slapp av fjellene i fjellet og drikk kaffe i morgen

Hyggelige lyder med avslapningsteknikk

Du leter etter en rask Avslapningsteknikk, det vil alltid fungere? Det er faktisk ikke så vanskelig å finne en som du kanskje tror. Fordi det er alt i naturen. I mellomtiden er det også internett, som gjør at vi kan gjøre litt research.

Nyt den regnfulle dagen

slappe av teknikker regn regnværsdag

Avslapningsteknikk kan bare bety å ligge og lytte til et regnvær. For å innse dette, trenger du ikke å vente på naturens gunst. Du kan enkelt finne den tilsvarende videoen på You Tube.

Det vi kan gjøre for deg i dag er at vi kan hjelpe deg med de riktige søkeordene og noen flere assosiasjoner som du kan bruke sammen som avslapningsteknikker.

Mens du ligger i en hengekøye, se på sjøen

avslapningsteknikk vannvær nyt hengekøye

Katten spinner

Kattespinning fungerer best med en katt. Å ha muligheten til å vedlikeholde en av disse hjemme vil automatisk få deg til å føle deg mer avslappet i hverdagen. Hvis ikke, kan til og med purring av katter fra innspillingen i mange tilfeller hjelpe mye.

Kattespinning er så søt!

avslapningsteknikk ideer lyder cat purr

Elsker kjæledyret ditt?

avslapningsteknikk støy cat purr

Spinnende katt i hendene dine

slappe av teknikker kjæledyr katter purr

Snø under føttene

Folk som er vant til vinteren må kunne høre denne lyden minst en gang i året. Du bare lengter etter det. Når det er vinter og fullt av snø ute, sett deg ned og se ut og nyt lyden i bakgrunnen.

Vinteren kan gi mye glede

nyt snø dag glede snø slappe av

Å nyte vinterdagene er også en slags avslapningsteknikk

slappe av flotte teknikker snødag

Barna elsker spesielt vinteren

slappe av teknikker nyte snø

Nedbør i vinduskarmen

Avslapningsteknikk bare å ligge og meditere på bakgrunn av regnet var vårt første eksempel. Vi er glade for å gjenta dette her på dette tidspunktet. Vi er sikre på at alle kjenner denne lyden, i hvert fall fra barndommen!

Se den regnfulle dagen fra vinduskarmen

regnfull dag se kul avslapningsteknikk

Du kan finne timevis med opptak på Internett. Noen er fra veldig stille regn, og andre – fra uvær. Helt forskjellige former og blandinger av disse kan også bli funnet. Du hører kanskje noen hele natten. Bestem hva som vil være det beste alternativet for deg.

Sjølyder

Mange mennesker elsker sjøen, men kan ikke bo på stranden. Men takket være den flotte teknologien og Internett har de muligheten til å lytte til dens lyder. Hvis du bor i en kystby, vil du finne en mulighet til å kjøre eller gå til sjøen. Hvis du kan, kan du sitte der på et stille sted og lytte til vannet. Du kan nesten ikke forestille deg bedre avslapning.

Liker du å meditere??

avslapningsteknikk som ser på havet meditere

Se på bølgene

sea ​​watch relax -teknikker

Skog, liten elv

La oss nå tenke på et helt annet tema. som Avslapningsteknikk kan også kalles en tur i skogen med sikkerhet. Dette gjelder spesielt i de tilfellene hvor du også kan finne en liten fot og høre dens milde lyder.

Skogen virker beroligende

skogstrær elven natur nyte slappe av

Men bare skogens lyder har en super avslappende effekt, som ikke bør neglisjeres. Vinden gjennom bladene, fuglene og de små dyrene utgjør sammen et himmelsk orkester av beroligende lyder.

Gå en tur i skogen

ideer for avslapningsteknikk går en tur i skogen

Stillheten

Har du noen gang vært ved siden av en høy innsjø i fjellet etter en travel tid i byen? For da vil du høre stillheten. Ellers opplever du nesten aldri dette. Fordi ved siden av en slik innsjø og høyt i fjellet, kan det ikke være noen eller knapt noen lyder. Hvis du kunne oppleve en slik tilstand oftere, ville du faktisk trenge avslapningsteknikker mye sjeldnere.

Innsjø, fjell, skog, stillhet …

innsjøen i fjellet nyte naturen slappe av

Vannsklie kan også slappe av

elve skog slappe av ideer

Naturen kan gi deg fred

nyt naturavslappingsteknikker

I en hytte på fjellet kan du slappe av fra det hektiske hverdagen

avslapningsteknologi hytte innsjøfjell

Slapp av gjennom meditasjon

avslapningsteknikk stress redusere naturbro

Å lytte til musikk er også en av avslapningsteknikkene

avslappingsteknikkideer å lytte til musikk