Jordbærtiramisu er en deilig variant av den klassiske kaffetiramisusen. Det er en lett å lage dessert som ikke er bakt og består av modne jordbær, pisket krem ​​og ladyfingers. Jordbærtiramisu i et glass har en søt og fengende smak og kan forberedes til for eksempel en bursdag.

I dag presenterer vi deg for vårversjonen av denne desserten, som bruker jordbær, pisket eggekrem og jordbærpuré.

oppskrift på Jordbærtiramisu i et glass

Jordbærtiramisu i et glassoppskriftsideer

Hvordan lage jordbærtiramisu

Ingredienser:

 • 500 g jordbær
 • 3 egg
 • 6 ss + 5 ss sukker
 • 1 pakke damefingre
 • Sitronsaft fra en sitron
 • 200 g laktosefri mascarpone

Gjør ladyfingers og jordbær til en fristende dessert

Jordbærtiramisu i et glass

Forberedelse:

 • Rengjør jordbærene, tørk dem forsiktig for å fjerne overflødig vann, og skjær dem i små biter.
 • Ha dem i en bolle og tilsett 5 ss sukker og sitronsaft.
 • La jordbærene trekke i omtrent seks timer, snu dem av og til.
 • Skill jordbærene fra saften ved å filtrere dem gjennom en liten sil.
 • Skill eggeplommene fra de hvite.
 • Pisk eggehviten og eggeplommene med seks ss sukker og den laktosefrie mascarponen.
 • Puree jordbærene.
 • Ha alle tre blandinger i en bolle og bland dem forsiktig med en visp eller slikkepott, og flytt blandingen fra topp til bunn.
 • Slik får du kremen til din jordbærtiramisu.
 • Suge ladyfingers i jordbærjuice.
 • Legg et lag med ladyfingers og et lag med jordbærkrem og deretter et lag med ladyfingers og et lag med jordbærkrem i glasset og dekorer tiramisuen din med halverte eller hele jordbær og andre sommerfrukter.
 • Server din jordbærtiramisu kald.

Legg hele jordbær på toppen som pynt

Jordbærtiramisu i et glass. Dessertideer for modne jordbær

Hvordan lagre og fryse jordbærtiramisu

Jordbærtiramisu kan fryses innen en dag etter tilberedningsdatoen. Dekk den godt til med to lag med film eller legg den i en lufttett beholder og skriv frysedatoen på den. Du kan oppbevare den i fryseren i opptil en måned.

For å tine, sett den i kjøleskapet i minst fire timer og innta den innen tolv timer etter tining.

Denne desserten smaker rett og slett våren!

Forbered jordbærtiramisu i et glass på ti minutter

Nyt din hjemmelagde jordbærtiramisu!

Tilbered jordbærtiramisu i et glass raskt og enkelt

Ekstra tips

For å servere jordbærtiramisuen i et glass kan du for eksempel bruke whiskyglass eller vinglass.

Bløtlegg fingrene i jordbærjuice ved å dyppe dem fra begge sider. Del den i to slik at bitene passer fint inn i glasset.

Sett jordbærtiramisuen i kjøleskapet i minst tre timer. Når du er klar til å servere, må du ta den ut av kjøleskapet omtrent en time før, så den mykner.

En festlig fruktig dessert som du kan forberede på kort tid

Jordbærtiramisu i glassdessert og musserende vin

En jordbærtiramisu i et glass skal dekoreres med hele eller skiver jordbær, som legges på overflaten av desserten og toppes med litt pisket krem.

Hvis saften av jordbærene ikke er nok, kan du tilsette litt eplejuice eller annen fruktjuice.

Et deilig alternativ når du lager jordbærtiramisu, er å puré jordbær med sukker og bruke en del av dem som pynt.

Puree jordbærene med sukker

Jordbærtiramisu i et glass jordbær med sukker

Hvis du ikke liker disse, kan du bruke italienske Pavesini -informasjonskapsler i stedet for ladyfingers. Resultatet blir ikke det samme, men det vil smake like godt også. god appetitt!

La deg inspirere av bildene nedenfor og forbered en deilig jordbærtiramisu i et glass!

Jordbærtiramisu i et glass alkoholfritt tiramisuoppskrift Jordbær Tiramisu i glassbær Frukt Dessertideer Jordbærtiramisu i et glass bærtiramisu Jordbær Tiramisu i en glassdessertideer Sommerfest

Jordbærtiramisu i et glass Skjær jordbærene i skiver Jordbærtiramisu i et glass. Jordbær. Sommerfrukt Vask jordbærtiramisuen i et glass og del den i to Jordbærtiramisu i et glass ferske sommerdesserter Jordbær tiramisu i et glass frukt desserter oppskrifter Jordbærtiramisu i et glass bursdagskake små porsjoner Jordbærtiramisu i et glass Bringebær og halverte jordbær Jordbær Tiramisu i et glass Kaffe Tiramisu i et vinglass Jordbærtiramisu i et glass. Kirsebær. Sommerfrukter Jordbærtiramisu i et glass, små porsjoner desserter Jordbærtiramisu i et glass, laktosefrie oppskriftsideer Jordbærtiramisu i et glass laktosefri mascarpone Jordbærtiramisu i et glass ladyfingers med mascarpone og jordbær Jordbærtiramisu i et glass ladyfingers Dekorer jordbærtiramisuen i glasset med bær Jordbærtiramisu i et glass med glasur Jordbærtiramisu i et glass med sjokolade som pynt Jordbærtiramisu i et glass med sjokolade som dekorasjon 1Forbered jordbærtiramisu i et glass eller brett Jordbærtiramisu i en glassoppskrift av ladyfingersServer jordbærtiramisuen i et glass Jordbær tiramisu i et glass sommer desserter ideer sommer fruktJordbærtiramisu i en glass Tiramisu -dessert uten baking Jordbær tiramisu i et glass tiramisu parfait Bruk jordbærtiramisu i et glass vinglassJordbærtiramisu i et glass Tiramisu -oppskrift sommerfrukter Å tilberede jordbærtiramisu i en glassoppskrift er raskt og enkeltForbered og server jordbærtiramisu i et glass Forbered jordbærtiramisuen i glassetForbered oppskriftsideer for jordbærtiramisu i et glassJordbær Tiramisu Oppskrift Ingredienser Bær Sommerfrukt