Det ser ut som om folk har lært å verdsette tradisjoner spesielt høyt gjennom innovasjonens fremgang. Fordi de gir oss en følelse av komfort som teknologi aldri kan erstatte. Det handler ikke alltid om store ting – å bake en deilig lasagne hjemme er også en flott familietradisjon for mange. Vi erkjenner at mange mennesker har denne holdningen ved at mange fremtidsrettede høyteknologiske innovasjoner er rettet mot å støtte oss i å utøve våre tradisjonelle hobbyer. Den nyskapende oppfinnelsen Simple Lasagna Pan er et fantastisk eksempel på denne oppgaven.

Lasagnepannen gjør det lettere å skjære i biter

lasagne en flott panne

Lasagnepanne – lettere å lage god lasagne

Siden lasagneformen er solgt, har de mer eller mindre samme form. De er lange rektangulære og uten noen indre struktur. En av de største utfordringene er å kutte den i forskjellige biter uten å miste sin vakre form og perfekte utseende.

Dette er akkurat det som vil endre seg med Simple Lasagna Pan, hvis dette prosjektet får nok støtte og blir implementert. Ikke bare er det lettere å skive, men denne formen gjør også de bakte rettene annerledes. Kantene er godt stekte og lasagnen er fuktig og myk i midten. Du har også sprø biter som mange liker å spise.

Kantene på lasagnen blir virkelig sprø med denne pannen …

lasagne - nydelig bakt

Andre oppskrifter

Mange andre retter kan stekes i denne formen. Det samme prinsippet som det som nettopp er beskrevet vil for eksempel være perfekt for brownies og mange andre deilige bakervarer. Vi ønsker oppfinnerne av den enkle lasagnepannen lykke til med markedsføringen av ideen.

Brownies er like ideelle med denne nydesignede pannen

den beste brownies lasagne

Enkel Lasagnepanne kan fortsette gode familietradisjoner

lasagne på et fat

Denne gryten for lasagne er fortsatt ikke til salgs

Lasagne deilig panne

Nok et deilig stykke lasagne – noe du ville like selv i det mest utviklede samfunnet

lasagne flott stykke