Påmelding til skolen er en stor og spennende begivenhet som alle barn må oppleve før eller siden. I tysktalende land og i utlandet er denne dagen forbundet med spesifikke ritualer og skikker. I Tyskland og Østerrike, for eksempel, blir fargerike sukkerposer kjøpt eller tinkered noen dager på forhånd, og deretter fylt med forskjellige små skoleartikler og godsaker. Førsteklassingen bærer posen under seremonien rundt påmeldingen, blir fotografert med den og åpner den først når han har kommet hjem. Mange tyske familier ønsker ikke bare å forlate første skoledag med denne gamle skikken. Noen bruker anledningen til å invitere slektninger og venner og holde en uforglemmelig fest. Hvordan tror du denne og enhver annen feiring ville vært ufullstendig uten hvilken detalj? Høyre, uten kake! I vårt tilfelle – uten kaken for påmelding til skolen!

I de neste linjene viser vi deg derfor kreative og enkle oppskrifter og dekorasjonsideer til en deilig festkake. Hvis du ikke er en spesielt vellykket baker, kan du også bestille en kake fra din lokale konditor basert på et valgt fotoeksempel. På denne måten kan du definitivt unngå pinlige øyeblikk. Hvis du har litt mer erfaring med kaker og paier, kan du selvfølgelig velge dine favorittoppskrifter og hente inspirasjon til designet ditt fra vårt fotogalleri. Da er det bare å rulle videre!

Vær kreativ og design en Instagram-verdig kake for påmelding til skolen

Kake til påmelding til skolen - oppskrifts- og dekorasjonsideer til en uforglemmelig fest enkle deilige kakeideer

Kul dekorasjonsidee med svart taft -effekt

Kake til påmelding til skolen - ideer om oppskrift og dekorasjon til en uforglemmelig fest schwarztafel ideen deko

Enkel, rask og saftig kake for påmelding til skolen med sjokolade

Sjokolade er en av de mest populære søtsaker i verden. Vi oppdager dem som barn og elsker dem som voksne. Det gir oss energi, godt humør og har til og med vist seg å være sunt med måte. Det finnes en type sjokolade for enhver smak – hvit, bitter, melk, Rubin, Sjokolade med nøtter, tørket frukt, krydder, etc. Folk som ikke liker sjokolade eller søtsaker generelt, pleier å være en sjeldenhet. Derfor er en sjokoladekake vanligvis det beste valget for festen din, spesielt hvis du inviterer mange gjester med mange forskjellige smaker.

Denne kaken for påmelding til skolen er ikke bare veldig velsmakende og deilig aromatisk, den er også superenkel å tilberede. Bortsett fra fondanten er den også relativt sukkerfattig, så den er veldig egnet for slankere. Til og med din førsteklassing kan hjelpe til med tilberedningen, måle ingrediensene, røre inn, smøre formen. Deretter kan du dekorere kaken sammen eller skape en flott overraskelseseffekt på arrangementet. Beslutningen om dette bør selvfølgelig ligge på barnet.

I stedet for fondant kan du også bruke modellsjokolade til dekorasjon

Kake til påmelding til skolen - ideer om oppskrift og dekorasjon for en uforglemmelig fest tilbake til skolen trinnkake

Hvis du har mer erfaring med informasjonskapsler, bør du selvfølgelig bruke denne

Kake til påmelding til skolen - oppskrifts- og dekorasjonsideer til en uforglemmelig fest. Kule kakeideer

For denne oppskriften trenger du følgende ingredienser:

 • 1 1/2 kopp allsidig mel
 • 1/2 usøtet naturlig kakaopulver
 • 1 1/2 kopper hvitt sukker eller 1 til 1 forhold mellom hvitt og brunt sukker
 • 1 1/2 ts bakepulver
 • 2 mellomstore egg eller 1 stort egg
 • 1/3 kopp kokos eller olivenolje
 • 1 1/2 kopp melk
 • En skvett vaniljeekstrakt
 • En klype salt
 • Til kremen: 1 kopp krem ​​+ 1 kopp sjokoladeflis eller 250 g blokksjokolade
 • For fondanten: 4 kopper melis + 4 kopper mousse, gelmatfarging

Oppskriftsinstruksjoner:

Forvarm ovnen til 175 grader til å begynne med. Smør en passende springform og sett til side. Størrelse og form bestemmes av ønsket design av kaken din for påmelding til skolen. Du kan til og med gjøre røren om til muffinkopper hvis du vil. Denne kaken holder formen ganske bra, men er fortsatt luftig og saftig.

