Hvert år gir sommeren oss mye sol og ekstremt høye temperaturer. Noen ganger stiger termometeret over 33 grader og det ser ut til at luften står stille. I varmen lengter alle etter en godt avkjølt drink. Mange tørster nå etter en iskald cola, som raskt balanserer temperaturen i kroppen. Men vet du at det er mye sunnere å drikke lunken drikke i sommervarmen? De tilbyr deg forfriskningen du vil ha, og gir deg bedre gjennom de varme sommerdagene. For å hjelpe deg med dette, skal vi vise deg noen forfriskende sommerdrinker som du også kan lage hjemme. Du kan drikke mye av det og fortsatt være i form og frisk. Du vil umiddelbart finne ut hvilke hjemmelagde drinker som er spesielt effektive mot sommervarmen!

 Forfriskende sommerdrinker: Grunnregelen om sommeren er: drikke, drikke og drikke igjen!

forfriskende sommerdrikker sitronvann en gryte rent vann med skiver sitron mynteblader

Forfriskende sommerdrinker – drikk rikelig med vann i varmen!

Den beste tørstslukkeren er og vil alltid være vann! Det er helt avgjørende for menneskekroppen. Med varmen øker vannbehovet enormt. Den anbefalte mengden drikkevann per dag er kjent for å være 2 liter. Om sommeren kan folk uten helseproblemer til og med drikke mer.

Det er velkjent at vann har lite kalorier. Det øker stoffskiftet i kroppen og hjelper oss med å bryte ned og fjerne forurensninger. Vårt råd er å drikke vann regelmessig gjennom dagen for å unngå mulig dehydrering av kroppen om sommeren. Vær også oppmerksom på kvaliteten på drikkevannet du liker å drikke.

 Rent vann slukker tørsten din på varme sommerdager og gir deg den forfriskningen du ønsker.

forfriskende sommerdrikker rent vann drikk 2 l per dag beste forfriskning om sommeren

De følgende sommerdrikkene gir deg et spark av friskhet

Vi har 6 forfriskende sommerdrinker som du raskt kan tilberede hjemme. De gir deg et spark av friskhet og får deg til å føle deg livlig og i godt humør. De har lite kalorier, men har en fruktig ettersmak.

1) Sitronvann – den sunneste tørstslukkeren

Dette er sannsynligvis en av de beste sommerdrikkene som finnes, den virker mot varmen og oppdaterer oss 100%. Avkjølt sitronvann slukker umiddelbart tørst og til og med sult. Det er enkelt å forberede. For dette trenger du ferskpresset juice av to sitroner, en klype salt og drikkevann. Denne sommerdrikken holder deg godt hydrert selv på en ekstremt varm dag. I tillegg gir den kroppen din den daglige dosen vitamin C..

 Forfriskende sommerdrinker: Sitronvann er så enkelt og sunt!

forfriskende sommerdrikker sitronvann et glass fullt av vannskiver sitron mynteblader

 

Sitronvann har mange andre fordeler for helsen din. Sitroner inneholder verdifulle antioksidanter som renser leveren og holder hjertet sunt. Sitronvann beskytter cellene mot skadelig oksidasjon, regulerer absorpsjonen av fett og karbohydrater, hjelper i dannelsen av nye celler i kroppen. Vann med fersk sitronsaft er et naturlig antiseptisk middel – det forhindrer at skadelige bakterier fra maten kommer inn i kroppen. Uten tvil er sitronvann en av de beste sommerdrikkene med sterke rensegenskaper. Huden skinner, kroppen er oppstrammet og forfrisket.

 En fersk drink med en eksotisk ettersmak!

forfriskende sommerdrikker ferskt tilberedt kokosnøttvann med eksotisk ettersmak

 2) Kokosvann – den eksotiske drikken mot varme

Du vet sikkert allerede at kokosnøttvann uten tvil er den beste forfriskende og fuktighetsgivende drikken i varme sommertemperaturer. Det er lavt i kalorier, høyt i kalium, og har mye bedre egenskaper enn rent vann. Kokosvann kalles også levende vann, og det er en grunn til dette. Det finnes ingen bedre drikke enn kokosnøttvann når det gjelder forfriskende forfriskning etter en treningsøkt. I tillegg har det blitt bevist at takket være sammensetningen absorberes kokosnøttvann lett av kroppen. Du kan lære mer om de positive effektene av denne eksotiske tørstslukkeren her  lese.

 Kokosvann er det perfekte tilskuddet til mineralvann eller usøtet urtete.

forfriskende sommerdrinker kokosnøttvann perfekt supplement til vann for usøtet urtete

 Vet hvordan du bruker Chiafrø om sommeren?

forfriskende sommerdrikker bruker chiafrø om sommeren for å tilberede et chiavann

 3) Chia -vann – en næringsrik kraftdrikk

Chiafrø har blitt spesielt populære de siste årene og regnes nå som supermat. Hvis du surfer på nettstedet vårt, finner du mange oppskrifter laget med chiafrø. Den beste måten å konsumere chiafrø om sommeren er å suge dem i vann og drikke dem. Disse frøene absorberer vann og kan øke opptil 10 ganger sin egen vekt. I tillegg hovner de opp på få minutter, noe som gjør chiavann til en fantastisk energikilde om sommeren. På grunn av deres evne til å absorbere vann, er de en utmerket måte å hydrere kroppen på. Chiafrø er også rike på fiber og omega-3 fettsyrer. Derfor er chiavann en av de sunne, forfriskende sommerdrikkene.

