Fargeskjema moderne samtids hjemmekontor farger 2014

Utgangspunktet for dagens artikkel er Valspar -selskapet, som har delt 24 nyanser i 3 forskjellige kategorier

De kalles hver: Zenergy, Time Traveler og Yours Truly.

Fargene 2014 Målet er å sikre avslapping for sinnet gjennom en tilbakevending til enkelhet, å forholde seg til andre kulturer og å skape en eksklusiv stil gjennom uttrykk for kreativitet.

Du kan se det i ordene til selskapslederne selv. Fargene i hver palett kan blandes fantastisk med uvanlig dempede farger og blandes med friske, kunstige nyanser klare til våren.

Her er mine nye favoritt nyanser

Farger 2014

Fargeskjema 2014 blå milde bølgefarger 2014

De fleste av oss har fine assosiasjoner til de vannblå nyansene. For meg virker de som holdovers fra sensommeren når du tilbringer mye tid på stranden med gode bøker i hånden.

Jeg liker spesielt turkis når de er lyse og kule, og jeg liker å bruke dem som aksentfarger

moderne samtids hjemmekontor farger 2014

 Blå og oransje fungerer som komplementære nyanser. Men saken er en annen her. Det blå vi snakker om kontrasterer fantastisk med de oransje tretonene. Bruk disse sammen for å skape en livlig, dynamisk stemning. Dette er den perfekte fargepaletten for hjemmekontoret.

Gi det lyse og nøytrale soverommet mer personlighet ved å kjøre sengegavlen i din favorittskygge

Farger 2014 moderne soverom ungdom urban hvit innredning

De kule nyanser viser en reservert karakter. Det skaper en mer ekspansiv karakter.

Night scape

Fargepaletter 2014 blue night scape valspar

Night scape  er dypgrønnblå, noe som gir mer eleganse i rommet. Tenk på det som en veldig voksen green.

Her ser vi en lignende, mørk akvamarinskygge

moderne gangen foajé tredør lenestol

 En veldig stor effekt kan også oppnås med bare svært små doser. Dette kan, hvis du ønsker, fantastisk understreke noen interessante arkitektoniske elementer. På bildet her finner jeg kontrasten mellom den mørke, dype fargen på døren og det levende skyggelagte fuchsia -teppet i rommet.

Indigo er absolutt på trend akkurat nå

Farger 2014 indigo klut valspar på en original måte

 Velg alltid farger du liker og ikke de som er fasjonable. Det gode med de trendy nyansene er at det er veldig enkelt å finne koordinerende tekstiler og tilbehør i disse nyansene. Hvis du liker havblått og indigo, er det godt å velge riktig tilbehør.

Vil du ha flere mørkeblå nyanser på rommet ditt?

moderne sengeteppe med blå mønster hodegjerde

Jeg vil bruke disse selektivt og spesielt understreke visse arkitektoniske elementer. Denne hodegavlen har for eksempel vist seg å være fordelaktig her.

Nederlandsk lakris er en av de fargene designere ganske enkelt blir forelsket i

nederlandske lakrisfarger 2014

For meg ser det ut som en blå-lilla-grå-svart-brun hybrid. Med andre ord, vi har å gjøre med en spennende variert nyanse som vil tilføre en stor dose drama til rommet.

Her har vi å gjøre med en lignende nyanse som kan brukes som en aksentfarge

soverom veggdesign bilderamme lenestol

 Du kan gjøre mye med bare litt av den dype, svarte skjønnheten. Jeg ville ikke satt det på alle fire veggene med mindre jeg vil ha en virkelig dramatisk effekt. Her har disse nyansene bare blitt brukt på en vegg og har også kombinert dem med mye naturlig og kunstig lys. Videre har de blitt parret med lyse nøytrale. Vi har å gjøre med et ekstremt kraftverk, men effekten er aldri for overdrevet.

Grønnbladet knopp

knopp fersk interiørdesign farger 2014 blad

Spring green blir mer og mer populært og finner stadig mer vei inn i interiørmøbler. Vi blir ofte tiltrukket av disse friske nyansene fordi de minner oss om natur, ungdom og fornyelse. Nyansen Bladknopp er et flott valg for hus i kalde, grumsete områder fordi de formidler varme og energi.

Glad og frisk stemning

innredning kjøkken øy vask farger 2014

Her ser vi en lignende urt nyanse, som er et godt valg for kjøkkenskapene.

Uklar jade

disige jadefarger 2014

Foretrekker du den grønne melonen? Den har mer blått og mindre gult enn det Bladknopp. Så du klarte å redusere responsen mens du fortsatt opprettholdt det fine, naturlige humøret.

Nøytral

Jeg så det som mitt oppdrag å få folk til å holde seg borte fra hvitt, grått og beige. Det er ingenting grunnleggende galt med disse nyansene, og de fortjener en integrert del av hjemmets palett. Men jeg vil formidle til folk at bruken deres ikke skal tas for gitt eller som obligatorisk. Ja, selv om det ville være lettest å male hele huset i Swiss Coffee, bør du noen ganger tenke utenfor boksen.

Blue Arrow er for eksempel en ukonvensjonell nøytral nyanse

blå pilfarger 2014

 Det er en mellomblågrå, som kan fremheves alene eller sammen med en partner. Den kan kombineres med mange nyanser, for eksempel fet og lystig eller ganske enkelt tradisjonelle nøytrale.

Det mangler naturlig lys i hjemmet ditt?

vinter i parisfarger 2014

 Du vil kanskje ha en lysere farge for de fleste veggene dine. For de som lever i et spesielt varmt klima, vil jeg sterkt anbefale de lyse, grønnblå nyansene. De myke og milde nyansene gir deg følelsen av avslapning.

Her er en annen nøytral nyanse som kan tilføre rommet ditt personlig karakter

disig stratus nøytrale farger 2014

 Kan du definere det? Er den grå eller blå? Det er veldig vanskelig å si, og oppfatningen er sterkt knyttet til tidspunktet på dagen og lyset. Dette er en ekstremt mørk nyanse, men den inneholder mye hvitt og forblir dermed sprø og lys.

Råfargen på gulvet minner veldig om takets farge, og den kommer til sin rett i dette mørke kjøkkenet

moderne kjøkkenmarmoroverflatestoler

Likte du noen av disse variantene? Ville du da valgt lignende nyanser?