En deilig hjemmebrunsj er den perfekte måten å starte helgen på. Stabler med gylne vafler og pannekaker, røkt laks, sprø bacon, egg i alle mulige varianter og kanskje til og med en cocktail (eller hvorfor ikke to) – en brunsj er en utmerket måte å dele litt glede med venner og slektninger og beholde morgen full for å nyte. Vi har en rekke brunsjideer og noen av våre favorittoppskrifter for deg nedenfor – fra egg Benedict til pannekaker i amerikansk stil og alt i mellom. Så fortsett og forbered noen av disse brunsjideene for deg og din familie i helgen …

Brunsjideer for en sunn start på dagen

innenlands brunsj buffet brunsj ideer søndag brunsj

Dekorer brunsjbuffeten din med friske blomster som tulipaner

Brunsj ideer avokadoboller med stekte egg tulipaner

Brunsj ideer

Brunsj er den perfekte kombinasjonen av salte og søte frokost- og lunsjretter. Fra kanelruller og vafler til eggegryte med skinke og tomater osv. Disse brunsjideene har noe for enhver smak!

Mange alternativer for en sunn og deilig brunsj

Brunsjideer Sunne frokostideer

Å planlegge den perfekte brunsj er faktisk veldig enkelt, og det er mange alternativer! Du kan gå alt ut eller forberede noe enkelt. Brunsj serveres vanligvis som en buffé, slik at du ikke trenger å bruke mye tid på å servere maten til gjestene dine. Serveringsalternativene er ubegrensede, da det egentlig ikke er frokost og egentlig ingen lunsj … lag det du liker best.

Organiser søndagsbrunsj hjemme

innenlands brunsj buffé brunsj ideer søndag morgen frokost ideer

Nyt søndag morgen med dine kjære!

Brunsjideer Avokadoruller med stekte egg

Egg er et must på brunsjbuffeten

Egg er en stift i brunsjscenen. Uansett hvordan de tilberedes – posjert, rørt, kokt eller stekt – danner de grunnlaget for mange brunsjretter. Mestre de grunnleggende teknikkene og prøv forskjellige måter å lage egg på, fordi brunsjideer med egg alltid gir en god start på dagen.

Butterdeig med stekte egg, skinke og gressløk

Brunsjideer avokado butterdeig med stekte egg

Stekte egg med koteletter er en proteinrik brunsjide

Brunsjideer stekte egg og kjøttrike proteiner

Klassiske brunsjideer

De sier at du ikke kan slå en klassiker, og det høres rett ut i brunsjverdenen. Enten det er myke eggerøre med røkt laks, den typiske engelske retten kedgeree eller en krydret potetthass, er det visse ikoniske brunsjretter som aldri går av moten. Stol på klassikerne for å lage en tradisjonell haugbuffé.

Litt av hvert

innenlands brunsj buffé brunsj ideer næringsrik mat

Brunsjbuffeten din bør også tilby forskjellige typer ost

innenlands brunsj buffet brunsj ideer søndag brunsj

Gjør det vegetarisk

Kast baconet og la grønnsakene stå i sentrum. Velg mellom stekt sopp på toast og Shakshuka eller krydre brunsjbuffeen med en meksikansk frokost på en sprø tortilla.

Shakshuka som en deilig brunsjidé

innenlands brunsj buffé brunsj ideer søndag shakshuka

Lett og sunt

En sunn brunsj er en fin måte å starte dagen med et sunt, velsmakende kick, for eksempel med den klassiske müslien med yoghurt og frisk frukt, som er en av de sunne frokostideene. Eller kanskje du foretrekker asparges med posjerte egg? Bare legg noen flere grønne ting i shakshukaen din. Eller du kan holde deg til godt avokado og rugbrød. Det viktigste er å spise sunt og gi kroppen næringsrik mat.

Avokado rugruller med stekte egg og spinatblader

innenlands brunsj buffé brunsj ideer avokado ruller med stekte egg

En bolle full av deilige sommerfrukter

innenlands brunsj buffé brunsj ideer næringsrik mat fruktskål

Søtsaker er tillatt

Hvis du heller vil starte dagen med noe søtt, er det mange brunsjideer du kan unne deg selv uten dårlig samvittighet. For eksempel er massevis av pannekaker med frukt og en skvett honning eller yoghurt med stekt frukt og knasende granola gode søte brunsjideer.

Vafler med syltetøy – en klassiker blant søte brunh -ideer

Brunsjideer vafler med syltetøy og fløte

Noe spesielt

En herlig brunsj er den perfekte starten på spesielle anledninger. Hold deg klassisk med myke muffins, skinke, egg og hollandaise, eller la den rive med vafler og pannekaker stablet med bacon, egg og lønnesirup eller honning.

Vanligvis amerikanske – stablet pannekaker med peanøttsmør og bær

innenlands brunsj buffé brunsj ideer amerikanske pannekaker stablet

Amerikanske pannekaker med skinke og pølser

innenlands brunsj buffé brunsj ideer amerikanske pannekaker med pølser

Ikke glem drinker!

Tenk også på drinkene og server brunsjideene dine med passende te- og / eller kaffedrikker. Tilby også forfriskende mocktails eller klassiske kakadiller som Bloody Mary eller Mimosa og nyt søndag ettermiddag!

Cocktails og mocktails er ganske enkelt en del av gjengen

Brunsjideer Sunne frokostideer Drinker

Hvis du er sulten etter mer, kan du lære hvordan du lager hollandaisesaus, pannekakedeig, fylte egg og enda flere brunsjideer.

Flere solide brunsjideer

Brunsjideer avokadobolle med stekte egg grønn salat

Smørbrød med laks, avokado og løk

Brunsjideer avokado laksesmørbrød

Start dagen sunn, så vil du være full av energi gjennom dagen

Brunsjideer sunne retterBrunsjideer Sunn frokostideer Eksempler BilderBrunsjideer sunt å spise søndagsbrunsj Brunsjideer solide og søte avokadoruller med stekte egg innenlands brunsj buffé brunsj ideer avokado stekt egg innenlands brunsj buffé brunsj ideer boller med sitrusfrukter innenlands brunsj buffé brunsj ideer pannekaker med spinat innenlands brunsj buffé brunsj ideer grønnsaker innenlands brunsj buffé brunsj ideer grønnsak med eggpanne innenlands brunsj buffé brunsj ideer sunn frokost ideer