Vi håper alle på et nytt, bedre og sunnere år 2021 der vi beseirer korona -pandemien. Viruset ser imidlertid ut til å være veldig vedvarende fordi det alltid er nye syke mennesker. Selv om tiltakene i lockdown er veldig strenge, fortsetter det å spre seg. Temaet beveger oss alle, og derfor prøver vi å gi deg gode tips i en artikkelserie om hvordan du kan motvirke koronaviruset. I går rapporterte vi om sunt kosthold i Corona -tider. Dagens innlegg handler om drinker mot Corona. Det viktigste spørsmålet i denne forbindelse er: hva og hvor mye må du drikke for ikke å bli syk. Ja, forebygging er for tiden viktigere enn noensinne! I hvilken grad kan sunn mat og drikke styrke immunsystemet vårt, slik at vi kan beskytte oss mot risikoen for Covid-19-infeksjon? I dag ønsker vi å finne ut svaret på det. Les videre for å forhøre deg bedre.

Hvor langt hjelper drinker mot Corona?

Drinker mot korona drikker mye vann ung jente på kjøkkenet

Hvordan fungerer drinker mot Corona?

Meningene om den positive effekten av drinkene mot Corona er definitivt forskjellige. Det er mennesker som tror på det. De hevder at drikking hjelper til med å hindre koronaviruset i å klamre seg til slimhinnene. Væsken skyller praktisk talt viruset ut av munnen og halsen i magen, hvor det blir uskadelig av magesyren.

Det høres overbevisende ut. På samme måte virker rådet om å drikke mye ved første øyekast troverdig.

 Helseformelen: drikk mye for å forhindre Covid-19!

Drinker mot Corona drikker mye vann 8 glass om dagen

 Men om dette virkelig er sant er et spørsmål om tvist. Vi vil vite hva leger sier om det. I første omgang anbefaler de at vi fortsetter å drikke så mye i løpet av dagen som vi har gjort før. Gjør et godt estimat på hvor mye som er nok til at du holder kroppen godt hydrert. For noen mennesker er det to liter vann om dagen, for andre enda mer. Men når viruset har nådd slimhinnen og sprer seg der, kan det knapt stoppes. Han bryr seg ikke om du drikker mye eller ikke. Imidlertid kan ingen nekte for at en fuktig hals gjør det vanskelig for virus å komme inn i kroppen. Derfor er det godt å ha visse drikker mot Corona. Du vil snart finne ut hva disse er.

 Du bør drikke nok væske hver dag.

Drinker mot korona bruker tilstrekkelig væske daglig, ingefærte med honning og sitron

Hvilke drinker mot Corona må du ta regelmessig??

Vi tar til orde for tesen at du må drikke mye i Corona -tider. Først og fremst er vann, fordi det er veldig bra for å hydrere hele kroppen. Den anbefalte daglige dosen er minst 8 glass vann. Selvfølgelig kan du også inkludere andre drikker mot Corona i din daglige plan, for eksempel forskjellige aromatiske teer. Nå er det riktig tidspunkt å lage deg en godt luktende og velsmakende urtete eller grønn te om morgenen og drikke mye av det i løpet av dagen. Man kan ikke krangle om de helbredende egenskapene til ingefær og mer spesifikt til ingefærte.

En varm urtete fungerer godt mot virus og kurerer hosten.

Drikker mot korona varm urtete bra mot virus helbreder hoste

 Det er ingen tvil om de helbredende egenskapene til ingefærte.

Drikker mot Corona Ingefærte med honning Helbredende effekter fra naturen

Enhver type te er bra hvis du liker det! Det er best å drikke den varme drikken med honning! For eksempel kan aronia -te ha en veldig god effekt på å øke kroppens forsvar. Denne medisinske planten har lenge vært kjent i folkemedisin. Aronia -te er tilberedt med aronia bær. De svarte bærene er fremdeles kjent som chokeberries eller black mountain ash. De brukes også til å lage juice, vin og brennevin. Du kan bruke den til å lage gelé og syltetøy.

Hvordan liker du aronia -te??

Drinker mot Corona Aronia te laget av aronia bær smaker godt er sunt

I tillegg kan en varm suppe til lunsj gjøre underverker. For eksempel fungerer en deilig kyllingsuppe godt mot influensa og forkjølelse. I tillegg, ifølge ernæringseksperter, kan det også være bra for koronavirus. Vis hva du kan på kjøkkenet og tilbered en varm grønnsaks- eller potetsuppe for deg selv og hele familien hver dag! Buljonger, juice, kokosnøttvann, lønnesirup, etc. er også sterkt anbefalt.

En varm kyllingsuppe til lunsj vil garantert gjøre deg godt.

Drikker mot Corona ved lunsjtid, en varm kyllingsuppe oppmuntrer til helbredelse

 Eller foretrekker en varm buljong?

Drikker mot korona, en varm buljong er bra for virus

Apropos juicer! Hvorfor starter du dagen med en grønn smoothie om morgenen, for eksempel? Smoothies smaker deilig og er veldig sunne. De er ideelle drinker mot korona! Du kan tilberede dette med enten melk eller yoghurt. De to blir anbefalt av ernæringsfysiologer under Covid-19-pandemien, akkurat som alle andre meieriprodukter. Slik gir du kroppen din vitamin A, C, D, sink, kalium og andre mineraler.

Smoothies av alle slag er nå populære drikker mot Corona.

Drikker mot Corona -smoothies av alle slag etterspurt med frukt og melk eller yoghurt

 Grønne smoothies er spesielt sunne og smaker deilig!

Drikker mot Corona en grønn smoothie sunn smaker deilig

 Alkohol dreper koronaviruset i kroppen?

Sist, men ikke minst, vil vi også svare på dette spørsmålet. Under ingen omstendigheter kan økt alkoholforbruk drepe koronaviruset i halsen. Og en viktig ting til: det kan bare svekke immunsystemet ditt, noe som er ekstremt uønsket under pandemien. Alle som liker å drikke alkohol må være klar over at det når mage -tarmkanalen via spiserøret. Det kan ikke målrette viruset som er i luftveiene og lungene. Så du kan selv bestemme om (og hvor mange) alkoholholdige drikker du spiser. Imidlertid vil vi bare råde deg til å unngå alkohol og ta en av drinkene beskrevet ovenfor mot Corona!

Drikk nok og hold deg frisk!

Melk, yoghurt og andre meieriprodukter anbefales som mirakelkurer i Corona -tider.

Drikker mot Corona melk yoghurt forskjellige meieriprodukter mirakelkur i Corona tider

 Øk immunsystemet og vær sunn!

Drinker mot Corona melkyoghurt og forskjellige meieriprodukter styrker immunsystemet