Luksusleilighet i gult og svart

Glans og eleganse fra et russisk designerstudio

Når det gjelder farger i interiørdesign, liker mange av oss klassiske kombinasjoner og spesifikke fargevalg. Vi tar sjelden hensyn til fargedynamikken i hjemmet vårt, så vi endrer ikke våre ideer og preferanser.

I dag vil vi vise deg en veldig dristig fargekombinasjon som ikke alle ville like, men den er fortsatt veldig interessant og særegen.

Det fantastiske interiøret er et design av de kreative designerne fra studioet Geometrix. Den fantastiske atmosfæren er ikke bare basert på den dristige fargepaletten, men også på den dynamiske LED -belysningen som er skjult og innebygd overalt. Den indirekte blå fargen kombineres med interiøret, noe som gir den en moderne effekt og elegant livsstil.

Luksusleilighet i gult og svart

Luksusleilighet i gule og svarte skinnende teksturer

Stuen og kjøkkenet er designet i ett rom. Kjøkkenet er rett og slett fantastisk ved at den runde kjøkkenøya har en lysegul farge. Nesten alle møbelflatene i dette rommet er skinnende, sofaene er uttrykksfulle og eksepsjonelt designet. Lysarmaturene er en del av stemningen, her kan du endre alt bare ved å trykke på en knapp.

Soverommet tilsvarer hele livsstilen i leiligheten. En abstrakt vegg bak fjernsynet som avgir dempet, gult lys. Kombinert med det utrolig opplyste taket, ser dette rommet helt avslappende og varmt ut.

Kjøkkenbenk omgitt av barkrakker med ryggstøtter

Luksusleilighet i gul og svart skinnende dør

Badet er juvelen i kronen i denne sofistikerte leiligheten. Den gule døren gir badet et livlig notat, de skinnende flisene, blomstermønstrene og moderne innredning fanger øyet.

Leiligheten er utstyrt med noen av de mest moderne møblene, og dekorative motiver og kunstverk er nøye valgt. Det spesifikke lyset fra lysekronene og den indirekte belysningen får leiligheten til å fremstå som et utrolig bosted, som avslører en romantisk og hyggelig atmosfære.

Lysende lysekrone over stuen

Luksusleilighet i gule og svarte skinnende gardiner

Grå, matt veggdesign

Luksusleilighet i gul og svart stue gule svarte puter

Mosaikkfliser på badet

Luksusleilighet i gul og svart baderomsdesign

Vakre lysarmaturer på badet

Luksusleilighet i gul og svart baderomsfliser

Myk polstring på soverommet – utvidet sengegavl

Luksusleilighet trukket i gule og svarte soverom

Lysende skillevegg – et ekte kunstverk

Luksusleilighet i gul og svart strålende skillevegg