bassengkonstruksjon Sacker innendørsbassenger svømmebassengarkitektur

Innovativ svømmebassengarkitektur for helse, fitness og fritid

 

Å bygge et svømmeanlegg er en langsiktig investering som krever presis planlegging og mye kunnskap. Innovativ svømmebassengarkitektur av den nye generasjonen skaper tilfluktsrom for helse, fitness og fritid.

Kvalifiserte arkitekter er de riktige partnerne for implementering av en moderne badekultur i moderne tid.

Bilde: Roland Halbe

bassengkonstruksjon Sacker innendørs sportsbasseng blue hour Roland Halbe

 Foto: Wolf Dieter Gericke

bassengkonstruksjon Sacker innendørs sportsbasseng Wolf Dieter Gericke

Bassengkonstruksjon: Innendørs- og sportsbassenger med et tydelig formspråk og multifunksjonalitet 

Innendørs- og sportsbassenger i dag må oppfylle de høyeste kravene. Design, energiske aspekter og tekniske detaljer står i sentrum for nyskapende bassengarkitektur. Idrettsbassenger er designet i henhold til konkurranseorienterte kriterier for å skape optimale forhold for konkurransedyktige svømmere. Bassengsystemer med forskjellige dimensjoner og varierte dykkesystemer imponerer med sitt klare designspråk. Innendørsbassenger med multifunksjonelle funksjoner kan brukes på mange måter – enten det er for vannpolokonkurranser, babysvømming eller vannaerobic. Glasskupler og tredimensjonale strukturer skaper en feriestemning i en estetisk atmosfære. Moderne fritidsbassenger gleder besøkende med eventyrbassenger, tropisk flora og eksklusive spa -soner.

Foto: Miguel Babo

bassengkonstruksjon Sacker Keidel Mineral termisk bad full utsikt Miguel Babo

Moderne termalbad – luksuriøst iscenesatte fasiliteter

Moderne termalbad er ikke lenger bare tilpasset behovene til eldre besøkende; unge mennesker og familier slapper også av i stilige termiske oaser som imponerende fokuserer på elementet av vann. Termiske bad presenteres nå som luksuriøst iscenesatte fasiliteter i futuristisk design. Badelandskap med sandstrender gir gjestene en atmosfære som i Sør -Stillehavet. Termiske bad er designet med tre, naturstein, granitt, glassbiter og lette seil. Spesialiserte arkitekter lager kunstobjekter for helsebevisste badegjester som ønsker å fordype seg i fantasifulle vannverdener.

Foto: Miguel Babo

bassengkonstruksjon Sacker Keidel Mineral termiske badebadere Miguel Babo

Sacker Architekten – bassengkonstruksjon med oppmerksomhet på detaljer 

Når du bygger et svømmebassengsystem, er det ikke bare funksjonelle og designmessige aspekter som teller, men også bærekraft og kostnadsoptimalisering. Sacker Architects er eksperter på bassengbygging. Fokuset er på kundeorientert planlegging og implementering av tilpassede baderomskonsepter. Enten et fritidsbasseng & Eventyrbasseng, innendørs- og sportsbasseng, kombinert basseng eller termisk basseng – alle prosjekter gjennomføres med stor oppmerksomhet på detaljer og fremsyn når det gjelder investeringer og driftskostnader. Sacker Architekten utvikler individuelle baderomsystemer for private og offentlige kunder. Det motiverte teamet av arkitekter kontrollerer alle bassengkonstruksjonstjenester i henhold til ISO 9001: 2000 kvalitetsstyringssertifisering.

Foto: Thomas Dix

Radon Revitalbad Menzenschwand; Innendørsbasseng med utsikt

Foto: Thomas Dix

bassengkonstruksjon Radon Revitalbad Menzenschwand Blue Hour svømmebasseng