armbånd rød tråd flott smykkeskrin

Rød tråd som armbånd – et funksjonelt armbånd

er du overtroisk? Snu du tre ganger når en svart katt krysser stien din? Og bærer du med deg lykkesjarm slik at skjebnen blir mer barmhjertig mot deg? Hvis du er en av gutta, kan det hende du har en rød tråd på håndleddet?

Det er mulig å kombinere beskyttelsesfunksjonen til den røde tråden og skjønnheten i smykkene i ett. Kvinner vil spesielt like dette, ikke sant? I denne artikkelen vil vi introdusere deg for UMAI -smykker, nemlig de røde trådarmbåndene som du enkelt kan kjøpe online.

En fantastisk kombinasjon av diamant og gull

rød tråd armbånd gull diamant

Tegnet på uendelig i gull

rød tråd armbånd golden infinity

Virkninger og magisk kraft av steiner har vært kjent for mennesker i århundrer. Det er derfor de også brukes som komponenter i forskjellige typer smykker; i armbåndene også. Så smykker er ikke bare verdsatt for seg selv, men også for funksjonell bruk. Mange tror at noen ikke mener det bra med dem. For å beskytte deg selv mot den fremmede negative energien, må du stole på kraften til den røde tråden. Noen knytter ganske enkelt den røde tråden rundt håndleddet, men andre vil ha det i form av stilige smykker. Derfor foretrekker de armbånd med rød tråd. Rød tråd så kan beskytte, men kan også bli til vakre stilige smykker.

Enkelt armbånd 

rød tråd gyldne elementer armbåndsmykker

Rød tråd med et sølvhjerte

rødt trådarmbånd sølvhjerte

Vil du også ha et vakkert armbånd som gir deg beskyttelse og velstand, og som samtidig tiltrekker alles oppmerksomhet med sin skjønnhet? UMAI -armbåndene kan ta seg av det! Ikke nøl, disse vil utfylle din vakre smykkekolleksjon fordi de er elegante og milde. Se nøye på dem igjen her og velg en modell du liker best! Noen design inneholder sølv, andre gull. Hva foretrekker du?

Sølvhjerte prydet med steiner

rød tråd sølv steinsmykker

Skånsom sølvblomst

armbånd rød tråd sølv blomster smykker

Armbåndet kan være en flott gave!

rød tråd gullsirkel armbåndssmykker