lysekrone gjenbrukt gjenstander stuart haygarth

Stuart Haygarth lager fascinerende moderne lysekroner av gamle gjenstander

Stuart Haygarth i mange år har samlet forskjellige gjenstander som har kommet ut av havet på Kent -kysten. Så sorterer han dem og lager mange forskjellige flotte verk av dem. Til og med moderne lysekrone fant seg blant disse.

En stor sfære laget av gamle ting

lysekrone designer lysekrone stuart haygarth

Utelatt lysekrone laget av lyspærer

lysekrone lyspærer design stuart haygath

Tide er et så fascinerende stykke

moderne lysekrone tidevannsdesign farget sfære

Denne lysekronen ble laget av forskjellige plastgjenstander. De er alle veldig forskjellige størrelser. Likevel klarte forfatteren å forme dem til en ensartet sfære. Dette er rundt og skal ifølge forfatteren etterligne månen. Dette er selvsagt ikke tilfeldig. Fordi det er nettopp bevegelsen av vannet, som ble forårsaket av denne himmelske kroppen, at alle disse objektene kommer til kysten.

Lysekrone for briller

Spectacle -modellen, derimot, ble laget av 1000 diopterglass. De har blitt bundet sammen på en slik måte at du nesten ikke kan se at det ikke er en klassisk lysekrone. Men hvis du ser nærmere på, kan du ikke gå glipp av det ekstra speilet og forstørrelseseffekten på grunn av linsene som finnes i det.

Denne lysekronen ville krydre enhver interiørdesign

moderne lysekrone brille design enorm

Lysekrone i baklys

Tail Light er en annen veldig populær modell. Auto-stop-lysene, som i noen tilfeller kan observeres over mange lange timer, tjente som en fascinasjon. Han samlet dem, grupperte dem etter størrelse og form, og festet dem til akrylbokser. Slik får du strukturen du ønsker.

Et inspirerende lysarmatur

moderne lysekrone Stuart Haygarth baklys

Engangs lysekrone

Ressursene som gikk til å lage denne modellen her er mange fluorescerende lyspærer og 416 plastkopper. Du kan kjøpe modellen i mange forskjellige design.

En futuristisk design er det

moderne lysekrone engangs stuart hyagath

Millenium lysekrone

Til den moderne Millennium -lysekronen trengte han mer enn 1000 brukte konfetti -bokser. De er veldig lette og gir derfor en fin glanseffekt. Du lager dem av nye esker, og de finnes i mange forskjellige nyanser.

En lysekrone som ligner en farget topp

moderne lysekrone Stuart Haygarth uvanlig design

Glød fra et snowboard

Som allerede angitt i tittelen, kan du også kjøpe mange snowboardartikler fra denne forfatteren. Du monterer tre lyspærer over sportsutstyret, og du lager en flott lampe av dem. Du kan legge til matchende ornamenter selv for å oppnå en bedre effekt.

Slike lysekroner vekker fascinasjon

lysekrone stuard haygarth designer lysekrone

En elegant design kan også lages av gjenbrukte gjenstander

stuart haygarth lysekrone atypisk ekstravagant