barn sengetøy trender jente idé blå prinsesse eventyr

20 Lunnsomme ideer for barn Sengetrender for jenter

Sengetøy for jenter: 30 dekker til sengen, inspirert av prinsesser og eventyr, for å bringe magi inn i barnehagen

Sammenlignet med å planlegge resten av huset, har du mye mer frihet og rom for tilpasning i interiøret når det gjelder design av soverommet.

Når det gjelder å lage det perfekte soverommet for en ung jente, er det ikke så vanskelig som du kanskje tror, ​​og du vil bli overrasket over det store utvalget av alternativer som er tilgjengelige for deg.

Sengetøy med favorittprinsessene fra eventyr

barn sengetøy trender jente idé rosa prinsesse

Selv om det er mange temaer du kan velge mellom, er temaet “Prinsesse og eventyr” noe som alltid er et hit. Uansett hvem det er, har hver jente drømt om å være en prinsesse minst en gang i livet (uansett hvor mye noen senere nekter for det) og å lage et rom med disse temaene er en perfekt måte å delvis oppfylle ønsket..

Her er noen ideer til sovende sett og dyner som ble inspirert av de mange prinsessene fra de forskjellige eventyrene og deretter innspilt og redigert på nytt i de magiske Disney-studioene. Noen er hyllest til de uendelige klassikerne, mens andre er improviserte moderne fantasier. Men de har alle et snev av kongelig karakter.

Dominerende nyanser av lilla

barn sengetøy trender jente idé lilla eventyr

Det ser ut til å være en nær forbindelse mellom alt som er skapt for jenter, den kongelige karakteren og den rosa fargen. Vi vet ikke om det er å skrive eller sannheten, men det ser ut til at det i de fleste tilfeller fungerer perfekt. Vi begynner gjennomgangen av samlingen av sovende sett og dyner med en rekke prinsesser kledd i rosa, rødt og en og annen gylden farge her og der.

Fantastisk Disney -prinsesse i rosa

barn sengetøy trender jente idé blå disney verden

Sengetøy dekorert med pyntegjenstander

barn sengetøy trender jenter idé pynt

Blekne pastellfarger og eventyrets heltinner

barn sengetøy trender jente idé rosa fargerik

Vakker og blendende barbie med sjarm

barn sengetøy trender jente ide rosa barbie mønster

Barbie er kanskje ikke en prinsesse i tradisjonell forstand av ordet, men hun er mer enn kongelig i tankene og hjerter til små jenter rundt om i verden. Hvis den moderne verden har sin egen versjon av prinsessen som er oppdatert, så vil Barbie sikkert markere det bildet. Og det setter samlingen av Barbie sovende sett og tepper i samme liga som alle prinsesser fra eventyr!

Feminint sengetøydesign for tenåringer

barn sengetøy trender jenter idé trendy moderne

Blå eventyrinnredning i barnehagen

barn sengetøy trender jente idé blå rosa barbie tepper

Mettede rosa farger på jentas soverom

barn sengetøy trender jente idé blå rosa barbie livlig

Snow White vil varme deg opp under dekslene

barn sengetøy trender jenter ide leken mønstre

 En av historiene som har blitt fortalt en million ganger og på mange forskjellige måter er eventyret om Snøhvit og de syv dvergene. Denne historien vil aldri være utdatert. Hun har en uskyldig sjarm, er noen ganger til og med morsom og kinkig, men igjen og igjen ser det ut som Snøhvit -historien utstråler renslighet og uskyld. Disse egenskapene ser ut til å være av vesentlig betydning for hvert eventyr selv.

Drøm om en sjarmerende prins med dynetrekket “prinsessen og frosken”

barn sengetøy design jente ide rosa pastellfarger hyggelig

Møre bleke farger

barn sengetøy design jente idé lilla eventyr prinsesse

Dette er den romantiske og magiske fabelen om prinsessen som finner sin virkelige kjærlighet under de mest uvanlige omstendighetene. Historien om prinsessen og frosken er ikke bare populær blant barn, men også hos alle som er rundt om i verden på jakt etter den “perfekte kjærlighetshistorien”. De elegante hvite og utsøkte lilla teppene her viser at eventyret er perfekt ikke bare for de voksne, men også for sengetøyet.

Fordyp deg i et hav av moro med morsomme havfruer!

barn sengetøy design jenter idé lyse farger

Overfør flere Disney -helter til datterens soverom

barn sengetøy design jente idé blå prinsesse eventyr

Alltid i godt humør

barn sengetøy design jente idé blå rød rosa ariel

Det er nesten umulig å ikke bli forelsket i den lille havfruens verden. De mange forskjellige eventyrene i havet, det store spekteret av karakterer og følelsen av uavhengighet og frihet som skildres, gjør eventyret tiltalende for alle. Hvilket barn vil ikke oppleve litt “glitrende moro” på rommet sitt?.

Pakk deg inn i litt Rapunzel -magi

barn sengetøy design jente idé rapunzel

Historien om Rapunzel tok en helt ny vending etter at Walt Disney -filmen ble utgitt. Hvis barnet ditt bare ikke får nok av filmen, kan du forvandle rommet sitt til en verden som Rapunzel og ditt lange, gylne hår vil beundre. Du kan oppnå det med et par av disse sovesettene og dynene.

Blomstermønster og rosa farger – sengetøy til jenterom

barn sengetøy trender jente idé feminint blomstermønster

Lilla og rosa farger – søte og lekne for jenter

barn sengetøy trender jente idé feminint mønster