barnerom teppe barneteppe by havn leketeppe fargerike motiver mønster

Barneroms teppe

Er det på tide å friske opp barnehagen igjen? Kanskje du ikke vil redesigne hele anlegget med en gang? Så er det en sikker måte å krydre rommet og det med et nytt barneromsteppe. Vi har undersøkt for deg, og her er våre 10 TOPP -favoritter Amazon.de. Alle modellene er enkle å ta vare på og har vakre fargerike motiver. Søte ugler, søte elefanter, klovnefisk, pirater og papegøyer – du finner veldig spennende ideer som barna dine også vil like. Barnas tepper er egnet for gulvvarme og har en haughøyde på rundt 9 mm. De er testet for skadelige stoffer av Öko-Tex Standard 100 og er derfor helt ufarlige.

Avhengig av dine preferanser og smak, kan du finne det riktige teppet til barnerommet for dine nærmeste. De fargerike mønstrene og motivene vil ikke bare krydre rommet, men også fungere som en lekefaktor for barna. Leketepper, som denne fra Paco Home, er spesielt egnet for dette. De minste kan kjøre over den i biler eller tenke på andre mulige spill. Et slikt teppemønster oppmuntrer fantasien og kreativiteten til de minste og har en positiv effekt på den dynamiske atmosfæren i barnerommet.

Barneroms teppe Byhavn i Paco Home

barnerom teppe barn teppe by havnen leke teppe paco hjem

Vår andre favoritt når det gjelder tepper til barn er denne med klovnefisken. Lille Nemo styrer fremdeles mange barns hjerter i dag og er rett og slett perfekt for innredning av barnerommet.

Barnas teppe Klovnefisk fra PHC

barnerom teppe klovn fisk nemo phc

Du kan også oppnå en forfriskende effekt med de fargede rutene fra neste forslag. Karo-teppet til barn fra PHC er et ubestridt blikkfang i alle barns rom og kan også brukes som leketeppe.

Karo Muliticolour av PHC

barnerommet teppe barneteppet design flerfarget phc

Elefanter er et av de mest populære dekorative motivene, ikke bare for barnesaker. Elefanten ser spesielt søt ut på dette barneteppet fra Paco Home, og mange barn vil sikkert elske det.

Elefantteppe av Paco Home

barnerommet teppe barneteppe elefant paco home amazon

Bare bruk foreldrefølelsen og oppmerksomheten din og velg det helt spesielle barnerommet til barnet ditt. Vi krysser fingrene.

Ugle barneteppe av Paco Home

barnerom teppe barn teppe ugler amazon moderne motiver fargerike

Barnerom teppe frosk med besettelseshjerter

barnerom teppe barn teppe frosk grå grønn besettelse

Fotball leketeppe fra PHC

barnerom teppe barn teppe fotball spille teppe phc

Pirat med papegøye barneteppe av Paco Home

barnerom teppe barneteppe pirat papegøye paco hjem

Barnerommet teppe sommerfugl av PHC

barnerommet teppe amazon sommerfugl sommerfugl phc

Svampebob barneteppe av PHC

barnerommet teppe barnas teppe svampebob undervannsverden phc