble bygget for administrasjonen. Den fasetterte fasaden er slående – et eksempel på streben etter interessante effekter i utvendig design av bygninger.

Geologisk museum i Qinglong

arkitektoniske stiler geologisk museum

Fasetter preger også bygningen av det geologiske museet i Qinglong Mountain Geopark i Kina. Formen følger landskapets linjer og rammer et bestemt område der dinosaureggene er utstilt. Byggets lengde er 70 meter. I interiøret kompletteres bygningens tekstur med bambusrør.

Her opplever vi et samspill mellom moderne materialer og organiske former og teksturer – noe som absolutt kan tas opp som en idé i et lukket hus i naturen.

Arkitektoniske stiler – Elbphilharmonie i Hamburg

arkitektoniske stiler av moderne konstruksjon

hertug & de Meuron har fullført sitt tiårige prosjekt i år. Utgiftene oversteg det opprinnelige budsjettet ti ganger. Fasaden er delt vertikalt i to hovedområder. Den nedre tilsvarer byarkitekturen, og den øvre har en ekstremt moderne design. Dette gjelder også materialene – murstein under og glass over. Hvilken fordeling ville være mer hensiktsmessig hvis du vil bygge et moderne hus som også skal passe godt inn i et historisk boligområde.

CKK Jordanki

arkitektoniske stiler nye trender

Fernando Menis står bak arkitekturen i konserthuset på Tenerife. Kombinasjonen av ødelagte murstein og betong ga en spesielt interessant effekt. Innvendig føler du at du er i en stor moderne hule. Materialene sikrer også utmerket akustikk. Bruken av gamle design i moderne husdesign er en annen trend som vil fortsette lenge.

Arkitektoniske stiler – implementer ideene til de store arkitektene i hjemmet ditt!

moderne arkitektoniske stiler

Arkitektoniske stiler – robuste elementer for litt mer mobilitet i hjemmet ditt

arkitektoniske stiler moderne trendy

Du kan skape en unik atmosfære i hjemmet ditt!

arkitektoniske stiler museum sveits

Arkitektoniske stiler – en fantastisk atmosfære

arkitektoniske stiler trender

Nedenfor er noen flere ideer for den moderne arkitekturen i hjemmet ditt

arkitektoniske stiler hamburg

arkitektoniske stiler hamburg moderne

filharmoniske arkitektoniske stiler i hamburg

arkitektoniske stiler eksepsjonelle

bygge moderne arkitektoniske stiler

arkitektoniske stiler nye ideer