Veganske sko Rebecca Mink designer sko

Rebecca Mink og de veganske skoene

Veganske sko er et bredt tema. Det hørtes alltid supereksotisk ut, men det endret seg mye over tid. Designere som Rebecca Mink bidrar absolutt også til dette. Hun er en kjent kunstner på dette feltet som er dedikert til miljøvern.

Designer Rebecca Mink og skomakerne deres på jobb

Veganske sko Rebecca Mink designer skomaker

Den talentfulle designeren fra Sør -California kunne ikke bestemme mellom to favoritt -tidsfordriv på et tidspunkt. På den ene siden ønsket hun så mye å fortsette karrieren som skodesigner. Hun har også hatt betydelig suksess på dette området. Samtidig var hun miljøaktivist. Hun drømte at veganske sko ville etablere seg i masseindustrien.

Designer sko laget av miljøvennlige materialer

Veganske sko Rebecca Mink designersko kilehæl rød

Det går til og med litt lenger. Hun gikk ikke bare inn for miljøvennlige materialer. Rebecca Mink designet “veganske sko” som ikke hadde noe med dyreavl å gjøre.

Øko sko går i masseproduksjon 

Veganske sko Rebecca Mink öke designer sko

Fine høyhælte sko med tresåler

Veganske sko Rebecca Mink øko sko med tresåler

Hva er veganske sko, og kan de være vakre??

På dette tidspunktet, la oss kort oppsummere hva veganske sko faktisk representerer. De må være fri for giftstoffer og produksjonen må være miljøvennlig. Rebecca Mink ønsket ikke å gå på kompromiss med disse prinsippene. Samtidig var det veldig viktig for henne at kolleksjonene av miljøvennlige sko ser bra ut.

Sandaler for mote og miljøbevisste kvinner

Veganske sko Rebecca Mink øko sko sommersandaler

For å gjøre dette lettere bestemte hun seg for å besøke hjemmet til gode klær og skodesign. Rebecca Mink dro på en reise til Italia. Der lagde hun også sin første veganske serie med øko -sko.

Klær og skodesign uten animalske produkter

Veganske sko Rebecca Mink designer sko hæl eco sko

Fargerike sandaler med korksåler

Veganske sko Rebecca Mink øko sko kilehæl

Den lange og vanskelige veien til håndhevelse

16 forskjellige skoprodusenter har nektet å produsere Rebeccas samling av øko -sko. Først da møter hun Marco Dzambazzi. Han var fjerde generasjon av en familie som var involvert i skodesign. Marco hadde sitt eget selskap og tok utfordringen med å produsere veganske sko av Rebecca.

Den første samlingen kommer på markedet i 2004.

Veganske ballerinaer 

Veganske sko Rebecca Mink designer sko ballerinaer rød

Veganske sko Rebecca Mink designer sko ballerinaer svart

Mot mekanisering

Begrepet veganske sko inkluderer blant annet den individuelle produksjonstypen. Derfor avviser Rebecca masseproduksjon og står ved denne avgjørelsen. Materialene som brukes er også bærekraftige. Disse er gummi, kork, denim, lin og mange økologisk produserte stoffer.

Elegante pumps for miljøbevisste kvinner med stil

Veganske sko Rebecca Mink Designer sko pumper

I svart

Veganske sko Rebecca Mink designersko pumps svart

Sølv effekter

Veganske sko Rebecca Mink designersko pumps sølv

Bærekraft i bruk

Som mange miljøvennlige produkter må miljøvennlige sko bekjempe en rekke fordommer. Det er fortsatt en utbredt oppfatning at man bør ofre altfor mange kompromisser med den vakre designen til fordel for de abstrakte miljøideene. Det er også en mistanke om en viss grad av manipulasjon. Ved å leke med samvittigheten får markedsførere oss til å betale en høyere pris. Vi føler oss på en eller annen måte forpliktet til å kjøpe ting vi ikke liker av moralske årsaker. Gjennom de detaljerte forklaringene på produksjonsprosessen og den vakre designen bringer kunstnere som Rebecca Mink veganske sko nærmere oss. Du gjør dem til et mer naturlig valg.

Veganske sandaler er alle raseri

Veganske sko Rebecca Mink designersko øko sko rød

Hælsandaler i søt rosa

Veganske sko Rebecca Mink designer sko øko -sandaler

Kobberaksentene er på moten akkurat nå

Veganske sko Rebecca Mink øko sko kobberfarge

Veganske støvler for den kommende vintersesongen

Veganske sko Rebecca Mink designer sko støvler