designmesse london design festival 2014

Flotte designmesser for innovasjoner

I dag handler det om messer i designverdenen. Vi vil reise praktisk talt rundt i verden med vår korte messeoversikt. Felles for alle eksemplene i dag er at disse messene ikke bare fokuserer på design, men også på innovasjoner.

Moskva har også en flott messe. kaller hun seg selv Jeg Saloni Worldwide Moskva. Hvert år er det flere og flere deltakere i dette. Det er et unikt designerarrangement. Du kan se en rekke flotte tilbehør der og få ideer som ikke vil forlate deg likegyldig. Denne messen finner sted i oktober.

Designmessen i hovedstaden i Russland – World Wide Moscow

designmesse isaloni world wide moscow moskva designuke

Cersaie er et annet veldig verdensberømt navn i denne typen hendelser. Dette handler først og fremst om beslag for bad og badekar. For å se dem må du reise til Bologna, Italia i september. Utstillingen blir også mer populær.

Italia – landet med god smak

designmesse cersaie bologna italia møbler rettferdig bad badekar

Lys + Bygning er også en av de superspennende hendelsene i designerverdenen. Det siste innen interiørdesign blir stilt ut der. Messen finner sted i Frankfurt, Tyskland. Hvis du ikke bare er interessert i design, men også i det siste innen innovative teknologier, så har du kommet til rett sted.

Belysningsdesignerens bidrag

design rettferdig lys bygningsbelysning designideer

Hvis du vil ha vært på alle de gode messene rundt om i verden, kan du også London Design Festival ikke gå glipp. Plasseringen den foregår på, sier seg selv. Designinnovasjoner fra hele verden finner veien inn i sitt spekter.

London Design Festival – en flott anledning til å besøke den engelske hovedstaden

designmesse london design festival

Innovative designkonsepter kan også finnes på Dutch Design Week å bli kjent med. Denne messen finner sted en gang i året i Eindhoven. Du gjør mye mer av det enn en messe. Dette er et arrangement der designere har muligheten til å la fantasien løpe løpsk.

Kreative ideer på gatene i Eindhoven

designmesse nederlandsk designuke Eindhoven

La oss lukke i dag med Iøynefallende messe borte! Denne messen finner sted i Basel, Sveits. Mange designere innen mote, smykker og møbler presenterer sine nåværende samlinger på messen Blickfang og gir råd til besøkende førstehånds.

Blickfang Messe i Basel

design messe basel blikkfang messe

Hvis du nå kunne bestemme umiddelbart hvilken messe du ville gå til først?