Julen er rett rundt hjørnet og med det familiefester og fester. Det er ingen grunn til å kjøpe forretter fra butikken når du kan lage dem selv ganske enkelt! Disse ideene til fingermat er ideelle for en festlig julestarter samt en festmat, en lett lunsj eller bare å bite mens du drikker en deilig vin.

Vi sørget for å bare presentere enkle juleoppskrifter som kan tilberedes på 30 minutter eller mindre, inkludert forberedelse og tilberedningstid. Kast bort så lite tid som mulig på kjøkkenet og nyt festen !

Julestarter er rask og enkel å forberede

Julestarter festlig fingermatideer Julefest

  1. Fylte egg

Fylte egg er en populær forrett og perfekt for fester. Men før du lager din favoritt fylte eggoppskrift, bør du vurdere å lage en selvbetjent buffé i stedet. På denne måten gir du gjestene mulighet til å tilberede en julestarter etter deres egen smak!

Så dine gjester kan sette sammen sine egne fylte egg med pålegg som de liker. Noen gode toppingsideer er forskjellige typer kjøtt, urter, ost, pickles og mer!

Pynt de fylte eggene etter din egen smak

Forbered en julestarter 10 enkle festlige ideer til fingermat

  1. Lag din egen bruschetta

Denne klassiske italienske fingermaten går aldri av moten. I stedet for å tilberede bruschettaen selv, kan du sette sammen en bruschetta -buffé slik at gjestene kan sette sammen påleggene som de liker. Dette gjør også jobben for deg og gjør denne oppskriften til en rask og enkel forrett til jul!

Fordel bare påleggene i serveringsskåler (som du kan gjøre før). Da er det bare å grille brødet, legge på påleggene og komme i gang!

Lag din egen bruschetta

Forbered en julestarter 10 enkle festlige fingermatideer -bugetter

  1. Kamskjell pakket inn i bacon og med brunt sukker

Disse bacon-innpakket kamskjell ser ut som gourmetretter, men er utrolig enkle å lage. Og enda bedre, denne oppskriften er superrask fordi kamskjellene er klare til å spise på bare 20 minutter!

Med noen få enkle ingredienser som smør, brunt sukker og hvitløk kan du skape en imponerende smak! Bare sørg for at kamskjellene er tilberedt til perfeksjon. Du finner flere oppskrifter med kamskjell her Finne.

Gourmetretter som julestarter

Forbered en julestarter 10 enkle festlige fingermatideer skinke

  1. Pølseruller

Glem frosne pølseruller fordi denne fantastiske oppskriften er så enkel å lage! Med kjøpt butterdeig, pølser og noen krydder er denne deilige forretten klar på bare 25 minutter.

Disse små bittene er så velsmakende og deilige takket være krydder som basilikum, oregano og timian – alle vil be om en ekstra hjelp!

Små pølseruller med butterdeig, fint krydret 

Forbered en julestarter 10 enkle festlige fingermatideer dumplings

  1. Prosciutto smørbrød

Tilby disse søte smørbrødene til venner og slektninger, så tror de at du har leid et cateringfirma. Selv om denne juleforretten ser fantastisk ut, er den faktisk ganske enkel å lage.

Med en trinn-for-trinn-guide vil du kunne lage prosciutto-rosene på kort tid. Husk at du også trenger en rund kakeskærer for å lage de perfekte runde smørbrødene.

Form skinkeroser

Forbered en julestarter 10 enkle festlige fingermatideer Prosciutto -smørbrød

  1. Eple -geitost crostini

Crostini er flotte fordi du kan fylle dem opp som du vil. Denne oppskriften kombinerer krydret geitost og søtt eple for å lage en uforglemmelig forrett.

Disse crostiniene kan tilberedes på bare 20 minutter og krever bare en håndfull ingredienser. Sitronskall og saft, fersk timian og malt svart pepper sørger for en intens smak.