 Chiavann er en fantastisk energikilde om sommeren!

Forfriskende sommerdrikker Chia -vann er en fantastisk energikilde om sommeren

 Du kan tilberede aloe vera -vann selv hjemme.

Forbered forfriskende sommerdrikker aloe vera vann hjemme

4) aloe vera vann

Du kan kjøpe forfriskende sommerdrinker med aloe vera juice i alle supermarkeder. De kan ha forskjellig smak, men deres positive egenskaper forblir alltid de samme. Det er velkjent at aloe vera -planten er en supermat. Saften fra den er rik på antioksidanter og har kraftige regenererende egenskaper. I tillegg hjelper det å avgifte tarmene og har mange fordeler for en vakker og sunn hudfarge. Dette sikrer myk og strålende hud. Du kan tilsette noen dråper fersk aloe vera juice i vannet og bruke dette til å tilberede aloe vera -vannet selv. Du kan også drikke ferskpresset juice fra aloe vera -planten for å dra full nytte av dens fuktighetsgivende egenskaper.

Kjenn de sunne egenskapene til aloe vera -planten?

forfriskende sommerdrikker aloe vera plante i tynne skiver sunne egenskaper

Aloe er veldig rik på antioksidanter, vitaminer og folsyre. Antioksidantene i aloe vera -vann beskytter cellene mot skader forårsaket av eksterne faktorer som vind, kulde og sol. Regelmessig inntak av aloe vera vann har også en mild avføringsvirkning som er nyttig for personer med forstoppelse. Aloe vera juice er også egnet for diabetikere ettersom det senker blodsukkernivået.

 Agurkjuice er lett å lage hjemme.

forfriskende sommerdrinker

5) Agurkvann – den beste naturlige forfriskningen på varme sommerdager

Agurker er kjent for å inneholde 90% vann og er en naturlig fuktighetskrem blant grønnsaker. Grønnsaksjuice er bedre for å holde kroppen hydrert enn fruktjuicer. Det naturlige sukkeret i fruktene stopper denne prosessen, og du føler deg ikke veldig uthvilt. I tillegg til juice kan agurk også tilsettes rent vann. For å gjøre dette kan du legge noen skiver agurk i en liter vann, la den hvile i flere timer i kjøleskapet og deretter drikke vannet. Du kan legge til sitron, mynte og forskjellige andre urter som vil gjøre vannet bedre og sunnere. På bare en uke renser agurkjuice huden og reduserer behovet for koffein.

Agurkvann med mynteblader er ideelt for å forfriske deg i varmen.

forfriskende sommerdrikker beste forfriskning i varme agurkvannet med mynteblader

 Ananas vann gir litt av det eksotiske til din daglige meny!

forfriskende sommerdrikker ananasvann med eksotisk ettersmak

6) Ananasvann vil forfriske deg om sommeren og hjelpe deg med å gå ned noen kilo

Juicy ananas smaker ikke bare godt, den eksotiske frukten er en naturlig fuktighetskrem. De vitale stoffene i ananas fremmer fordøyelsen og avgifter. Et glass ananasvann kan gjøre underverker i varmen. Den er rik på enzymet bromelain, som hjelper fordøyelsesprosessene og fører til vekttap. Ananas vann avgifter kroppen og gir deg ekstra friskhet på varme sommerdager. Den kan kombineres med andre frukter.

Ananas vann avgifter og reduserer vekten din.

forfriskende sommerdrinker ananasvann detoksifiserer reduserer vekten

En aromatisk urtete er bra for kropp og sjel i varmen

forfriskende sommerdrinker og aromatisk urtete er bra for kropp og sjel

Unn deg selv en aromatisk urtete i varmen

Urtete som hibiskus, roseblomst eller kamille -te er gode drikker som varmer oss opp i vintermånedene og har en behagelig kjølende effekt om sommeren. Når vi snakker om sunne forfriskende sommerdrikker, må vi definitivt ikke glemme urtete. De har en helt naturlig, frisk ettersmak og inneholder ingen koffein. Urtete støtter ikke bare hydrering, men virker også mot tretthet, nervøsitet og utmattelse. Det vil si at de er gode for kropp og sjel. Derfor kan vi bare gi råd: Gå til urtete om sommeren og ta dem i stedet for kaffe. Det er et kjent faktum at koffein tørker ut i kroppen, så prøv å redusere inntaket og velg en aromatisk urtete. Så du føler deg frisk og livlig og går frisk gjennom sommeren!

 Løvetannste er en forfriskende drink mot sommervarmen!

forfriskende sommerdrikker løvetann te forfriskende drink mot sommervarmen