Hvilket design og / eller materiale ville være riktig for hagegjerdet ditt? Beslutningen må tas i tråd med ditt hjemmedesign. I tillegg spiller miljøet og visse regionale krav en viktig rolle. I hvilken grad du vil beskytte personvernet ditt er også et problem du bør tenke på. En moderne og samtidig universell løsning, som også har blitt kontinuerlig utviklet de siste årene, er Dobbeltstangmatter. I de følgende linjene skriver vi om de mest populære typene og beskriver fordelene deres.

dobbel stangmatter grå farge

Fordelene med doble stangmatter på et øyeblikk

De viktigste fordelene med doble stangmatter som gjør dem spesielt populære for moderne hagegjerder er tre. For det første har vi å gjøre med en metallkonstruksjon som skriver seg godt inn i de fleste by- og bygdemiljøer. Dessuten er dobbeltstangmatter ganske robuste og kan vare i mange år under forskjellige værforhold. Til syvende og sist taler den relativt enkle konstruksjonstypen for beslutningen: De fleste husboere kan montere sitt eget gjerde fra doble stangmatter. Så denne løsningen er billig og kan tilpasses individuelle krav og ideer.

dobbeltstangmatter stort ridesenter

De mest populære typene dobbeltnett

Det er flere modeller på markedet, men to har vist seg å være de mest universelle og populære så langt. Dette er type 656 på den ene siden og type 868 på den andre. Hvor kommer dette navnet fra? Dobbeltstangmattene består av ståltråder som er plassert horisontalt og vertikalt. De respektive betegnelsene er avledet fra styrken til ståltrådene som brukes. I det første tilfellet er de horisontale 6 mm tykke, og de vertikale 5 mm tykke. Med den andre typen har vi å gjøre med henholdsvis 6 og 8 mm. Den første typen er, som vi vil forstå, mindre robust enn den andre. Dette gjør imidlertid konstruksjonen av gjerdet litt enklere. På grunn av dette oppnås ofte veldig stabile og konsistente resultater med det. Type 868 er også pulverlakkert og derfor mer værbestandig. Så dette ville være det riktige valget for noen regioner med et hardt klima.

dobbeltpinne -matter med vakre blomsterpotter

individuelle løsninger

I hvilken grad gir dobbeltstangmattene fleksibilitet når det gjelder design? Basert på bildene våre kan du se at forskjellige smijernsmønstre og høyder er tilgjengelige for deg. Noen modeller er egnet for tradisjonell landlig design, der de små dekorasjonene nesten alltid er obligatoriske. Minimalistiske moderne løsninger, derimot, er mer populære i urbane forsteder. For de som holder sitt privatliv i hagen for seg selv så mye som mulig, ville dobbeltstangmattene, som er utstyrt med personvernstrimler, være en spesielt egnet løsning.

interessant mønster av doble stangmatter

Når er dobbelstangmattene uegnet??

Fleksibel i form og farge og også tilgjengelig med forskjellige ornamenter og i forskjellige høyder, er dobbeltstangmattene ganske universelle. Det er knapt en hage eller hage, enten den er moderne eller tradisjonell, som de ikke ville passe. Unntak er imidlertid de tilfellene der en bestemt husarkitektur er valgt som utelukker denne typen metallkonstruksjon fra et rent stilistisk synspunkt. Men hvis du bare vurderer praktiske årsaker, har dobbeltstangmattene praktisk talt ingen konkurranse som materiale for hagegjerdet ditt!

busker med rose dobbel stangmatter

dobbel stangmatter grå detalj

vakre indre gårdsrom dobbeltstangmatter