Drømhusbeholder om natten

Drømmehuset laget av containere? Optimalisert bygg og bo

Living endret betydningen betydelig over tid. Det handler ikke bare om å ha et sted å bo. En vil gjerne ha en drømmehus bygge og nyte livet i den.

På den annen side blir trenden med å leve mer økonomisk sterkere.

Antallet innbyggere på planeten vår vokser stadig. Aldersforskjeller blir mye mer signifikante ettersom mennesker lever lenger. Alle disse faktorene får mennesker til å endre livssyn. Nonkonformisme øker i måten samfunnet tenker på.

Drømmehjem er mulig og det uten livslange lån 

Drømmehusbeholder veldig moderne

En levende beholder kan også brukes som hage eller fritidsbolig

Drømhusbeholder skrånende

Vi som individer blir mindre og mindre påvirket av massenes mening. Vi identifiserer oss mindre med institusjoner eller visse sosiale grupper.

Nonkonformisme påvirker også måten vi oppfatter hjemmet på som det. Ideene om drømmehus skiller seg fra hverandre. De blir stadig oftere laget av de mest uvanlige materialene og med originale planløsninger. I dag skal vi vise deg noen veldig fremtidsrettede bygninger. Arkitektene gjenbrukte containere for konstruksjonen.

Lysthuset var i går. Lenge leve den levende beholderen!

Dream house container frontal gul

Å bo i en beholder er trygt, enkelt og billig

Dream house container takterrasse

Som hovedbolig eller som supplement til hagen

Stort sett bygger du veldig små hus av containere. De passer for steder i landet der du ikke bor så ofte. De kan også tjene som et hageskur, som du bruker i tillegg til hovedboligen din.

Imidlertid kan du også bygge større, ekte drømmehus av containere. Prinsippene er de samme for små og store konstruksjoner, bare dimensjonene er forskjellige.

Beholderne kan stables veldig praktisk

Dream house container mini

Drømmehuset til de rene individualistene

Drømhusbeholder fra innsiden

Moderne gjestehus

Har du en stor hage? Kanskje du vil tilby gjestene dine mer enn ett rom? For noen få tusen euro kan en være laget av containere.

På grunn av materialene ville dette uunngåelig ha en industriell effekt. Få mest mulig ut av det og skape et spesielt moderne utseende. Mange av containerhagehusene og pensjonatene er malt i blått eller grønt. De ser attraktive og samtidige ut og på samme tid innskriver seg ideelt i miljøet. Mesteparten av tiden kan en glassfasade og en liten veranda legges til. Krydre det med lyse aksenter i form av moderne møbler.

De fargerike “ytre fasadene” bringer atmosfære til hele levende ideen

Drømhusbeholder blå

Beholderne kalles med rette drømmehus

Drømhusbeholder rundt vindu

Nysgjerrige fargekombinasjoner gjør slike gjestehus spesielt komfortable.

Adam Kalkin viser hvordan du kan bygge et drømmehus av containere

I tillegg til gjestehus og hagehus, kan containere også brukes til å realisere større prosjekter. Arkitekten Adam Kalkin illustrerer dette.

Du kan ta huset ditt med deg nesten hvor som helst

Dream house container oransje

Moderne arkitekter designer alltid nyere boalternativer,

Drømhus containerprosjekt

Han bygde sitt eget hus av containere. Konstruksjonen er enorm. Den har plass til et hus i et større hus. Ideen om utsiden og innsiden forsvinner takket være de gjennomsiktige skyvedørene. Det beboelige interiøret bidrar også til dette inntrykket.

De fleste besøkende opplever en viss forvirring, og det sier seg selv. Alt ser imidlertid ganske behagelig ut, ikke sant? Det kan bli et drømmehus, du tror ikke det?

som er overraskende estetiske og komfortable

Drømmehus container frontal

En (ut) byggeplan ville definitivt være fornuftig av organisatoriske og kostnadsmessige årsaker

Dream house container interiør planlegging

Drømmehus laget av containere kan være en mulig fremtidig modell av arkitektur.

I tillegg til Adam Kalkin, har andre arkitekter også tegnet mange prosjekter fra containere de siste årene. Marcio Kogan fra Brasil skapte vakre fargerike bygninger. Starbucks -kjeden har bygget originale butikker av containere basert på dette prinsippet. Andre boligprosjekter av denne typen ble realisert av franskmannen Patrick Partouche.

Flere og flere franske selskaper bruker det originale og optimaliserte modulsystemet

Drømhus containerarkitektur

En verdensberømt kafékjede drar allerede fordeler av containerfordelene

Dream house container stabucks