Installasjon av tilbehør og pyntegjenstander

Har verden blitt gal??

Det er flere og flere av disse objektene du ser på og deretter roper høyt: “Nei, det kan ikke være det!”. Det er det samme med det utrolige bordet fra bildet ovenfor, som kan konverteres til forskjellige former.

 Design, kult tilbehør og pyntegjenstander

kult tilbehør og pyntegjenstander solid robust bord

Dette er bare en av de fascinerende gjenstandene som Side Unseen -selskapet presenterte på New York Design Weeks. I tillegg til dette har vi satt sammen en rekke andre flotte bisarre dekorasjoner, tilbehør og kunstverk for deg. Dine favorittobjekter vil sikkert være et sted under.

Det gule ser alltid veldig iøynefallende ut

kult tilbehør og pyntegjenstander som flyr gult

Her kan du se Ammasstudio -tabellene. De er laget av et ekstremt uvanlig materiale. Gjetter du hvilken? Du mestret det bare fra salt. Designerne av dette selskapet har en relativt lang erfaring med å eksperimentere med et bredt spekter av stoffer. Dette er for eksempel silika, natriumklorid, betong, kulelager. Du kan fantastisk lage møbler der med et skulpturelt utseende, som er preget av slående teksturer og former.

Q&Qs super dristige SolarSmile -klokker er det neste eksempelet vi vil vise deg

Tilbehør og pyntegjenstander

 Du kan finne et tynt solcellepanel i hver. Hver time hvor batteriet utsettes for sol gir ca 3 måneders energi for batteriet. Produsenten, som kommer fra Japan, donerer deler av inntekten til organisasjonen Table for Two. Det er en ikke-statlig organisasjon som leverer måltider til barn i Afrika og Asia.

Utrolig forsknings- og utviklingsprosjekt

kult tilbehør og bordpynt

 Den presenterer tradisjonelle håndlagde dekorasjoner og tilbehør i lys av interkulturell utveksling. Som en del av forberedelsene til denne utstillingen dro kunstnerne Benjamin Harrison Bryant, Paul Marcus Fuog og Karim Charlebois-Zariffa til Bali. De jobbet der sammen med lokale håndverkere og materialer. De 100 verkene deres endrer ideen om hva suvenirer faktisk kan representere. Den fargede draken her ble laget av brukte plastposer av en håndverker på Bali.

Flettet tre

kult tilbehør og pyntegjenstander plastflaske

Dette er bare et kort innblikk i samlingen av objekter som endrer vår oppfatning av det vanlige. Ta en titt på bildene og gjett hva som ligger bak resten av eksemplene!

Du kan også fiske?

kult tilbehør og dekorative gjenstander fiske design

Mer innovasjon

kult tilbehør og pyntegjenstander basketball

Plantebeholdere som et bur     Plant kult tilbehør og pyntegjenstander i et bur

Latterlig kake

Sukker Fargerik kaketilbehør og pyntegjenstander, plast

Moderne bordlampe

mykt lys tilbehør og pyntegjenstander lampe bord

Ento matvarer

Tilbehør og pyntegjenstander til mat

 Eksepsjonelle treplantebeholdere

kult tilbehør og dekorative gjenstander plantebeholdere

Rustikke, sammenleggbare stoler  rustikt tilbehør og pyntegjenstander, trestoler