Hvordan koronapandemien har forandret hverdagen vår er et langt tema som diskuteres vidt og bredt. Faktum er at de fleste nå jobber hjemmefra. Denne gruppen inkluderer ikke bare ansatte, selvstendig næringsdrivende og frilansere. Trenden mot hjemmekontoret påvirker også millioner av ansatte, fordi mange selskaper har løftet det gamle kravet om å være tilstede på kontoret. I Corona -tiden gjelder åpenbart nye regler. En av dem heter nå: arbeid på hjemmekontoret! Derfor er temaer om å sette opp og designe din egen arbeidsplass i de fire veggene aktuelle og etterspurte for øyeblikket. Ikke alle mennesker har et ekstra rom hjemme som de kan gjøre om til et hjemmekontor. På grunn av plassmangel, men også med andre kraftige argumenter, er det en økende tendens til å designe et koselig hjemmekontor i hagen. Har du blitt nysgjerrig på hvordan du flytter hjemmekontoret til landsbygda??

 Nå er det trendy å sette opp hjemmekontoret i hagen

Hjemmekontor i hagen moderne innredning innendørs skrivebord skjerm bordlampe stol masse fargerike hageplanter utenfor ideer

Hvorfor er hjemmekontoret i hagen spesielt relevant??

Friluftsliv har vist seg å være en viktig de siste årene Hagetrend  håndheves. Når været er fint, vil du tilbringe mer tid ute i uteområdet. Derfor liker folk å sette opp koselige spise- og sittegrupper i det fri og til og med ønske å flytte stua utendørs.

Trenden øker og påvirker nå også hjemmekontoret. Du vil ikke være permanent lukket i de fire veggene og jobbe non-stop. Det er deprimerende og utmattende! Ikke få panikk, det er en smart løsning, og den er i hagen! Hvis du har et hageskur i bakgården, kan du begynne på jobb med en gang. Dette kan enkelt og raskt omdannes til et koselig hjemmekontor i hagen. På denne måten kan du skille hverdagens rutiner fra kontorarbeid og jobbe med forretningsprosjektene dine på en avslappet måte. I tillegg har de grønne omgivelsene en beroligende effekt på tankene dine, og du kan komme med nye kreative ideer.

 Å jobbe på hagekontoret er hyggelig og morsomt!

Hjemmekontor i hagen innebygd i grønn, hyggelig atmosfære

Hva er fordelene med å ha hjemmekontoret i hagen??

Savner du rutinen med å kjøre til kontoret hver morgen, vente i trafikkork og bare ha en kort lunsjpause? Absolutt ikke, ikke sant? Alle som har jobbet på kontoret i årevis, setter pris på å jobbe på hjemmekontoret. Men du kan forbedre arbeidsforholdene ytterligere hvis du setter opp og designer et hagekontor. Da har du den korteste ruten fra huset til hjemmekontoret i hagen. I det følgende vil vi kort oppsummere for deg hvilke andre plusspoeng som hagekontoret gir deg.

  1. Du trenger ikke gå på jobb! Dette sparer deg for mye tid, stress og trafikkutgifter. Om morgenen kan du nyte frokosten og kaffen hjemme i fred, før du går til hjemmekontoret i hagen. Flott rett?

Et hageskur kan enkelt gjøres om til et hagekontor.

Hjemmekontor i hagen Konvertering av et hagehus til et hagekontor bordstoler lenestoler sofa

Hjemmekontoret i hagen ligger veldig nær huset og er fullstendig atskilt samtidig.

Hjemmekontor i hagen fullt utstyrt kontorbord stolhylle for mapper i nærheten av huset, men helt atskilt

  1. Arbeidskontoret ditt er veldig nært! Så du har muligheten til å gå hjem for et hopp og kontrollere barna. I tillegg kan du ha mer tid til dine nærmeste og ta bedre vare på kjæledyrene dine (hvis du har dem!)
  2. Innredningen og utformingen av hagekontoret avhenger helt av dine behov, preferanser og individuelle preferanser. Her har du full frihet til å følge din egen smak. Du kan lese mer om hvordan du kan gjøre hjemmekontoret til et tilfluktssted for kreativt arbeid her. Det viktigste er at du føler deg komfortabel der og jobber effektivt og med konsentrasjon. På hjemmekontoret i hagen kan du bare fokusere på arbeidet ditt, for det er ingenting i nærheten som distraherer eller forstyrrer deg.

Du kan jobbe stille og uforstyrret på hagekontoret.

Hjemmekontor i hagen veldig moderne møbler inne ute fred og ro mye grønt arbeid uforstyrret

  1. Du kan skape akkurat atmosfæren på hjemmekontoret i hagen som motiverer og inspirerer deg til kreativt arbeid. Oppsettet kan være veldig enkelt og begrenset til de viktigste kontormøblene. Men du har også sjansen til å unne deg mer komfort. Hvis du har et større hageskur, vil en komfortabel sofa eller i det minste en lenestol definitivt passe der. Til dette formålet kan du enten bruke gamle møbler eller kjøpe helt nye kontormøbler. Det avhenger igjen av din vilje og det tilgjengelige budsjettet.

Dette hjemmekontoret i hagen er på ingen måte dårligere enn det typiske hjemmekontoret.

Hjemmekontor i hagen Et vakkert designet og fullt utstyrt hagekontor er på ingen måte dårligere enn det typiske kontoret

  1. Nyt friheten til å jobbe i hagen! Utenfor blir du omgitt av grøntområder, velduftende hageblomster og fuglesang. Hvis du har en liten veranda foran hageskuret, kan du unne deg selv pauser utendørs innimellom. Selvfølgelig kan du strekke bena i hagen og observere og beundre naturen rundt deg. Alt dette er bra for kropp og sjel!

 Det er ingen kleskode på hjemmekontoret i hagen! Du kan kle deg som du vil!

Hjemmekontor i hagen, det er ingen kleskode. Kle deg som du vil

  1. Vårt ekstra tips: Før du bestemmer deg for et hjemmekontor i hagen, må du finne ut av bygningsmyndigheten i din kommune om du trenger byggetillatelse til hagekontoret. Fordi regler og forskrifter for dette varierer fra land til land.

 Å jobbe midt i frodig grønt er veldig trendy i disse dager!

Jobb hjemmefra i hagen midt i frodige grøntområder, nyt roen, bo i nærheten av naturen

Omgiv deg med vakre grønne planter og blomstrende hageblomster.

Hjemmekontor i hagen vakkert hageskur omgitt av mange grønne planter og hageblomster

Liten, men mektig!

Hjemmekontor i hagen, lite hagekontor, moderne hagehus, moderne interiør

I et større hagehus kan du sette opp to eller flere arbeidsstasjoner.

Hjemmekontor i hagen, større hagebod, satt opp to eller flere arbeidsplasser

Et hagekontor i minimalistisk stil imponerer med sin enkle design.

Hjemmekontor i hagen Hagekontor i minimalistisk stil. Enkelhet i design

 Slik ser drømmekontoret ut?

Hjemmekontor i hagen chic hagekontor arbeidshjørne PC skrivebord kontorstol til høyre Relax zone sofa

Hjemmekontor i hagen vakkert moderne sommerhus med veranda to lenestoler

Hjemmekontor i hagen vakkert velstelte hagen hevede senger hagekontorbord utenfor