elegante ideer for barnerom rosa bakgrunn med sauesving

12 elegante ideer for barnerom

Du venter snart din første baby! Deretter åpner du hjertet ditt for disse nydelige barnehagedesignene! Vi vil hjelpe deg litt med noen gode tips for hvordan du setter opp barnerommet ditt!

Det har vært mye skravling i det siste – vår og sommer er de populære fødselsmånedene.

Hvis du har drømt om barnehagen din og leter etter nye ideer, er denne artikkelen noe for deg.

Jeg liker å pynte barnehagen for eldre barn fordi de første månedene er som et øyeblikk med et blikk for de nyfødte. Jeg prøver å holde meg borte fra nyfødte spesifikke problemer og gå med noe som fungerer for 0-5 åringer.

Hvis babyen din blir større og større og du ikke aner hvordan du skal designe barnehagen din, slappe av, puste og sette føttene opp – jeg har noen ideer for å komme i gang, og alt vil være klart akkurat i tide. Velg favorittene dine som utgangspunkt, og bygg bare derfra.

Start med et morsomt tapetmønster. Et barnerom kan selvfølgelig trekke mer stemning enn de fleste andre rom. Finn et morsomt mønster og papir hele rommet eller bare én vegg. Bygg på mønsteret ved å legge til komplementære farger eller kunst.

Gressgrønne veggmønstre og fargerikt stripet teppe

elegante ideer til barnerom morsomme veggmønstre

Bli fet med geometriske mønstre. Hvite vegger er krydret med dristige farger og geometriske mønstre på teppet og kunsten. Småbarns øyne trekkes vanligvis til den høye fargekontrasten.

Blå nyanser og geometriske mønstre

elegante ideer for barnerom geometriske mønstre og dyr

Velg en unik taklampe. Jeg elsker dette store lyset over den komfortable stolen. La lysarmaturen bestemme atmosfæren på barnerommet.

Tips: få den mest komfortable stolen du kan finne. Du kommer til å tilbringe mer tid der enn du tror.

Taklampe i flettet halm

elegante ideer til barnerom uvanlig taklampe

Kast inn en leken tone i et overskudd av utstoppede dyr. Jeg husker da datteren min var tenåring. Hun hadde en stor bjørn som hun kjærlig kalte B. Hennes første ord var “Mama”, “Papa”, “Ball” og “Bear”.

Beige og hvitt – koselig atmosfære

elegante ideer for barnerom beige og hvite koselige

La paletten lage temaet. Velg to eller tre farger og gjenta dem over hele rommet. Sprut maling på uventede steder som gardiner, tepper og kunst.

Oransje aksenter og løve

elegante ideer til barnerom oransje aksenter kosedyr løve

Lag en aksentvegg. Å markere en vegg er morsomt og praktisk hvis du er oppmerksom på kostnaden. Aksentvegger kan lages med maling, tapet eller kunst.

Røde aksenter med elefanter

elegante ideer til barnerom røde aksenter elefant

Legg mønsteret i gardinene dine. Gå med et flott babyinspirert mønster på gardinene og la resten av rommet være nøytralt.

Mønstrede gardiner – små blå dyr

elegante ideer til barnerom små morsomme mønstre på gardinene

Vurder horisontale striper. Et mønster av horisontale striper i muntre farger setter en morsom tone og utvider selv de minste mellomrommene. Møbler, tepper og tekstiler kan alle bindes i stripen.

Dyremangfold å kose med

elegante ideer for barnerom en fargerik, koselig fauna

Kle opp taket så vel som rommet. Babyer bruker mye tid på ryggen. Behandle hele rommet som gigantiske mobiler ved å henge lanterner, paraplyer eller feelys.

Laksefargede vegger og svinge sauer forbi A.S.D Inneriors

elegante ideer for barnerom rosa bakgrunn med sauesving

Legg til kunstverk som har bokstaver, ord og bilder. Jeg hang ordkunst over stellebordet i huset mitt for å lære ord med hver bleieskift.

Fargerikt og morsomt av Nisje interiør

elegante ideer til barnerom moderne møbler

Bruk klær som tilbehør. Heng kroker på veggene og vis frem søte babyantrekk. Åpne hyller og kroker gjør det enkelt å komme til klær og hatter.

Britisk teft av Kate Jackson Design

elegante ideer for barnerom moderne veldig britisk

Gjenta et mønster. Finn et mønster og gjenta det på barnesenger, sengetøy, gardiner, stoler og kunst. Å gjenta et mønster er et finurlig utseende i seg selv, så det er ikke behov for mye mer i barnehagen – noe som er veldig nyttig når du mangler plass.

Fine blomstermønstre i naturlige farger

elegante ideer for barnerom naturlige farger glatte ornamenter