Tro det eller ei, det er også trender innen drikkevarer. Noen veldig populære drinker erobrer plutselig scenen, blir spesielt populære og går deretter sakte i glemmeboken. For eksempel, for 2-3 måneder siden sa de farvel til den klassiske cappuccinoen, fordi den nye Dalgona-kaffen fanget hjertene til mange kaffetanter rundt om i verden. Men nå, kort før begynnelsen av sommeren 2020, endrer situasjonen seg diametralt. Folk ønsker å få drømmefiguren tilbake i løpet av få uker og starte den nye sesongen frisk og rask. Det er derfor detox -te og drikke som gjør deg slank, stimulerer stoffskiftet og avgifter kroppen er for tiden etterspurt. En slik trendy drink er utvilsomt sellerijuice. I det følgende vil du finne ut hva annet du bør vite om helseeffektene av denne detox -drikken og hvordan du kan tilberede fersk sellerijuice hjemme!

Sunn, frisk, avgiftende – sellerijuice er for øyeblikket på alles lepper!

Selleri juice to glass grønn trendy drink Selleri stikker blader

  • Sellerijuice blir raskt populær

Liquid green har vært en trend på sosiale medier en stund, spesielt Instagram og Twitter. Sellerijuicen ble veldig populær på grunn av publikasjonen “Medical Medium” av den amerikanske ernæringsguruen og bestselgerforfatteren Anthony William.

Han startet en velværebevegelse på nettet. Dette har mange fans og følgere. Inkludert kjente personligheter i showbransjen som Gwyneth Paltrow og Miranda Kerr. Slik ble det laget et middel fra den friske grønne drikken. Du må drikke den ferskpresset, helst om morgenen på tom mage. Boksen er på rundt 500 ml per dag, men du kan begynne med mindre mengder. Hashtaggen “celeryjuice” forkynner at et glass sellerijuice om morgenen vil gi deg mange helsemessige fordeler. Er det sant eller bare en moderne myte, forklarer vi om et øyeblikk.

 Fra grønn smoothie til medisinsk drikke!

Selleri juice et glass trendy grønne drikk selleri pinner ved siden av

 Helseeksperter omtaler sellerijuice som den nye helseeliksiren.

Sellerijuice, grønn trendy drink, selleripinner ved siden av

  • Hvorfor kalles sellerijukten et middel og eliksir?

Sellerijuice er selvfølgelig laget av selleri. De knasende grønnsakene brukes i salater, fungerer som smaksstoff i sauser og dips og kan konsumeres rå, kokte, stekte eller dampede. De grønne grønnsakene inneholder mange vitaminer, mineraler og superelementer. Disse er da også tilstede i den ferskpressede juicen. For eksempel vitamin K, som styrker bein, eller vitamin C, som er kjent for å være en god antioksidant og har en antiinflammatorisk effekt. I tillegg er det også vitaminer fra B-gruppen, betakaroten og vitamin A i selleristenglene, som alle stimulerer stoffskiftet. Tilsett kalium, jern, magnesium, mangan, kalium og fosfor. Denne flotte kombinasjonen kan bare gi helsemessige fordeler.

De grønne selleripinnene er fulle av vitaminer, mineraler og superelementer.

Selleri juice grønn selleri pinner veldig sunt fullt av vitaminer mineraler super elementer

 

  • Hva er helsemessige fordeler med sellerijuice??

Mange helsemirakler tilskrives sellerijuice. Her er de viktigste fordelene med den grønne trendy drikken på et øyeblikk.

  • Fremmer fordøyelsen: Sellerijuice sies å hjelpe mot mage- og tarmproblemer ved å stimulere fordøyelsen. Dette forhindrer flatulens og forstoppelse, og lindrer halsbrann, irritabel tarm og diaré;

 

  • Har antiinflammatoriske effekter: Takket være vitaminer og mineraler er sellerisaften basisdannende og har en antiinflammatorisk effekt. For eksempel ved akne og eksem, forbedrer det snart huden. I tillegg hjelper det med leddproblemer, revmatiske sykdommer og autoimmune sykdommer;

 

 I kinesisk medisin brukes selleri som et naturlig middel mot rhema og høyt blodtrykk.

Ifølge kinesisk medisin hjelper sellerisaft mot høyt blodtrykk i Rhema

  • Styrker bein og hjerte: Takket være det høye innholdet av vitamin K, sies det at sellerisaften styrker bein og hjerte. Det har en blodrensende, avgiftende og antihypertensiv effekt;
  • God mot dehydrering: Siden den grønne saften består av ca. 92% vann, motvirker den dehydrering. Å drikke det om morgenen vil holde kroppen din hydrert. Huden din begynner å lyse;

 Drikk et glass sellerijuice om morgenen, og kiloene faller av seg selv!

Selleri juice grønn ferskpresset drink, sunn avgiftning

  • Energiboost for hele kroppen: Med et glass ferskpresset juice om morgenen starter du dagen energisk og i form. På grunn av vitaminene og mineralene den inneholder, er sellerijuice et næringsrikt konsentrat som gir deg mye energi;
  • Har en avgiftende effekt og reduserer vekten: Siden den grønne trendy drikken er ekstremt lav i kalorier og virker avgiftende, mister du overflødig vekt og blir slankere og mer elegant hvis du drikker den regelmessig. Kiloene synker som om de er av seg selv, men du føler deg ikke sulten, du føler deg frisk og frisk.

Den nye slankehypen er her!

Selleri juice grønt mirakel drikke den nye slankehype

  • Hvordan kan du tilberede den trendy drikken sellerijuice hjemme??

En ting på forhånd: sellerijuice kan også kjøpes som ferdig drikke, for eksempel i økologiske butikker, supermarkeder eller i juicebarer i storbyer. Men jo ferskere, jo bedre! Den smaker godt når du klemmer den fersk hjemme. For å forberede den trenger du bare pinnene, ikke knollen! En juicer kan være veldig nyttig. For et glass med den grønne drikken trenger du i gjennomsnitt fem til seks stilker av selleri. Disse skal først rengjøres, vaskes og deretter grovt kuttes i små biter. Disse går deretter inn i juicemaskinen, og på et minutt får du din helseeliksir!

 Sellerijuice er lett å tilberede hjemme.

Forbered sellerijuice hjemme Bruk en juicer

 Selleri stilkene må kuttes grovt i små biter.

Sellerijuice Skjær selleristenglene grovt til saften

Hvis du ikke har en juicer hjemme, kan du bruke blenderen. Tilsett ca. 100 ml vann per pinne i selleristenglene, puré fint og filtrer deretter. Du kan finpusse drikken etter din smak, for eksempel med epler, agurk, gulrøtter, sitronsaft eller med en klype cayennepepper.

Ekstra tips: Noen mennesker er følsomme fordi de ikke tåler selleri godt! Hvis du lider av nyresykdom eller er gravid, fraråder vi på det sterkeste den grønne trendy drikken!

 Sellerisaft blir hyllet av mange som et naturlig undermiddel!

Selleri Juice Ung kvinne som drikker grønt, gjennomvåt, sunn passform, naturlig mirakelkur

 Du kan finpusse den grønne drikken med gulrøtter, epler, spinat og chiafrø.

Selleri juice Selleri pinner Gulrøtter Epler Spinat blader Chia frø

Selleri juice selleri pinner to grønne epler spinat blader

100% ren – et naturlig middel.

Selleri juice vasket selleri stilker etterlater hakkede biter i en bolle

Sellerijuice Skjær selleristengler i en bolle

Selleri juice nyvasket selleri stilker naturlig middel