Grønne epleskiver i kombinasjon med geitost

Forbered en julestarter 10 enkle festlige ideer til fingermat eplegeitost

  1. BLT smørbrød

Disse deilige BLT -smørbrødene kan lages på bare 20 minutter. Denne forretten er fullpakket med ferske ingredienser og en utrolig deilig hemmelig saus, og er et skikkelig blikkfang.

Amerikansk juleforrett

Forbered en julestarter 10 enkle festlige fingermatideer til små burgere

  1. Røkt laks og kremost

Skulle du tro at det bare tar 20 minutter å lage en imponerende forrett som denne? Denne oppskriften viser at det er mulig. Enda bedre, det krever bare 4 enkle kjøpte ingredienser.

Du trenger 1 ark frosset butterdeig, kremostpålegg, en pakke røkt laks og friske urter. Sørg for å holde et øye med deigen mens du baker den slik at den ikke puffer for mye.

Røkt laksestarter er alltid en god idé

Forbereder en julestarter 10 enkle festlige fingermatideer for laks

  1. Stekte poteter

Alt du liker med fylte bakte poteter kan nå nytes i en deilig forrett. I tillegg kan denne deilige oppskriften tilberedes på bare 30 minutter.

Stek først potetskivene til de er møre og gyldne gule, og stek dem deretter med ost. Etter at osten har blitt gyllenbrun, la potetene avkjøles litt før du legger de deilige påleggene.

Stekte poteter – en annen kreativ idé til en festlig forrett

Forbereder en julestarter 10 enkle festlige fingermatideer til stekte poteter

  1. Crostini med hummus og karamellisert løk

Noen ganger er de beste forretter og fingermat de som er laget med færrest ingredienser. I stedet for antall ingredienser som er inkludert i oppskriften, er fokuset mer på smaken som dukker opp mellom noen nøye utvalgte matvarer.

Hvitløkshummusen suppleres med de søte notene fra den karamelliserte løken. En kvist rosmarin vil garantert gjøre presentasjonen enda vakrere.

Nyt den unike smaken av den karamelliserte løken

Forbereder en julestarter 10 enkle festlige fingermatideer Crostini

Prøv oppskriftsideene som er foreslått ovenfor for en julestarter og gi festen din et deilig preg. Slik gjør du julen til noe helt spesielt for gjestene dine. På samme tid kan du selv nyte den festlige atmosfæren fullt ut ved å lage enkle juleoppskrifter og bruke så lite tid som mulig på kjøkkenet. Med dette i bakhodet, ønsker vi deg god mat og god jul!

La deg inspirere ytterligere og hente ny inspirasjon fra bildene nedenfor

Julestarter 10 enkle juleoppskrifter Juleforrettbrød enkle juleoppskrifter Julestarter Vinbaserte juleoppskrifter Mini forretter Julestarter enkle juleoppskrifter Juleforrett canapes enkle juleoppskrifter Juleforrett Spyd av enkle juleoppskrifter Juleforrett med enkle juleoppskrifter med tema Stekes for å lage juleforretter Forbered en julestarter 10 enkle festlige fingermatideer til pizza Forbered en julestarter 10 enkle, festlige ideer til oppskrift på fingermat Forbered en julestarter 10 enkle julebrødsoppskrifter Forbereder en julestarter 10 enkle juleburgereoppskrifter Forbered en julestarter 10 enkle juleoppskrifter på fylt paprika Forbereder en julestarter 10 enkle juleoppskrifter på ost Slik forbereder du en juleforrett 10 enkle julekransoppskrifter Forbered en julestarter 10 enkle juleoppskrifter med smørdeig Forbered en julestarter 10 enkle oppskrifter for julesykker Forbered en julestarter 10 enkle oppskrifter på julespyd Forbered en julestarter 10 enkle juletortilaoppskrifter Forbered en julestarter 10 enkle juleoppskrifter på yoghurtsalat Forbered en julestarter 10 enkle juleoppskrifter Julestarter forbereder enkel festlig fingermat Juleforrett forbereder fingermatideer Forbered juleforretter, fingermatideer Forbereder julestarter Juleoppskrifter