Interiøret i små leiligheter vil forbli et hovedtema i 2018. Dette vil neppe virkelig endre seg de neste årene. Grunnen: Flere og flere mennesker (spesielt i de store byene) foretrekker slike boarealer. De gjør dette ikke bare av økonomiske årsaker, men ofte fordi de foretrekker å leve på en minimalistisk måte. Logisk sett er minimalisme også en stor trend innen boligdesign. Imidlertid tolkes det veldig annerledes og utelukker ikke noen skarpe og uvanlige løsninger! Vi kan tydelig se hva dette betyr ved å bruke eksemplet på følgende sjarmerende leilighet.

De eksotiske dekorasjonsideene dominerer i dette interiøret

innredning i soveromsveggen

Minimalisme i interiøret

Minimalisme er absolutt ikke det første du tenker på når du ser bildene fra denne leiligheten. Vi sier ikke at denne stilen er merkbar på alle måter. Minimalisme kan også tolkes som en streben etter å utstyre alt så funksjonelt som mulig og med få objekter.

Når det gjelder dekorasjon, kan man deretter fortsette på en lystig og maksimalistisk måte. Så du lever komfortabelt, du distraherer deg ikke fra det vesentlige med overflødige gjenstander og har fremdeles nok plass til å uttrykke din egen individualitet. Dette er nøyaktig veien som ble tatt ved utformingen av følgende leilighet. Slik ser det i hvert fall ut for oss.

Blå kombinert med grått og svart

interiør blå kjøkkeninnredning

Kreativiteten

La oss ta en titt på interiøret i denne lille leiligheten ved hjelp av bildene. Det er klart moderne og funksjonelt, men ved første øyekast er det ingen spesielle konseptuelle ideer. Hvis du ser nærmere på, vil du legge merke til følgende: Din egen kreativitet og personlige preferanser kommer til sin rett i sammenheng med de dekorative møblene. Dette er tydelig underordnet to hovedtemaer. På den ene siden er det de eksotiske grønnsaksmotivene og på den andre – den iøynefallende blå fargen. De løper gjennom hele leilighetsdekorasjonen.

Eksotiske plantemotiver finnes overalt i dekorasjonen, for eksempel på soverommet 

innredningsplanter for hjørnet

Gjenspeiler de siste trendene

Interiøret i denne lille leiligheten gjenspeiler noen av hovedtrendene i hjemmet. De pyntete plantemønstrene med sin iøynefallende og eksotiske karisma er for tiden noe moderne. For øyeblikket tar folk gjerne denne ruten for å sette sterke aksenter innenfor slike interiørdesigner. Her og der fortsetter vi å se olivengrønt – også en farget trend for 2018. Videre er den mørkeblå veldig til stede, noe som anses å være spesielt moderne. Kombinasjonen av grønt og blått er overraskende, men vellykket på samme tid. Slike dristige ideer for sammenkobling av former og farger er populære i år.

Ved første øyekast merker du ikke et spesielt konsept i interiøret …

interiørmøbler kjøkken øy plate

En grønn oase i byen

Hva kan vi utlede av denne leiligheten om innbyggerne? De elsker absolutt det moderne livet, og de er ekstroverte: hjemme søker de komfort og avslapning, men de er ikke så knyttet til gjenstander og bruker sannsynligvis mye tid borte fra hjemmet. Tilsynelatende liker de naturen, og det er derfor den har en så spesiell plass i dekorasjonen. Poenget er at du vil gjøre ditt eget hjem til en liten oase. Vi tror at dette støttes av den vertikale beplantningen som vi ser på balkongen og på den ene veggen. La oss se nærmere på disse og andre detaljer i leiligheten ved å bruke de flotte bildene! Kanskje du kan bruke de enkle, men effektive prinsippene i dette interiørdesignet til dine egne ideer?

… men på nivået med dekorasjonsideer gjør naturen seg gjeldende

interiørdekorasjon eksotisk vegg soverom

Vi ser at praktisk talt alle detaljer fra interiøret er underordnet de samme dekorasjonsideene

eksotisk aksentvegg interiørdekorasjon

Borddekorasjonen passer også til temaene i denne interiørdesignen

innredning dekor frukt

Ekte grønne planter finnes inne og ute, fordi …

interiør blå kjøkken

… selv på den minste balkongen er det plass til en vertikal hage

balkongplanting interiørdekorasjon

Baderomsinnredningen er nøytral, men det er plass til grønne dekorasjonsideer

innvendig vask og badekar

Belysningen har vært veldig gjennomtenkt i hele interiøret 

interiør moderne bad