Tar jeg feil å si at hvert år før påskeegg og alle de sunne egenskapene deres er på alles lepper igjen? Dette skjer ikke i de andre sesongene og i anledning forskjellige andre hendelser. Nå blåses egg opp, farges, skjules … Disse brukes til å dekorere huset og hagen og til å bake påskekaker. Den allsidige bruken av egg støttes av deres egenskaper. Fordi selve egget er mye sunnere enn sitt rykte. Egg inneholder mange stoffer som er viktige for helsen vår. Det lille egget inneholder en hel rekke vitaminer og mineraler (kalsium, fosfor, jern og kalium), umettede fettsyrer, folsyre og protein av høy kvalitet. Næringsstoffene deres er uten sidestykke, og derfor er egg en viktig del av mange retter. Du mener emnet er gammelt og velkjent, ikke sant? Greit, men vent litt, vi har forberedt virkelige overraskelser for deg!

 Deilige fylte egg ble allerede servert som det første kurset i det gamle Roma.

Fylte egg er alltid velsmakende og smakfulle

Har du prøvd deviled egg? Disse er fremdeles kjent for oss som fylte eller russiske egg. Disse krydrede forretter serveres som en forrett, de hører ikke bare hjemme på hvert påskebord, men er også perfekte til enhver fest. De tilberedes innen 15 minutter og kan deretter lagres i kjøleskapet.

Praktisk, ikke sant??

 Den klassiske oppskriften på djevelegg er fortsatt uovertruffen!

Klassisk oppskrift på enkle fylte egg

  • Den klassiske oppskriften på enkle fylte egg
  • Ha eggene i en kjele med saltet vann. Kok opp vannet og kok eggene i kokende vann i ca 10-15 minutter. Tøm eggene og skyll med kaldt vann. La avkjøle og skrell eggene. Halver eggene og skje ut eggeplommen.
  • Ha eggeplommene i en bolle og mos dem. Bland inn eddik, majones, sennep, salt og pepper. Hvis blandingen er for tørr og ikke holder sammen, tilsett litt mer majones, men blandingen skal fortsatt være litt tørr.
  • Hell eggeplommeblandingen forsiktig i de halverte eggene, men ikke press dem inn. Blandingen skal være høyere enn eggehviten. Dryss over paprikapulver og server med finhakket persille. Du kan også pynte eggene med litt fersk persille. Avkjøl i kjøleskapet før servering. fullstendig!

Den vedlagte videoen presenterer den klassiske oppskriften på fylte egg, men disse blir først røkt og deretter fylt. Typiske djevelegg, som de er kjent i sør i USA, må absolutt smake krydret. Den virkelig pikante smaken kommer fra ingrediensene som brukes til fyllet. Det er ingen grenser her, så du kan også eksperimentere. Fylte egg må være krydret!

 Djevelens egg pyntet med røkt laks smak førsteklasses.

Djevelens egg smaker alltid topp krydder

Fylte egg med reker har en uimotståelig smak!

Fylte egg med reker har en uimotståelig smak

  • Djevelegg stimulerer appetitten

Fylte egg med krydret ettersmak er den perfekte forrett ved påskebordet, fordi de lett stimulerer appetitten. De er også veldig mettende fordi de har et høyt energiinnhold. Skarpheten avhenger selvfølgelig av ingrediensene som brukes i fyllet som eggeplommen blandes med. Sennep, majones, kapers og urter er veldig populære. Disse legges på toppen av eggehvitene og pyntes lett. For til slutt spiser øyet også! La det følgende bildegalleriet overbevise deg og ha en flott påske! Med krydret djevelegg!

 Fyllet smaker utmerket fordi det inneholder varm og søt paprika, salt, hvitløk og litt vin

Fyllet smaker utmerket varm og søt paprika hvitløksaltvin

Fylte egg med krabbekjøtt inneholder mye protein, slik at gjestene tålmodig kan vente på hovedretten ved påskebordet

Fylte egg krabbekjøtt inneholder mange proteiner

 Her ble krydret fruktpasta brukt til fremstilling av fyllet

Krydret fruktpasta Slik lager du fylte egg

 Dekorer djevelens egg etter din stil og smak

Dekorer de fylte eggene etter stil og smak

Fylte egg er en del av menyen for hver påskebrunch

Fylt eggmeny til påskebrunch

 Med røkt laks kan djevelens egg også tilfredsstille de høyeste kravene

Fylte egg med røkt laks for de høyeste kravene

Også disse med bacon ….

Fylte djevelegg med bacon

En ren forførelse med karamelliserte løk og prosciutto

Fylte egg med karamellisert løk og prosciutto

 Hvis du liker å spise hvitløk … …

Hvitløk smaker fylte egg

 Fyll laget med malteddik og erter

Fylte egg djevelens egg med malteddik og erter

Djevelens egg – alltid velsmakende og velsmakende!

Fylte egg velsmakende til påske