epler spiser røde epler

De 10 matvarene som vil sikre et sunt hjerte

Du trenger alltid en pause, ikke sant? Har du noen gang lurt på hvordan hjertet ditt har det! Det bør absolutt ikke belastes med mye. Og med noen mennesker går det så langt at de ikke engang kan bremse rytmen mellom.

Så det er ikke rart at så mange mennesker utvikler hjertesykdom. Så det vi vil anbefale deg i dag er å ta med deg noen produkter hjem som vil støtte deg på veien til et permanent sunt hjerte. Hvis du spiser disse regelmessig, vil du føle deg mer komfortabel og sunnere.

 Spis aubergine

sunt hjerte aubergine spise grønnsaker

Hvitløk er også spesielt godt for hjertet

sunt hjerte som spiser hvitløk sunn mat

Hvorfor legger du ikke løk til måltidet?!

løk spise sunn mat sunt liv

Eggplanter for et sunt hjerte

Til a sunt hjerte du bør gi din egen organisme folater. Du vil finne disse i overflod hos auberginer. Det er derfor tilrådelig å ta så mye av det som mulig. Dette betyr at risikoen for slag er mye mindre.

De sunne effektene av auberginen

sunt hjerte aubergine spise sunn mat

Hagtorn

Hagtorn er den neste planten å huske. Dette kalles et fruktmiddel av en grunn. Det som er interessant er at alle deler av denne grønne planten er veldig sunne. Du kan forbedre sirkulasjonssystemet og arbeidet i hjertemuskelen.

Det arterielle trykket og hjerterytmen er dermed betydelig forbedret

sunt hjerte hagtorn spise mat

Hagtorn er en sunn mat

sunt hjerte sunn mat hagtorn

Fasanøye (Adonis volgensis)

Har du hørt om det? Den inneholder biologiske bindinger, som er svært viktige for et sunt hjerte. Spesielt personer med høyt blodtrykk og andre lignende problemer bør spise mye av det. Det er også veldig viktig for alle som er veldig nervøse og har utviklet hjerteproblemer på dette grunnlaget.

Adonis ifølgeis, også kalt fasanøye

sunt hjertefasanøye Adonis ifølgeis

Druekjerner

Druefrøene fremstår som kraftige antioksidanter. Du vil ha sterke kapillærer, vener og arterier fra å konsumere det i overflod. Så hjertet ditt vil ha mindre å gjøre. Da holder den seg frisk lenger. Dette middelet er også veldig nyttig for hypertensjon og problemer med venene. De aktive ingrediensene har vist seg å ha en effekt som kan sammenlignes med aspirin.

Å spise druefrøene er også sunt

sunt hjerte har mat drue frø

Svart drue

sunt hjerte druefrø sunn mat

Aprikosnøtter

Meningene er ganske forskjellige her. De inneholder det svært farlige stoffet vitamin B17. Men det sies samtidig at det ville hjelpe mot kreft. Vegetabilsk fett gjør dem til et av de beste middelene for åreforkalkning. De inneholder også kalium og hjelper deg umiddelbart med å holde et sunt hjerte.

Er aprikosnøtter sunne eller farlige??

friske hjerte aprikoser spiser nøtter

Aprikoser og deres nøtter

aprikoser som spiser nøtter sunn livsstil

Linfrø

De er perfekte for profylakse mot ulike kreftformer. Ingrediensene er fettsyrer som ikke kan erstattes av noe lignende. Disse er igjen viktige for hjertemuskelen. Forbruk vil stimulere hjerterytmen og redusere kolesterolavvisninger.

løk

Løk går langt i forsøket på å bekjempe ulike hjertesykdommer. Det er et antibiotikum som kommer fra naturen.

Den inneholder quercetin, og dette er ganske enkelt unikt for dette formålet

løk spiser sunn mat ideer

hvitløk

Den beste måten å ha et sunt hjerte på er å spise mye hvitløk også. Det er et naturlig antibiotikum. Det hjelper i produksjonen av flere nitrogenoksider i blodkarveggene.

Hvitløksfedd

hvitløksfedd spiser hvitløk sunt hjerte

Epler

Disse inneholder også quercetin. Det er ikke så mye som løken. Men dette øker også dine egne sjanser på sikt sunn hjerte å ha.

Friske grønne epler

sunt hjerte som spiser epler grønne epler