Oktoberfesten gir mange kvinner muligheten til å føle seg som Heidi fra eventyrverdenen, for oktober -tid betyr dirndl -tid! De tradisjonelle kjolene gir kvinnene et leken og sexy utseende som øker deres selvtillit. Slik at du kan gjøre alt riktig i år og være den vakreste jenta på hele Oktoberfest, bør du også ha den vakre dirndl riktig.

Vi gir deg noen tips om hva du skal se etter, hvordan det skal sitte og hvordan du finner det. Vi antyder også de siste trendene for Oktoberfest 2019.

tie dirndl bow wear dirndl skikkelig

Bruk av dirndl riktig: komponentene

For at dirndl skal passe og se perfekt ut, må den settes sammen riktig. En av de viktigste er bodice eller bodice. Med riktig snitt trekkes øyet spesielt til spaltningen. Da bør du også ha en dirndl -BH som perfekt fremhever den feminine sjarmen. Dette skal tilby god støtte og sitte perfekt slik at alt holder seg på plass mens du danser. Dette inkluderer en tettsittende bluse. Stort sett fullfører forkleet dirndl -utseendet. Det er interessant at sivilstatus også kan avsløres gjennom løkken: Venstre eller høyre er en avgjørende forskjell her. Og siden dirndl skal føles som en prinsesse, kan du også ha på deg et underskjørt eller en underkjole. Dette gjør at skjørtet kan snu spesielt pent og dirndl å se enda mer elegant ut. Du finner alle dirndl -komponenter og de populære modellene på www.krueger-dirndl.de se og bestill online.

dirndl skjørtlengde iført dirndl skikkelig

Riktig skjørtlengde

Dirndl smigrer kvinnefiguren og skaper en fortryllende kvinnelig silhuett. Men slik at den passer veldig godt, bør du velge riktig skjørtlengde. Det er i utgangspunktet tre lengder – mini, midi og maxi.

  • Mini dirndler veldig sexy, litt leken og vågal. Den har en skjørtlengde på ca. 50 centimeter og er mer egnet for små kvinner (ikke høyere enn 170 cm). Kvinner over denne høyden som også vil fremstå som provoserende, kan velge 60 cm skjørtlengde. Som regel skal kanten på skjørtet være en hånds bredde over kneet.
  • Midi dirndler faktisk egnet for alle kroppsstørrelser og staturer. Her er skjørtlengden 70 centimeter og skal være en hånds bredde under kneet. Med midi dirndl er damen elegant kledd og samtidig viser hun fremdeles kalvene på en sjarmerende måte – dette er klassikeren som alltid passer godt i dag.
  • Med maxi dirndlskjørtet er 85 cm langt og perfekt for høye kvinner. Kanten av skjørtet ender her omtrent en hånds bredde over ankelen. En underskjørt anbefales for bedre å understreke klokkeformen.

Høyhalsede dirndlbluser bruker dirndl skikkelig

Dirndl -blusen

En dirndl uten bluse er utenkelig! Det er gjennom dette at den tradisjonelle kjolen oppnår sin fulle effekt. Det er viktig at det passer perfekt og at det er valgt for å passe til dirndl-snittet, fordi halsen til slutt bestemmes av blusen gjennom den dypsittende bodice. Når det gjelder ermelengden, kan det sies at mellomlange ermer er spesielt trendy i år. Plusspunkt: Disse er ideelle for kvinner med sterkere armer. De korte ermene er også velkomne på Oktoberfest og passer når det blir skikkelig varmt. Når det gjelder stil, hvis du er en "leken" Velge en dirndl -kjole, velg en enkel bluse. Hvis dirndl har et ganske enkelt snitt, kan du velge en bluse med romantiske dekorasjoner, for eksempel broderi, blonder eller volanger.

Tips: Bluser med høy hals er veldig trendy og sexy i år. Disse er tilgjengelige i alle slags varianter.

dirndl -farger bærer dirndl skikkelig

Tradisjonelle kostyme trender 2019

Som allerede nevnt, er høyhalsede dirndler alt raseri i 2019 – så kom deg bort fra for mye klyving! Enten du velger en balkong dirndl eller en bluse med høy hals, er begge subtilt sexy. Når det gjelder farger, er det tillatt med det du liker, men generelt: mindre er mer! I tillegg til de delikate pastelltonene, er de dempede fargene også populære. Det er også samlinger som gir rike fargekontraster. Blomstermønstre skaper en ekte sommerfølelse. Dirndls med vakre blomstermønstre er i og garanterer godt humør. Edle stoffer er i forgrunnen, for eksempel jacquards. Disse fortryller deg med sine vakre fargekombinasjoner og unike mønstre, og du trenger ikke legge til ytterligere detaljer, for eksempel snorer og dekorative bånd.

Dirndl alene er elegant, vakkert og stilig nok! Derfor bør tilbehøret holdes enkelt. En tradisjonell kostymekjede eller en choker -krage er tilstrekkelig, dette smykket understreker halsen vakkert. Den flettede frisyren er rett og slett et must. Sminken bør også være subtil og i matchende tradisjonelle farger. Skoene: Absolutt VARME for dette er espadriller eller ballerinaer. Disse er også superkomfortable for dansemus.

Finn den perfekte dirndl for deg, vær den vakreste jenta på hele Oktoberfest og bare ha det gøy med det!

dirndl -trender iført dirndl skikkelig

Bruk dirndl riktig dirndl trender 2019