Innredning-ideer-for-små-hytter-moderne-interiør-design

Hvis du dekorerer et lite skap på egen hånd, kan denne artikkelen være spesielt nyttig for deg

Jeg må innrømme at når det gjelder design, elsker jeg bare de moderne formene, den abstrakte geometrien og de rene linjene. Da jeg snakket om dekorasjon og Innredning ideer på emnet små hytter undersøkte, kom jeg til en stor fascinasjon.

Hvorfor? Det er noe veldig tiltalende med de jordnære, koselige designene og deres fantastiske karakter er spesielt tydelig om vinteren. Selv om du ikke velger et helt rustikt interiør, kan noen fantastiske detaljer også være veldig tiltalende.

 Du har mye her – fra plassbesparende løsninger til komfortable dekorative puter og tepper. Alle bildene er preget av sin nydelige trestil. Ikke tro at det er få moderne til superaktuelle design i denne stilen! Ta en titt på bildene og tipsene nedenfor, så finner du kanskje din favoritt hyttestil under.

Habitat i en liten hytte (det første bildet)

Hvordan vil du beskrive rommet som vises her ved første øyekast? Er det noe annet enn en typisk liten hytte? Egentlig er denne Seattle -hytta et minne for meg: Den forteller oss at når det gjelder små hytter må du være veldig “åpensinnet”. Ta valg som virkelig tilhører DIN veldig personlige designstil. Ikke overse viktigheten av de virkelig små detaljene, som den vertikale hagen her.

Møbleringsideer for små hytter

Møbler ideer for små hytter moderne trestol

I en slik atmosfære vil tremøblene alltid være spesielt vakre og tiltalende. Ved å gjøre det, bør du ikke kaste bruk av moderne møbler i tillegg til dette. Her ser vi elegante stoler fra West Elm, som ble utviklet i samarbeid med den afrikanske designeren John Vogel. Han er kjent for de vevde setene. Det er nettopp denne kombinasjonen av slank og nær jord som gjør den perfekte stilen for små hytter.

Møbler ideer for små hytter rustikke hyller

Ser rommet ovenpå mer ut som en hytte? Ja, men møblene du ser her er absolutt alt annet enn konvensjonelle. Vi ser på et hjem i Llano, TX av Matt Garcia Design. Det er lett å bli fascinert av den industrielle stilen, så vel som smart bruk av hyllesystemet.

Møbler ideer for små hytter rustikt TV -sidebord

Som ethvert kompakt hus, vil også dette ha naturlige pålegg. Ikke vær redd for å bruke små og effektive møbler. Jeg synes konsollbordet med lagringsplass laget av massivt mangotre fra West Elm er en fantastisk løsning. Og du?

Møbler ideer for små hytter mønster rød sofa

Deretter kan du finne en rekke komfortable tepper og tekstiler på markedet som kan forskjønne interiøret ditt. Selv de minste elementene kan gjøre et stort inntrykk. Putene her har for eksempel originale mønstre som knapt kan overses.

Møbleringstips for små hytter med mønstrede kasteputer

Hvis vi uansett snakker om meningsfulle puter i små hytter, er jeg en stor fan av den nåværende designstilen fra CB2. Hva synes du om den geometriske Janey -puten øverst på haugen ovenfor? Stammemotiver skriver seg godt inn i det rustikke interiøret. Du skriver deg fantastisk i rom som representerer en forbindelse til utendørsområdet.

Innredning ideer for små hytter moderne gardiner romdelere

Når du tenker på hvordan du skal dekorere et rom, ikke glem viktigheten av bevegelse og personvern. I Burlinghton -huset nedenfor ser vi en skille mellom det innbydende oppholdsområdet og det koselige soverommet. Her er det satt et vakkert gardin på plass i midten av rommet. [Bilde av Susan Tree for Joan Heaton Architects]

Møbler ideer for små hytter geometrisk diamantteppe

Betydelige dekorative stykker kan også gjøre forskjellen fra rom til rom. Ser ikke Marque Chindi -teppet fra CB2 perfekt ut for hver stue? Hallo. geometriske diamanter og gratis bånd!

