Smoothies er super trendy drinker akkurat nå, men det er mange gode grunner til det. Først og fremst er deres enormt positive effekt på kroppen og helsen vår. Derfor sier vi kort – smoothies gjør deg slank og sunn. De er bare tilberedt av ferske ingredienser, om mulig direkte fra naturen, og gir organismen den nødvendige energidosen, hjelper til med å regenerere kroppen og støtte utvikling og vedlikehold av muskler. De jobber mot en rekke helseproblemer og kan eliminere dem. Smoothies avgifter kroppen perfekt og fjerner giftstoffer. Det vil snart bli skrevet på ansiktet ditt fordi huden skinner og skinner. Det er derfor smoothies fremdeles kalles power drinks og skjønnhetsforsterkere. I denne artikkelen forklarer vi nøyaktig hvor positive de har på kroppen vår og gjør oss slanke og sunne. Følg med når vi har vakt din interesse!

 Supermat i et glass! Banan og blåbær smoothie blandet med noen maisflak

Smoothies lager sunne og slanke blåbær og banan cornflakes

Som med ethvert trendy utseende eller moderne nyhet, er meninger også forskjellige når det gjelder smoothies. De ferskblandede fruktdrikkene har sine lidenskapelige støttespillere, men også mange motstandere som ikke godtar helsemessige fordeler. Vi tilhører gruppen av forslagsstillere og nedenfor viser deg fordelene i stedet for ulemper.

Informasjonen som er gitt her er ikke ment å vinne deg over til sunne kraftdrikker. Vi vil hjelpe deg med å bedre klassifisere ideene som flyter rundt i hodet ditt og bestemme selv om disse fruktdrikkene er gode for deg eller ikke. Vi presenterer fordelene med superdrikkene for å overbevise deg om deres positive effekt på kroppen vår. Dette er den eneste måten du kan ta en velinformert beslutning for eller imot smoothies selv.

 Fristende fargerik på utsiden, sunn og velsmakende på innsiden.

Grønn smoothie tilberedt i et glass fra banan kiwi spinat grønt eple

  • Hvorfor er smoothies sunne??

Smoothies er sunne, og det er vanskelig å nekte. Disse tilberedes av ferske, sunne ingredienser og kan om mulig konsumeres umiddelbart etterpå. Smoothies blir også sett på som vitaminbomber, for når de tilberedes, knuses frukt og grønne grønnsaker sammen i blenderen, slik at det oppstår en kremaktig konsistens. Det er her navnet kommer fra, fra det engelske ordet smooth, som betyr fin, myk, smidig på tysk. De sunne drikkene kan like gjerne tilberedes i en blender eller stavmikser. Det er viktig med hver tilberedningsmetode at de sunne ingrediensene i frukt og grønnsaker som brukes ikke går tapt. Men tvert imot! Du kan nyte disse i den nyblandede smoothien i samme konsentrasjon som i produktene som brukes. Vitaminer og botaniske ingredienser er godt bevart når de blandes. Det er nettopp disse som styrker immunsystemet vårt og derfor forbedrer vår generelle helse.

Ferske ingredienser gir en sunn drink.

Nyblandet smoothie banan avokado med yoghurt eller melk superfood sunn mat

Smoothies er vanligvis veganske, avhengig av hvordan de tilberedes, men kan også inneholde sunne vegetabilske oljer hvis du tilfører avokado eller linfrø til drikken. I tillegg tilhører fruktdrikkene logisk sett kategorien sunn rå mat. Det betyr at du kan bruke de fruktene du virkelig liker til din smoothie. Du kan kombinere disse som du vil og få den smaken du ønsker. For eksempel, hvis du liker noe søtt, ta en banan og et rødt eple. Bare da kan du legge til grønne grønnsaker, for eksempel spinat, salat, grønnkål og andre. Slik vil smoothien din endre farge og kanskje se grønn ut med en høy andel grønne grønnsaker. Så du har tryllet frem en frisk grønn smoothie. Men grønt betyr spesielt sunt i alle fall, fordi denne drikken inneholder en mengde klorofyll over gjennomsnittet. Denne sekundære plantestoffet skal gjøre oss sunne og lykkelige og til og med få oss til å se yngre ut. Flott rett?