Sikt alle de tørre ingrediensene i en ekstra stor bolle og bland med en mikser – mel, kakao, sukker, bakepulver, salt. Når mikseren er på lav, tilsett sakte de resterende ingrediensene – egg, olje, melk, vanilje. Pisk til en glatt, luftig røre blir dannet.

Hell i den tilberedte formen og stek i 40-50 minutter eller til den er lett brunet. Gjør en tannpirktest for å sikre at midten er gjennomstekt. La den avkjøles helt, og fjern den deretter forsiktig fra springformen. I mellomtiden kan du forberede krem ​​og fondant.

For å gjøre dette, varm kremen over svak varme eller i mikrobølgeovnen. Tilsett sjokolade og la det smelte i det. Pisk med mikseren til den er kremaktig, la den avkjøles og sett i kjøleskapet i omtrent en time.

Til fondanten smelter du først skumsukkeret i et vannbad eller i mikrobølgeovnen. Rør inn pulverisert sukker. Støv en ren arbeidsflate med litt melis, ta fondanten ut av bollen og kna. Den ferdige fondanten skal ikke lenger holde seg til hendene dine på slutten av dagen. Del til farge og elt med noen dråper gelmatfarging. Kjevle ut tynt og pynt.

For en fantasifull idé for en naken kake!

Kake til påmelding til skolen - ideer om oppskrift og dekorasjon for en uforglemmelig fest blyantskrittkakeideer

Bestem deg for en fargepalett for dekorasjonen og følg den

Kake til påmelding til skolen - ideer om oppskrift og dekorasjon til en uforglemmelig fest, fargerik kakeidébuffé

Dekorer kaken til påmelding på skolen

Når sjokoladekaken, fløten og fondanten er klar, klargjør du en ren arbeidsflate. Hvis du vil lage en arkkake, kan du bare belegge utsiden av kaken med krem ​​og dekorere med fondant.

For muffins, fyll kremen i en sprøytepose og lag små buketter. Hvis du vil presentere en klassisk kake med lag, kutter du bare sjokoladekaken i midten og fordeler kremen mellom de to delene. Bruk en slikkepott og resten av kremen til å jevne den stablede kaken. Til slutt er det bare å dekorere med fondant.

Du kan først rulle ut fondanten tynt og dekke kaken med den. Etter det kan du kutte små former og stable dem for å lage små skoleartikler. Lim de enkelte partiklene med litt vann. Treningsbøker, fargeblyanter, tavle, tall, bokstaver, linjaler osv. Er enkle å lage og egner seg selvfølgelig også veldig godt til påmeldingsfester på skolen. Du kan skrive og male pent på fondant med matpenner.

Kaken din for påmelding til skolen er allerede klar. Du kan også dekorere hjemmet ditt pent med skoleartikler fra førsteklassen, samt DIY -kranser og flagg med den respektive skolelogoen. Organiser en fantastisk fest som barnet ditt aldri vil glemme.

Arkkaker trenger ikke være kjedelig

Kake til påmelding til skolen - ideer om oppskrift og dekorasjon til en uforglemmelig festbuntstift ide deko

Velkommen den fargerike høsten med en pen kake for påmelding til skolen

Kake til påmelding til skolen - oppskrift og dekorasjonsideer til en uforglemmelig festhøstkakeskole

Kake til påmelding til skolen - ideer om oppskrift og dekorasjon for en uforglemmelig festkakeideer jenter

Hvis du vil klare deg uten sukkerbomber, kan du også designe en slik kake

Kake til påmelding til skolen - ideer om oppskrift og dekorasjon til en uforglemmelig festkake med gaveidé til skoleartikler

Muffins og kanapeer er perfekte til festbuffeer

Kake til påmelding til skolen - ideer om oppskrift og dekorasjon for en uforglemmelig festmuffinsdekorasjonside

Kake til påmelding til skolen - ideer om oppskrift og dekorasjon til en uforglemmelig festmuffinsideer fondant

Kake til påmelding til skolen - oppskrifts- og dekorasjonsideer til en uforglemmelig oppskrift på kakeidéer

Kake til påmelding til skolen - ideer om oppskrift og dekorasjon for en uforglemmelig fest, trinnkake komplekse ideer