selvmotivasjon rengjøring fjærtips kjøkken

Bygg opp selvmotivasjon til å rengjøre på kjøkkenet og finn passende midler

La oss alle innrømme dette åpent: I vår stressende og travle hverdag klarer vi ikke alle å holde leiligheten vår i god stand når det gjelder hygiene. Uansett hvor lenge vi utsetter det, kommer det et øyeblikk når vi må gjøre dette.

Ofte trenger vi også en passende anledning for å motivere oss til å rengjøre. Sesongskiftet er sikkert en av dem, ikke sant?

Trenger selvmotivasjon for å rengjøre?

rengjøring av kjøkkenmotivasjonen finn selvmotivasjon

Rengjøring av leiligheten sammen

selvmotivasjon fjærtips kjøkkenflater

Vask kjøkkenet

selvmotivasjon rengjøring av kjøkken tips og triks

Begynn å løse problemet grundig!

Smusset samler seg hovedsakelig der det meste av arbeidet utføres. Dette er kjøkkenet. Fordi dette er husets hjerte, og det er der de viktigste handlingene som holder familien sammen finner sted. Her er hygiene og sikkerhet like viktig. Det betyr at vi ikke trenger noen mikrober, men vi får heller ikke rengjøre med for mange kjemiske stoffer. Fordi disse også kan sette vår helse og menneskene rundt oss i fare.

Et rent kjøkken ser alltid attraktivt ut

rengjøring av kjøkkenets motivasjon for å rengjøre

Hva slags midler skal du bruke til å rengjøre kjøkkenet??

selvmotivasjon kjøkken rengjøring tips medium

Rengjøring er ikke så ubehagelig!

selvmotivasjon til å rengjøre kjøkkenet

Alternativet til kjemiske stoffer

Våren er sesongen som gjør temaet natur virkelig aktuelt igjen. Derfor er dette også den rette anledningen til å minne oss om at hun også gir oss veldig gode midler for rengjøring. Disse er billigere for deg, for naturen og for oss. Natron, eddik, enkel eller flytende såpe, essensielle oljer kan alle hjelpe oss med å rengjøre hjemmet vårt raskt og effektivt.

Det er et alternativ til kjemiske stoffer!

motivasjon til å rense våren tips triks betyr

Ovn og kokeplater

Det meste Selvmotivasjon Når du skal rengjøre denne delen av stekeområdet, trenger du ovnen og kokeplatene. Men tro oss, det kan også være veldig enkelt. Bland litt natron sammen med vann. Dette skaper en kremaktig konsistens. Dekk til de flekkete områdene med litt av det og la det stå i noen minutter. Regelen er mellom 5 og 15. Du bør vurdere dette ut fra forurensningsnivået.

Rengjør kokeplatene

selvmotivasjon kjøkken vår forberede rengjøring kokeplater

Blanke overflater på kjøkkenet er alltid fascinerende!

selvmotivasjon kjøkken rengjøring overflater betyr

De kjemiske stoffene som vanligvis brukes er svært giftige, og det er akkurat det som spiller inn når overflatene varmes opp.

På slutten må du tørke alt med en mikrofiberklut

kjøkkenrengjøring arbeidsflate

Profylakse av vaskemaskinen

I de 15 minuttene du ventet på at blandingen skulle tre i kraft på ovnen og kokeplatene, kan du raskt rengjøre vaskemaskinen. En av de beste måtene å bli motivert når du rengjør, er å bli klar over at alt kan ordne seg veldig raskt. Hovedproblemet her er utviklingen av en ubehagelig lukt som deretter bæres over til klærne. I tillegg til å bytte filteret, bør du også gjøre et par ting for å forhindre kalkstein i å bygge seg opp. Ha to teskjeer eddik og 3 ss natron i vaskemiddelrommet. La vaskemaskinen gå på tomgang, selv ved maksimale grader. Du kan hoppe over sentrifugen. Neste gang du vasker klærne dine, vil de lukte som vår, og det vil ikke være spor av den dårlige lukten.

Rengjør oppvaskmaskinen

Du bør også beskytte oppvaskmaskinen mot bakterier. Ta vasken også. Fyll beholderen for vaskemiddelet med eddik og kjør maskinen en gang. Eddiken fjerner vond lukt og har en antibakteriell effekt. Du kan bruke eple eller eddik. Begge er like effektive for dette formålet.

Orden og renslighet er et must på det moderne kjøkkenet

selvmotivasjon kjøkken organisere rengjøring våren

Mens du venter på at gangen skal være tom, bør du våte vasken og skrubbe den og overflatene som tilhører den med natron. Hvis du tror avløpet er tett og du føler en ubehagelig lukt fra det, bør du helle to teskjeer eddik og natron der hver. Etter 15 minutter bør du deretter skylle rikelig med varmt vann.

Rengjør og smakstil kjøleskapet

Du bør også bruke den i kjøleskapet Selvmotivasjon finne for rengjøring. Til syvende og sist er det der du beholder dagligvarer. Du kan bare ikke hoppe over det mens du rengjør. Ta først alt ut av kjøleskapet. Sorter produktene og kast dem hvis utløpsdatoen allerede er kommet. Deretter trenger du en blanding av eddik (eller sitronsaft) og vann. Du trenger 250 milliliter hver. Spray hele kjøleskapet med det og la det stå slik. Vask deretter det hele med en fuktig klut og tørk det med en annen klut. Avslutt med å tørke av med en klut.

Hyllene, arbeidsflatene og gulvet

Nå som du har fått kjøkkenutstyret til å se friskt ut, ville det være på tide å redigere overflatene tilsvarende. For å gjøre dette, ta en teskje revet såpe, oppløs den i en liter varmt vann, tilsett 100 milliliter sitronsaft og noen dråper eterisk olje. Rengjør alt med forskjellige vaskekluter og ta en liten pause før det siste trinnet.

Rengjør skapdørene på kjøkkenet

rengjøringstips triks motivasjon vår

Rengjør håndtakene

rengjøring av kjøkkenet ideer tips motivasjon

Vask vinduene

Du trenger vanligvis mest motivasjon for å rengjøre når det gjelder vinduer. Men hvem vil invitere våren over skitne glassruter? Bruk den samme blandingen som du brukte for kjøleskapet. Spray glassrutene med det og rengjør dem. Vel, hvordan er det nå, vindusglassene dine skinner som nye?

Å holde vinduene rene er viktig for det generelle positive inntrykket av rommet

motivasjon rengjøringstips rengjøring av vinduer