Nå nærmer sommeren seg og med det badesesongen! Det er på høy tid at vi blir kvitt fettavsetningene fra vinteren og ser vakre ut i bikini om noen uker. For mange kvinner virker dette prosjektet totalt urealistisk. I dag ønsker vi imidlertid å bevise det motsatte for deg. Fordi det er lett å gå ned ekstra kilo i henhold til 80/20 -regelen. Alt du trenger å gjøre er å endre kostholdet ditt! Ja, sunt vekttap er mulig, uten å bli sulten og uten å gi opp din favorittmat. Å miste vekt sunt betyr bare å følge det grunnleggende prinsippet i 80/20 -regelen. Spis rikelig med frisk frukt og grønnsaker, skummet melk, hvitt kjøtt og fisk hver dag. 80 prosent av maten din må bestå av underbehandlet mat og naturlige produkter. Av og til kan du unne deg noe deilig eller spise det du har lyst til å spise. Nedenfor er tre oppskrifter som fører til sunt vekttap.

 Vil du gå ned i vekt sunt i henhold til 80/20 -regelen?

gå ned i vekt sunt i henhold til 8020 -regelen, spis mye ferske grønnsaker, ingen chips, ingen hamburger

 Gå deretter til ferske grønnsaker, frukt og underbehandlet mat.

sunt vekttap ferske grønnsaker frukt spiser lite bearbeidet mat i stedet for hamburgere poteter og tomatsaus

Hva og hvordan bør du spise hvis du vil gå ned i vekt sunt i henhold til 80/20 -regelen?

80/20 -regelen er ikke et typisk kosthold, det er mer en sunn spisestil. Du må ta hensyn til kvaliteten på produktene og mengden. Du bør ikke gå glipp av noe måltid. Litt mer kan du tillate deg selv fem mindre måltider om dagen. Men det er viktig at du stoler på fersk og naturlig mat. Alle 4 av de 5 måltidene skal inneholde ferske og sunne produkter. Du kan spise et måltid uten dårlig samvittighet! Men vær så snill med måte! Unn deg et stykke kake eller en iskrem, for eksempel. Disse godbitene bør bare utgjøre 20 prosent av kostholdet ditt, og ikke overdriv med mengden! Nyt alt uten å gi opp og gå ned i vekt på en sunn måte! Studier viser at du faktisk kan gå ned i vekt sunt i henhold til 80/20 -regelen. Hvis du vil prøve det, må du endre kostholdet ditt umiddelbart! Du er garantert suksess!

Har du ofte et slikt dilemma?

sunt vekttap dilemma spise eple eller smultring

Velg ferske grønnsaker i stedet for poteter og hamburgere!

sunt vekttap friske grønnsaker velg tomater spinat i stedet for poteter hamburger

 

 Tre sunne matoppskrifter som fører til vekttap

Som lovet skal vi vise deg tre enkle oppskrifter som alle raskt kan lage hjemme. Inkludert to salater og en lakserett. Disse inneholder nesten ingen karbohydrater, men du finner mange vitaminer, omega-3-syrer og andre vitale stoffer i dem. Rettene fyller deg og lar kiloene falle lett! Å miste vekt sunt er barns lek!

 Rødbetsalat med spinat og geitost får deg til å føle deg mett og frisk!

Sunt vekttap Rødbetsalat med spinat og geitost får deg til å føle deg mett er sunt

Rødbetsalat med spinat og geitost

Ingredienser: 500 g rødbete (ferdigkokt), 2 appelsiner, 1/2 granateple, 40 g tørkede dadler (uten stein), 30 g blancherte mandler, 100 g baby spinat, 150 g geitost, 3 ss olivenolje, 3 ss hvitvineddik, salt, pepper, timian etter smak.

Forberedelse:

  • Tøm den kokte rødbeten og skjær den i terninger. Skrell appelsinene og hakk innsiden. Skrell og kjerne granateplet. Hakk dadler og mandler i små biter. Ha alt i en stor bolle.
  • Visp 3 ss olivenolje, appelsinjuice og hvitvinseddik. Smak til med salt, pepper og timian og bland med de tilberedte ingrediensene i bollen.
  • Vask baby spinat, tørk godt, riv om ønskelig. Bland med blandingen i bollen og fordel smuldret geitost på toppen. fullstendig!

I stedet for spinat kan du ta løvetannblader og legge til noen valnøtter i salaten.

sunt vekttap rødbetsalat geitost løvetann etterlater noen valnøtter spredt på toppen

 Frisk salat med avokado

Ingredienser: 1 hode romaine salat, 1 agurk, 2 tomater, 1 farget vårløk, 1 avokado, 25 g limejuice, litt olivenolje, salt, usaltede peanøtter.

Forberedelse:

  • Vask romainsalat, sett til side noen blader for å legge ut salatbollen. Skjær de andre i strimler. Vask agurk og tomater, skåret i skiver. Rens og hakk vårløken. Halv avokado, fjern steinen, skjær fruktkjøttet i små terninger.
  • Bekled en salatbolle med blader av romaine salat. Ha de tilberedte ingrediensene ned og drypp med limejuice. Visp olivenolje, salt og litt limejuice. Bland denne marinaden med salatingrediensene i bollen, server med peanøtter. god appetitt!

Spis en frisk salat hver dag – dette er formelen for sunt vekttap!

gå ned i vekt sunt spise en frisk salat daglig formelen for sunt vekttap

Laks og fersk salat – fiskeglede på sitt beste!

sunt vekttap laks fersk salat løk agurker tomater grønne blader fineste smak

Laks er deilig og sunn!

Med grønn salat, laks med asparges eller oransje laksefilet på spinat? Mange oppskrifter med tyskernes favorittfisk er tilgjengelige for deg. Vi spiser laks mye, hele året. Denne fisken kan tilberedes på mange måter og smaker alltid godt! Dette bidrar til et balansert og sunt kosthold, fordi laks inneholder vitamin D, B6 og B12. Hvis du vil gå ned i vekt sunt, kan du tilberede grillet laks to ganger i uken. Den røkte laksen smaker også fantastisk og passer godt til hver salat. Du kan se en rask oppskrift på laks med asparges i videoen nedenfor. Denne velsmakende retten er også veldig enkel å tilberede.

Nå vet du definitivt hvordan du skal gå ned i vekt på en sunn måte. Følg 80/20 -regelen og lag sunn mat. Spis konsekvent på denne måten, og du vil lett gå ned ekstra kilo!

 Hver salat med fisk smaker godt!

gå ned i vekt sunn Salat med fisk smaker deilig gjør deg frisk

sunt vekttap salat med fisk fineste smak gode resultater i vekttap

 Med 80/20 -regelen er din vekttapssuksess garantert!

sunt vekttap salat grønne bønner erter brokkoli bete skåret i små biter