En grønn smoothie laget av agurk, grønne epler og spinat gir deg mer vitalitet

Nyblandet grønn smoothie spinat grønn eple agurk havreflak med

  • Hvordan hjelper smoothies deg med å gå ned ekstra kilo?

Nå som vi har vist hvor sunn en smoothie er, la oss se nærmere på fruktdrikkens nest viktigste egenskap. Fersk blandede smoothies er den ideelle måten å slippe disse kiloene. Disse sunne drikkene er perfekte sultedempende midler og kan i prinsippet inntas når som helst på dagen. Aktive idrettsutøvere blander fruktdrikken før eller etter trening, og det er deilige kondis smoothies for dem. Andre smoothie -fans har sin favorittdrink til frokost. På denne måten stimulerer de naturlig renseprosesser i kroppen. Andre foretrekker å ha en sunn drink som dette mellom måltidene. Det ville være best hvis du kan erstatte et måltid med en smoothie. Denne ernæringsplanen fungerer perfekt og vil hjelpe deg med å miste overflødige kilo. Tilsett mettende ingredienser som linfrø, yoghurt eller proteinpulver i fruktdrikken, og ingenting kan stå i veien for vekttap.

Du finner mange flere tips og smoothies -oppskrifter for avgiftning, slanking og slankhet her.

 Mellom eller i stedet for et måltid?

Banansmoothies med melk i glasset for sunn frokost

  • Smoothies – kjøpt ferdig eller tilberedt selv?

Selvfølgelig kan du alltid kjøpe ferdige smoothies i det nærliggende varehuset og ta dem med hjem. Disse tiltrekker seg oppmerksomhet med sine lyse farger og har veldig forskjellige smaker. Ja, men det er et sunnere alternativ til de kjøpte smoothiene, og disse er de hjemmelagde. Det er mye mer praktisk å blande din vitaminrike drink selv. For å gjøre dette kan du bruke ingredienser som matcher akkurat din smak. Du kan også være helt sikker på kvaliteten på de hjemmelagde smoothiene. På den ene siden kan du bestemme konsistensen som du ønsker. På den annen side er smoothiene du lager utvilsomt sunnere enn de du kjøper. Dessverre inneholder sistnevnte ofte skjulte ingredienser som sukker og smakstilsetninger. Det betyr at de har flere kalorier enn du vil, og kan ikke hjelpe deg mye hvis du ønsker å gå ned noen kilo.

Det er raskt og enkelt å tilberede hjemme, og på et blunk vil du ha en sunn, kaloriløs fruktdrink i hånden. Så innsatsen er definitivt verdt det!

Redaksjonen vår ønsker deg masse moro med å forberede smoothiene dine, og du holder deg i form og frisk!

 Det er raskt og enkelt å lage smoothies når du har en moderne stavmikser hjemme.

Forbereder frukt og grønnsaker smoothies hjemme blender

 Grønne smoothies regnes som super sunne og gjør deg slank.

Grønn smoothie i et glass laget av banan kiwi spinat grønt eple

 Du kan forberede og nyte denne rosa smoothien med ville tranebær.

Rosa smoothie laget av ville tyttebær i et glass Smoothies gjør deg slank og sunn

 Riktig detox -regime med rødbeter og chiafrø.

Detox -kur med smoothies laget av rødbeter med chiafrø i et glass

Minner fargen deg om den gylne melken? En super sunn smoothie laget av ananas, gulrot og banan, krydret med ingefær og gurkemeie.

Veldig sunn smoothie lager slank ananas gulrotbanan med ingefær og gurkemeie

Det burde være deilig!

Jordbærbanansmoothie i et glass gjør deg slank og sunn

 Smoothie tilberedt av jordbær og bananer

sunn smoothie banan jordbær ny blandet i et glass

 Svært velsmakende! Smoothie laget av papaya, blåbær, granateple og også dadler, nøtter og chiafrø

Smoothie sunn deilig papaya granola frø chia frø dadler blåbær granateple

 Denne smoothien vil garantert smake deilig!

Nylaget smoothie fra bananmelk havregryn sunn mat

 Eller foretrekk denne med mango og blåbær?

 Smoothies tilberedt i to lag med mango og bær gjør deg slank og sunn