messing gulvlamper Moderne metallpendellamper

Fantastisk CLUB -samling av Tom Dixon

Hva forbinder du navnet Tom Dixon med? Jeg tenker umiddelbart på vakre, moderne taklamper, som har erobret hele verden med sine flotte design.

Disse svingete og skulpturlignende tilleggene skaper et geometrisk utseende og rik teksturert kontrast i atmosfæren.

De introduserer et snev av metallisk sjarm.

Akkurat denne stilen er vist i en helt ny samling på et høyere nivå. Det handler om den britiske designerens klubbkolleksjon, som ble presentert på Milan Design Weeks 2014.

La oss se nærmere på detaljene i disse i dag?

Konseptet er basert på ideen om å gjenoppdage den klassiske British Members Club. De fleste lys og andre brikker ville faktisk se bra ut, selv om du brukte dem alene i rommet.

Vi har bare stykker her som får deg til å snu på hodet etterpå. Det inkluderer både Beats -pendellampene og de futuristiske Pitot -stolene.

Slå i grått og krom

Moderne pendellamper

kule moderne pendellamper gulvlampe samling

Slaglysene er utvilsomt de mest populære Creation av Tom Dixon og vi så noen nye medlemmer. Beat -samlingen inneholder forskjellige former som kan defineres som fet, bred eller høy.

Formen forblir uendret, men de nye tilleggene er tilgjengelige med krom og forskjellige andre overflater. Inspirasjon er hentet fra tradisjonelle vannfartøyer i India. Beats -lysene lukker for tiden gulv- og bordlamper samtidig. Dekket i gullbelagt krom, representerer disse lysene alltid hovedattraksjonen i atmosfæren.

Legg merke til det minimalistiske utseendet til disse grå Beat -pendellampene. De fullfører det eksisterende utvalget i hvitt og svart. Disse verkene ble håndspunnet av kunstnere fra India. De er tilgjengelige i en skinnende sølvpalett, og dette gir dem en magisk aura.

Flood – Inspirert av bilverdenen

salongbord spisestue industrielle Moderne hengende lamper

 Når du lager, ble du inspirert av formen på moderne hodelykter. Flood er fortsatt superlys og bringer bilsjarm hjem. De er gjort til et punkt med polymerer, har lampeglass laget av polykarbonat og dimbare LED -lyspærer. Denne samlingen forvandler umiddelbart det mørkeste hjørnet til et fokuspunkt. Det ser bare nydelig ut i svart. Men også i gull, ville det gjøre et flott sentralt punkt ovenfor kjøkkenøya.

Er du bilfanatiker? Da vil Flood riste verden din

moderne hengende lamper tom dixon glassskjerm

Hypnotiserende design

Moderne pendellamper tom dixon hengende lys

 Nydelig sving

Milan designer week -utstilling tom dixon Moderne pendellamper

Mesteparten av tiden er søkelyset rettet mot designerens lamper. Men en annen trend truer med å seire med samlingen av stoler. De fremstår som fra Star War, ikke tro det?

Disse møblene er preget av skarpe polstrede silhuetter. Dette ser ut til å gi rommet nye geometriske dimensjoner. Mange ideer er lånt fra de oppsiktsvekkende 60- og livlige 70 -tallet. Stolene blander mange forskjellige stiler og spenner fra super futuristisk til farget retro. Med de høye sorte stolene, disse med de lave ryggstøttene og barkrakkene, klarer denne samlingen å kombinere komfort og estetikk.

Klubbstoler i forskjellige størrelser

Pivot stol Collection geometriske linjer Moderne hengende lamper

Barstol fra Club -kolleksjonen

tom dixon moderne lenestol i ryggstøtte Moderne pendellamper mørkegrønne

Barstol i mørkerød

barstol tom dixon justerbar høyde Moderne pendellamperGrafittfarger og design

skulptur grafisk lenestol tom dixon Moderne pendellamper

Geometrisk glans på sitt beste

former hengende lamper sfære geometriske linjer Moderne pendellamper

Moderne pendellamper – Klubbkolleksjonen gir mange andre skinnende tilbehør. Dette gjør det mulig å kombinere den geometriske designen og den optiske illusjonen. Her kan du se PLANE taklampene, som er preget av trekantede og runde metall og runde plater.

Du kan se dette på bildet nedenfor.

Ta også en titt på det gjennomsiktige DOME -speilet og andre typer bord. De utfyller disse eksklusive og eksentriske stablene med lamper og møbler fantastisk. Dere fikk publikum til å begeistre publikumsmessen.

Så hvilke av de viste brikkene liker du best? Vil de passe godt et sted i hjemmet ditt??

 plane samling gylden overflate Moderne pendellamper trekanter sirkler

Optisk illusjon i designetminimalistisk skulptur sirkel lamper optisk effekt

Flere detaljer fra klubbens samling

salongbord særegen Moderne hengende lamper design hengende lamper