Vi har allerede publisert forskjellige artikler om bobilprosjekter. Oppdagelsen deres minnet oss om at bobiler er en bærekraftig trend, og fremdeles over hele verden. Mange flere velger å kjøpe slike små flyttbare hus. Investeringen er på ingen måte liten, fordi de anses å være store nyheter i Feltet for moderne arkitektur. De er ofte et resultat av arbeidet til talentfulle designere. På de følgende sidene lærer du hva du skal se etter når du skal kjøpe bobil.

Idee til hus med industrielt design

gavlblå husvogn

Hvor langt vil du reise med den?

Som begrepet “hus” allerede antyder, er disse moderne arkitekturverkene beregnet på reise. Man vil gjerne bruke den til å nå forskjellige destinasjoner. Men det er selvfølgelig en stor forskjell om du planlegger å reise lengre eller kortere avstander.

Rutetypen er også veldig viktig – nødvendig teknisk utstyr for en fjellkjede og for et flatt land er selvfølgelig annerledes. Ta det riktige i tråd med formålet ditt!

Kombinasjonen av metall og tre er veldig populær

hus i lyst tre

Hvor mye tid skal du bruke på det?

Mobile hus koster ulikt avhengig av interiørdesign. Dette kommer vanligvis klart med huset. Grunnen er at interiørdesign i et så lite område er en veldig vanskelig oppgave. Derfor foretrekker arkitekter og designere det direkte. Selvfølgelig er det interiørdesignkonsepter med forskjellige priser, og disse bør være rettet mot tiden du tilbringer der. Så investeringen lønner seg i lengden!

Grått og brunt er ofte sammenkoblet i bobiler

grått og brunt hus

Hvor mange mennesker vil bo der?

Området til husene skal være behagelig for alle som bor i dem. Ellers vil du ikke bruke den, og investeringen er derfor ikke verdt. Det er husbiler som er beregnet for to, tre eller flere personer. Hva med deg Tenk og diskuter dette aspektet veldig nøye!

Ultramoderne design for bobil

husvogn veldig mørkt

Husbiler – spørsmål om isolasjon

En av de største utfordringene når det gjelder bobiler er god isolasjon. Det bør tillate en koselig atmosfære om sommeren uavhengig av varmen og solstrålene som trenger for mye inn. Om vinteren er selvfølgelig termisk isolasjon grunnleggende. I uvær og kraftig regn, så vel som i Hagen, bør du også være godt beskyttet. Selvfølgelig er dette mer sant for noen klima enn andre. Tenk nøye over hvilken type værbestandighet som er viktig for deg, og handle deretter!

Ideelt hus til maritimt landskap

mobilhus blått tre

Estetiske krav til fasaden

De høye estetiske kravene gjelder naturligvis også for husbiler. Kanskje de vil være synlige i en del av byen eller i en velstelt gate fra tid til annen. Du må selvfølgelig registrere deg godt der. Selv om du reiser et sted i naturen, vil du ikke ødelegge den vakre og koselige naturen med uegnet estetikk. Stort sett har den minimalistiske designen etablert seg som standarden fordi den naturligvis ser bra ut i mange forskjellige sammenhenger. Kombinasjonen av brunt og svart og dermed sammenkobling av metall og tre er spesielt moderne for øyeblikket.

Flotte treplater for bobil

husvogn midt på sommeren

Planlegg funksjonaliteten riktig

Mobilhus har mye til felles med små leiligheter. Man må ha råd til komfortabel funksjonalitet i et begrenset område. Prinsippene er omtrent de samme i begge situasjoner. Men med et eiendomshus trenger du mye mer kreativitet og en følelse av funksjonell og praktisk planlegging. Alt avhenger av riktig sonering, tilpasningsevne og multifunksjonalitet. Vi vil imidlertid også understreke følgende: Tenk nøye etter hvilken funksjonalitet som er riktig for deg personlig. Er det viktigere for deg å sove komfortabelt eller ha et større underholdningsområde? Hver har sine egne prioriteringer og funksjonalitetsplanlegging bør gjøres deretter.

Husbiler kan ha en historisk stil

grønt og hvitt hus

Muliggjør et sunt liv

Dette punktet er veldig nært knyttet til det forrige. Noen mennesker har problemer med å sove eller for eksempel ryggproblemer. En koselig seng med en veldig god madrass – burde ikke dette være en prioritet ved innredning av bobiler? Fordi nærheten til naturen ikke vil gi de ønskede resultatene hvis du kommer tilbake fra turen med utålelig spenning og andre helseproblemer. Andre har imidlertid visse begrensninger i spiseplanen av helse eller andre årsaker. I dette tilfellet ville et godt utstyrt kjøkkenområde, kanskje med kjøleskap og andre viktige lagringsalternativer, være ekstremt viktig! Planlegg bobil på en slik måte at de muliggjør sunne levekår selv i et lite område. Tross alt er sunt liv en av hovedproblemene til de fleste designerne av slike arkitektoniske arbeider!

Kontrastfull og samtidig tradisjonell design

mobilhus bakstein farge

Overvinn følelsen av tetthet og begrensning

Her kommer vi til det siste punktet angående bobiler, og dette er også en av våre konklusjoner og sammendrag av det som har blitt sagt så langt. Hvis du føler deg komfortabel og rolig, i tillegg til å stole på riktig funksjonalitet, er det ingen måte du ville føle deg begrenset i en bobil. I tillegg til disse veldig praktiske aspektene, er design som bidrar til visuell ekspansjon av bobilene ved bruk av glassoverflater og visse romdesignprinsipper selvfølgelig også å foretrekke.

Husvogn med flere rom

litt større husvogn

Moderne kombinasjon av glass og tre

hus i glass og tre

langstrakt og ideelt mobilhus

husvogn blå og tre

Ekstremt lite hus

husvogn en flott person

husvogn en flott trapp

husvogn en eng

Mobile hus er ofte malt i naturlige farger

husvogn grønn og grå

COPYRIGHT DC FOTOGRAFIESTUDIER

husvognsideer laget av tre

De mest forskjellige treslagene brukes

husvogn lakkert tre

husvogn flere nivåer

husvogn flere hvite

Husvogn med vinterhage

husvogn mini hagetrapper

bobil midt på enga

mobilhus naturideer

mobile hus flott på plattform

Med god isolasjon kan et bobil også brukes om vinteren

husvogn flott for vinteren

husvogn flott idé

mobile hus flott høy design

De nautiske fargene er veldig populære

husvogn tradisjonell teft

husvogn tørre farger

husvogn to flotte farger

veldig liten idé husvogn

Nok en flott kombinasjon av tre og glass

flott for hyttehus

flott hagehus