15 måter å legge til drama med glød

de Taklamper og vegglamper ikke bare endre stemningen i rommene, men også utseendet. Farge, måling, repetisjon og komposisjon er viktige egenskaper å ta i betraktning når du velger en. Enten du er tradisjonalist eller radikal modernist, kan du krydre ditt personlige rom med noen fantastiske lys. La oss se på noen eksempler sammen som vil hjelpe deg.

Trommelrulle: Disse gigantiske, dråpeformede taklampene fungerer som ekte showstoppere

Taklamper og vegglamper takbelysning spisestue

Hvorfor fungerer de godt innenfor det generelle utstyret: Ikke bare er de overdimensjonerte og dramatiske, men de har en stålhard kulloverflate. De lager en referanse til kokekaret som er på veggen i dette rommet. På toppen av det gir de utmerket belysning for kjøkkenøya.

Små bobler: Her ser vi en flytende sky av bobler som ser ut som frosset i rommet. Her har vi å gjøre med et moderne inntrykk av den klassiske lysekronen.

Hvorfor ser han bra ut? Lyset som skinner nedover brytes og reflekteres av de små glassboblene. Disse lyser med magisk lys og sprer varmt lys på ansiktene til alle som spiser ved bordet.

Opp- og nedbelysning: De små vegglampene forsvinner når de er laget i en matchende farge

Taklamper og vegglamper kjøkken moderne minimalistisk

Hvorfor dette ser veldig bra ut: I dette minimalistiske rommet legger lysene interessante mønstre til veggen. Dette kan være en fantastisk erstatning for kunstverk eller andre dekorasjoner.

Fyr: Den store kolonnen fungerer som et arkitektonisk fyrtårn

Taklamper og vegglamper trappvinduer

Hvorfor dette ser bra ut: Det dramatiske lyset her er også et fokuspunkt i dette trapperommet. Når den er fullt opplyst, oversvømmes trappen av lys. Når de er dempet, skaper de en myk glød. Dette lyser opp trappene om natten og sikrer mer sikkerhet.

Gå opp, Sputnik!

Taklamper og vegglamper spisestue lysekroner

Her har vi å gjøre med en lampe i form av en kråkebolle. Det er en god forandring fra “Sputnik” -stilen som vi ser overalt, ikke sant??

Hvorfor dette ser veldig bra ut: Lyspærene fordeles mellom de slanke stengene og dekorerer veggene med myke, kvistformede skygger. I tillegg får de også frem den gråhårede strukturen av dette enda mer.

Gjenta etter meg: Denne Pop Art -installasjonen tar ideen om Andy Warhols effektive bruk av flertall i betydningen å skape et drama

gang ball lamper trapp belysning

Hvorfor dette ser veldig bra ut: Dette er en flott måte å lyse opp gangen på. Papirlykter gir myk belysning og er ikke veldig dyre. Så å bruke mange av disse vil være effektivt og billig.

Skulpturell gruppering: Denne betydelige gulvlampen er hjemme på rett sted. Det er også andre store stykker her

Taklamper og vegglamper gulvlampe gardiner stue

Hvorfor dette ser veldig bra ut: Det har blitt nøye tilpasset dimensjonene til resten av rommene. Det er også i sentrum for sammensetningen av trommelignende bord, og ikke alene.

Sving sett

Taklamper og vegglamper ved siden av bordet, tre, blomster, lenestoler

Disse leselysene med justerbare ermer er installert mellom vinduene og tjener et dobbelt formål.

Hvorfor dette ser veldig bra ut: De gir godt lys fra omgivelsene, men er også i riktig posisjon for å brukes som leselamper over de rotete stolene.

Se i rødt

Taklamper og vegglamper stue kommode stillbilder

Denne lampen ble plassert overfor den “grove” veggen og stod i kontrast med de modne tremøblene. Så hun får et “fargesjokk”!

Hvorfor dette ser veldig bra ut: Armaturen gir fokusert lys der det er nødvendig, men selve armaturet er enestående, det ser veldig sært ut i design, er du enig? Sjokket av rød maling er akkurat det du virkelig trenger.

Henge rundt

Taklamper og vegglamper vasker på badet

De neddykkende pendellampene er et flott alternativ til vegghengt lamper på badet.

Hvorfor dette ser veldig bra ut: Dette er et friskt, uventet utseende. Lysene frigjør all nødvendig plass på veggen, og denne kan nå brukes til skjulte medisinskap. Heng disse i øyehøyde for å sikre passende belysning.

Lag en samling: De tre gjennomsiktige globene i dette anlegget gjenspeiler samlingen som finnes i stua

Taklamper og vegglamper gjennomsiktig stue -kommode

Hvorfor ser dette bra ut: Taklampene har enkle, klare linjer som ikke konkurrerer med denne samlingen. Du refererer til det uten å trekke for mye oppmerksomhet til deg selv.

Utveksling

Taklamper og vegglamper, gulvlampe, trefot

Denne fascinerende gulvlampen er en blanding av skulptur og lampe.

Hvorfor dette ser bra ut: Den uvanlige flate formen relaterer seg til utseendet til det kunstverket i nærheten, mens den ville strukturen på basen beriker de veldig tradisjonelle paneloverflatene.

Stearinlys

Taklamper og vegglamper lysekroner stearinlys veggspeil bad

Smijernslysene over servanten gir badet en typisk gammeldags atmosfære.

Hvorfor dette ser bra ut: De små lyspærene her viser et silikondeksel og gir utseendet en skikkelig glød uten å måtte bekymre seg for de brennende lampene uten tilsyn.

Fugleburet

møbler stue lysekrone classic

Den delikate hengende lysarmaturen er en interessant støttepunkt i dette rommet.

Hvorfor dette ser bra ut: Skyggene som skapes under innredningen fungerer som mønstre i taket. Smiingen bidrar også til filigran utseendet til den gyldne stolen ved siden av bordet.

Skulpturelt fokus

moderne lysekrone taklamper spisestue

Denne origami -inspirerte lampen ser ut som en skulptur som flyter i luften. Når lyset er på, fanger foldene på foldene og diffunderer lyset på en veldig tiltalende måte.

Hvilke av disse lysene ville berike rommet ditt? Ville du da valgt et av disse forslagene i huset ditt? Eller inspirerte de deg til å komme med din helt egen kreative idé?