Denne artikkelen handler om en annen type supermat som vi ønsker å presentere på nettstedet vårt. Bruken av den er veldig bred og på mange områder av livet. I den følgende artikkelen vil vi først forklare deg hvorfor tigernøtter, også kalt tigernøtter, er så sunne. Vi sier også noen få ord om hvor de kommer fra og hva slags historie de har. Til slutt fortsetter temaet for matlaging av tigernøtter. Til slutt vil vi fortelle deg hvorfor de er så mye brukt til fiske.

Tigernøtter er mye brukt i hverdagen

Tigernuts gode sunne spisesteder

Tigernøtter – hvor kommer de fra og hvilke ingredienser er i dem?

Hvor vokser tiger nøtter?

Tigernøttene kommer opprinnelig fra Afrika. Du representerer faktisk røttene en planteart som blant annet er relatert til papirus og noen europeiske planter. Tigernøtter kan nå også importeres fra Spania.

I denne regionen er det store områder med sandjord, og det er forutsetningen for utvikling av det tilsvarende anlegget. De vokser vellykket der og i andre Middelhavsland. Så vi kan nyte denne super sunne maten uten å føle skyld for at den har fløyet tusenvis av kilometer før den ender på markedet.

Det er relativt enkelt å finne tigernøttpulver i helsekostbutikker

Tigernuts pulver ideer

Hvorfor og hva er tigernøtter sunt for?

Tigernøtter inneholder mange mineraler og vitaminer, for eksempel magnesium, vitamin C og vitamin E. Det er også fosfor, kalium, kalsium og en stor mengde jern. Det er også en naturlig høy andel fiber og umettede, dvs. sunne, syrer. Tigernøtter har også mye karbohydrater og er naturlig søte. Dette er to forutsetninger for å være veldig glad for å spise dem. Dermed styrker tigernøtter magen og tarmsystemet og fremmer også sirkulasjonen. De er også spesielt anbefalt for diabetikere.

Hvordan lage tigernøtt kakaomelk

Tigernuts Poteter

Du kan bruke tigernøtter til å lage melk som er sunn og vegansk

Tigernuts Melk Oppskrift Ideer

Hvor kan du kjøpe tiger nøtter?

Tigernuts er litt vanskeligere å finne i Tyskland for øyeblikket. De må vanligvis bestilles over Internett. Som jeg sa, hvis du vil tenke miljøvennlig og bærekraftig, bør du foretrekke å velge produkter fra Europa. Men i helsekostbutikkene er det andre produkter som er laget på grunnlag av tigernøtter. De sunne ingrediensene lagres i disse, og kroppen din kan dra nytte av dem. Hvis du vil nyte tigernøtter som rå mat, er et slikt produkt perfekt for deg. Hvis du er ute etter deilige kremer med en naturlig søt smak, er også tigernøtter ideelle. De er også egnet for diabetikere og for alle som vil klare seg uten raffinert sukker.

Her er en flott dessert laget med tigermuttermelk

Vegansk oppskrift på tigernøtter

Tigernøtter – hvilke deilige ting kan du forberede med dem

Vi deler dette emnet i to. På den ene siden ønsker vi å popularisere rå matvarer og først da dele noen ideer om hvordan du ellers kan bruke peanøtter på kjøkkenet og til og med for fiske.

Vil du ha en sunn frokost? Her er en god idé!

Oppskriftsideer frokost ideer tiger nøtter

Rå mat

Tigernøtter er det perfekte grunnlaget for kosthold, veganske søtsaker. De malte tigernøttene skal brukes som et slags mel. De kan kombineres med sjokolade, tørket frukt og andre godbiter. Tigernøtter er også perfekte til vegansk nøttemelk. Disse kan brukes til forfriskninger eller legges til andre oppskrifter. Når de er gjennomvåt, er tigernøtter også en makeløs sunn søt! Du finner to videoer om dette nedenfor.

Denne supermat blir mer og mer populær

Pulver - flotte tigernøtter

Du kan bake bakverk av melet

Tigernuts bakverk ideer sunt å spise

Stek med tigernøttmel

Du kan bake mye deilig med tigernøttmel. Du trenger faktisk ikke bruke sukker her, for det er naturlig søtt. Til slutt kan du blande dette melet med et annet. Resultatet er en melblanding som smaker litt søtt uten tilsatt sukker. Profesjonelle ideer for Stek med tigernøttmel Er det … her!

Tigernøtter er røttene til en afrikansk plante som vokser på sandjordTigernuts gressplante

Kok tiger nøtter og bruk dem til fiske

For å lage tigernøttene må du suge dem først. Forholdet mellom råstoff og vann er 1 til 2. Deretter settes det hele i en gryte. Egentlig kan du senke nøttene direkte i vann, for de trenger ikke vaskes av før de er kokt. Vanlig tilberedningstid for tigernøttene er mellom 30 og 40 minutter. La deretter det hele avkjøles litt, men før tigernøttene fortsatt er kalde, tilsett honning eller sukker. Du kan også legge til aromaer.

I denne formen brukes tiger nøtter til fiske. Tre til fire stykker er nok. Internett er fullt av videoer og bilder av utmerkede fangster som er oppnådd!

Vi ønsker deg deilige øyeblikk med denne supermat!

Hvordan lage tigernøttmelk med kakao 

Og veganske søte poteter laget av tigermutter

Kake med tigernøtter. Kanskje du kan prøve denne i julen?

Tigernuts kakeoppskriftsideer

Nok en god idé for hverdagen!

Velsmakende brød - ideer til tigernøtter

Det er mange sunne oljer i tigernøtter

Olje med flotte tigernøtter

Overrask gjestene dine med gode sunne godbiter med tigernøtter!

veganske oppskriftsideer tigernøtter