De usynlige farene i hverdagen er et stadig mer aktuelt tema for alle. Årsaken: forurensning tar nye og nye former. Det største problemet er at du ikke vet nøyaktig hvor mye det er. Videre trenger du vanligvis ganske innovative og dyre midler for å beskytte deg mot det. Et eksempel på dette er electrosmog. Du har alt rundt deg, men det er vanskelig å beskytte deg mot det uten innovative metoder. Men det er ikke umulig, og mange av tiltakene passer godt til vår moderne livsstil. Og dette inkluderer absolutt et sunt liv.

Hodepine sunt liv

Sunt liv – det kan måles

Inntil for noen år siden var informasjon om miljøforurensning avhengig av studier og publikasjoner om emnet. Dette er ikke lenger tilfelle, fordi det er enheter som du kan måle deres innflytelse på selv hjemme. I hvilken grad du kan leve et sunt liv med alle elektroniske enheter rundt deg, kan du finne ut ganske enkelt ved hjelp av noen moderne metoder. Du kan finne en rekke effektive Esmog -produkter som denne https://www.esmog-shop.com/ på nettstedene til produsentene. I denne artikkelen fokuserer vi på å integrere disse i interiøret vårt.

praktisk pc sunt liv

Renover husfasaden og lev et sunnere liv!

Planlegger du å renovere fasaden til huset eller leiligheten din? Eller ser du etter en grunn til det? Det er nå spesielle farger som du kan bruke for å beskytte deg mot skadelig stråling. Dette beskytter deg mot elektromagnetiske felt med lave eller høye frekvenser. Du beskytter deg selv mot all vanlig stråling som vanligvis kommer inn i hjemmet ditt fra omgivelsene. Å male med slike farger er ikke noe problem i det hele tatt. Du bruker dem som alle andre!

Du kan også leve sunt med en PC og mobiltelefon

Regulering av interiøret for et sunnere liv

Moderne mennesker liker å leve innendørs med en åpen plan. De blir deretter delt inn i mindre og større soner ved hjelp av ulike designideer. Denne soningen, som er vanlig for den moderne livsstilen, kan nå også ha en dobbel positiv effekt. Ikke bare får dette rommet til å se mer ryddig og strukturert ut, men du kan også beskytte deg mot skadelig stråling. Hvordan virker det? I dag tilbyr mange selskaper spesielle baldakiner som beskytter deg mot stråling mens du sover.

huset beskytter sunt liv

Dekorasjonsideer og e-smogskjerming

En baldakin for å skjerme sengen er laget av spesielle tekstiler. De er nå tilgjengelige i en rekke farger og teksturer. Slike tekstiler brukes mest for å beskytte mennesker mot skadelig stråling under arbeidet. De kan brukes til dyner og soveposer. Samtidig kan de med litt kreativitet også brukes som dekorasjon i interiøret. Veggene og mye av møblene kan også krydres med veggmaling med beskyttende effekt.

elektronikk smog sunt liv

La deg bli kompetent informert

Når du skal beslutte en boligstrategi mot skadelig stråling, trenger du profesjonell støtte. Man bør måle farene nøyaktig og ta passende tiltak. Disse trenger ikke nødvendigvis å være veldig komplekse, men strategisk godt planlagt. Fordi beskyttelse mot stråling ikke må svekke vårt normale liv og føre til paranoia. Velg leverandøren av måleinstrumenter for stråling og tilhørende vernetiltak nøye! Du kan kjenne igjen de gode etter de kompetente rådene som tilbys på deres nettsted og via telefon og e -post. Med deres hjelp kan du unne deg selv et vakkert og sunt liv på samme tid!