Møbler ideer for små hytter stue lite hus

Noen ganger er den beste måten å få mest mulig ut av et rom å fylle det med praktiske stykker. De store innebygde sofaene fungerer som ekstra soveområder for gjestene i dette gården i Portland. La oss ikke glemme at det er mange ting å skjule i skuffene nedenfor. [ifølge Jessica Helgerson Interior Design]

Innredning ideer små hytter rustikk kjøkken spisestue

Noen ganger er det ikke ille å bruke ett element fra utstyret i alle rom. Over ser vi et bilde av det samme Portland -huset, men la oss nå fokusere på kjøkkenet og spisestuen. I tillegg til det trevirket som lokalt hentes, trekkes vår oppmerksomhet mot peisovnen, som ganske enkelt varmer opp dette lille huset. [Bilde av Lincoln Barbou for Jessica Helgerson interiørdesign]

Soverom i en liten hytte

Møbler ideer for små hytter barnehage loft seng trapper

Nå ser vi et bilde av soverommet i samme hus. Nå er vi i barnehagen. Her ser vi de samme hvite tavlene som dukker opp på så mange andre steder rundt i hjemmet. Hvordan løste du utfordringen med lagringsplassen her? Her har du det under kontroll! Det er installert et uttrekkbart skap, som er konvensjonelt plassert på høyre side ved siden av sengene.

Møblerideer for små hytter, små soverom

Det fine med noen dekorasjonsideer ligger i deres enkelhet. Dette er mye bedre enn å fylle rommet med kurver, kvister og tunge tremøbler. Du kan oppdatere atmosfæren mye med en så lett og luftig tilnærming. Dette gjelder spesielt når vinduene gir så vakker utsikt som her. Tenk også på et fint og behagelig teppe som dette. [foto av Susan Teare for Elizabeth Hermann Archietcture + Design]

Møbler ideer for små hytter sengetøy hjemmetekstiler west elm

Jeg tror West Elm er rett og slett de beste når det gjelder bekvemmelighet. Brikkene på bildet her beviser nettopp det.

 Møbler ideer for små hytte kjøkken med en skinnende metallisk overflateEr det ikke fascinerende når du har forskjellige typer tak i et enkeltrom? Dette er spesielt fint når et kompakt liv er veldig viktig.

Ta en titt på plassen nedenfor, som er en del av kjøkkenet og en del av stuen og soverommet. Resirkulert eik og moderne elementer, for eksempel polerte rustfrie stålelementer, ble brukt til dette utstyret. [ifølge Northworks Architects and Planners]

Møbler ideer for små hytter geo form farger fargerike

Trenger du et spesielt element i ditt boareal? Er ikke dette den perfekte kombinasjonen av jordiske og moderne toner? De flersidige delene ser supergode ut i ethvert moderne rom. Men du vil være showstopperne i en rustikk hytte. Utvalget av fargene turkis, charteuse og oransje er veldig vellykket.

Toalettrom i små hytter

Møbleringsideer, små hytter, rustikke, industrielle, bad

Hvordan skal toalettet i en hytte se ut? Det avhenger av hytta, må man si generelt. Disse trekasser fylt med korn kombinerer varme og kjølige nyanser, og skaper en industriell visning av en rustikk, moderne stil. Jeg elsker disse lysene! [ifølge Matt Garcia Design]

Møbler ideer for små hytter små baderomsfliser

Dette lyse og luftige badet er fylt med lys, fliser og unike fasiliteter. Hvem sier at det bare brukes trepaneler og vevde tepper i hyttene? [ifølge Susan Teare for Elizabeth Hermann Archietcture + Design]

Hva ville din egen personlige hyttestil være? Foretrekker en overraskende moderne stil eller snarere en moderne løsning!