Mange bakervenner rundt om i verden har det alltid gøy å bake en ostekake. Det er med rette en av de mest populære desserter for millioner av mennesker og er en ekte fryd for øynene og ganen. Den perfekte ostekaken ser ut som et ekte mesterverk i bakekunsten. Skorpen er sprø på utsiden og kaken er fuktig på innsiden. Enten du tilbereder den med eller uten en base, kan du pynte med bjørnebær, jordbær eller bringebær helt opp til din personlige smak. I dag ønsker vi å presentere deg en enkel oppskrift på deilig ostekake med bringebær uten baking. Vi viser også fantastiske bilder som umiddelbart vil få appetitten til denne uimotståelige desserten. Ja, hver ostekake smaker himmelsk og er en skikkelig fristelse for store og små. Spesielt for de som er på diett!

 Ostekaken nyter alltid ny popularitet.

Ostekake fantastisk, smakfull dessert med bær, den ultimate godbiten for ganen

 Dette er uten tvil den mest populære desserten i verden.

Klassisk ostekake med bjørnebær smaker deilig og lett å lage

Interessante fakta om opprinnelsen til ostekaken

Hvis du tror amerikanerne oppfant sin berømte ostekake, tar du feil! Desserten laget av kvark og rømme, som er veldig populær blant oss, er heller ikke en tysk kulinarisk idé. Folk har allerede bakt denne kaken i antikken. Det er for eksempel dokumentert at den eldgamle greske forfatteren Athenaios nevnte denne desserten for første gang i sitt verk “Banquet of the Scholars”. I middelalderen var ostekaken allerede utbredt over hele Europa. Den første tyskspråklige oppskriften på den dateres tilbake til 1598. Etter det var det mange varianter av den klassiske ostekakeoppskriften, fordi du varierte mer eller mindre med ingrediensene. Imidlertid har de alle en ting til felles, den høye andelen kvark og kremost! Det er der navnet kommer fra! I Tyskland kalles det ofte kvarkkake. I Østerrike kalles det torvkake og i Sveits kalles den samme kaken Käsewäre. Det er også mange regionale spesialiteter.

Ostekaken ser tilbake på en lang historie.

Ostekake med gelatin og bringebær klassisk oppskrift lang historie

 Men en ting er sikkert: Desserten smaker alltid godt!

Ostekake med jordbær alltid en utmerket smak frisk deilig

En enkel oppskrift på ostekake uten baking

Som vi nevnte tidligere, er det mange oppskrifter for å lage en deilig ostekake. Mange bakervenner vil oppnå smaken de kjenner fra bestemoren. Deretter baker du en bunnløs ostekake. Andre liker den fruktige smaken og vil absolutt tilberede kaken med bær. De med en søt tann foretrekker at en sjokoladeostkake smelter bort! Veganer og vegetarianere er heller ikke glemt, for det finnes også gode oppskrifter på vegansk ostekake. I dag vil vi presentere deg den klassiske oppskriften på en deilig og veldig frisk smakende bringebær ostekake. Enten du forbereder dette til din neste bursdag eller sommerfest eller til morsdag som en hyggelig overraskelse for mamma eller bestemor er helt opp til deg.

 En ostekake uten steking er deilig og enkel å lage.

Ostekake uten baking med bringebær deilig i smaken

 

Ostekaken kan spises på alle årstider og er en utmerket dessert for alle sammenkomster med familiemedlemmer og venner. Det spesielle med oppskriften vår er at den kan gjøres uten baking. En ostekake som ikke er stekt, smaker like godt som noen av slektningene fra ovnen! Dette er faktisk en kremet yoghurtkake med bringebær og havregryn. Ovnen forblir kald under tilberedningen!

Bringebær gir ostekaken en behagelig frisk, delikat duftende smak.

Ostekake med bringebær uten å bake en behagelig frisk, velduftende smak

Til oppskriften på en bringebær ostekake uten baking

For din bringebær ostekake uten baking trenger du følgende ingredienser:

  • Til kjeksbunnen: 130 g sprø havrekjeks, 70 g smør.
  • Kremen: 400 g gresk yoghurt, 200 g kremost, 100 g sukker, 1 ts sitronsaft, 1 ts vaniljepasta, 6 ark gelatin, 100 g pisket krem, 150 g bringebær.
  • Til pålegg: 200 g bringebær, 1 pakke vaniljesukker (valgfritt), 1 ark rød gelatin (valgfritt).
  • Til dekorasjon: bringebær, spiselige blomster (valgfritt).

Ostekaken som ikke er stekt, er rask og enkel å lage.

Ostekake uten baking med bringebær er enkel og rask å lage

 

Instruksjoner – slik er det gjort!

  • Først må du forberede kakeskorpen. Ta en springform (16 cm i diameter) og kle den med bakepapir. Smelt deretter smøret i en liten kjele og sett til side. Hakk deretter havrekjeksene, for eksempel kan du enkelt smuldre dem med en mikser med høy ytelse eller i en frysepose med en kjevle. Bland deretter kjekssmulene med smøret og hell blandingen på bunnen av springformen.
  • Nå må du forberede bringebærkremen uten baking. Rør først yoghurt, kremost, sukker, vaniljepasta og sitronsaft til en jevn masse. Bløtlegg gelatinen i kaldt vann og ha i en liten kjele. Varm litt opp, for gelatinen må ikke koke! Tilsett 2-3 ss krem ​​til gelatinen og rør godt til blandingen kommer tilbake til romtemperatur. Tilsett deretter resten av kremen og rør til den er jevn.

En ostekake uten ostekake kan lages med kirsebær ved hjelp av samme oppskrift.

Ostekake tilberedt med kirsebær uten baking har den samme friske smaken

 

  • Pisk kremen og ha i kremen. Fordel 3-4 ss yoghurtkrem på bunnen av kjeksen, legg bringebær tett sammen. Dekk til med resten av kremen og sett i kjøleskapet i 4 timer slik at ostekaken med bringebær stivner uten å steke.
  • Du har flere alternativer for pålegget. Klassikeren er å purere bringebær med vaniljesukker og suge rød gelatin i kaldt vann. Varm deretter bringebærpuréen sakte med gelatinen og la den avkjøles.
  • Ta ostekaken ut av kjøleskapet, ta den ut av formen med en kniv og legg den på en kakefat. Ha deretter bringebærpuréen på toppen. La det til og med løpe nedover kanten! I tillegg pynter du desserten med ferske bringebær og serverer!

 Å lage en ostekake med bringebær uten baking er så enkelt, enkelt og raskt!

Ostekake et stykke med jordbær tilberedt uten å bake bare lett

 god appetitt! 

Drikk ostekake uten baking med jordbrom eller bringebær med kaffe

 Veldig populær og klassisk – ostekake med bjørnebær!

Ostekake veldig populær blant bjørnebær, deilig deilig med en sprø smak

 En himmelsk smak – ostekake med nøtter!

Ostekake uten baking med nøtter, sprø og deilig

 Vil du lage en sjokoladeostkake??

Ostekake med sjokoladeglasur er en skikkelig fristelse for de med en søt tann