bøkerhyller i barnehagen inspirert av super mario

Bokhyller i barnehagen inspirert av Super Mario

 

I barneromsserien vår i dag vil vi vise deg en god idé om hvordan du kan gjøre interiøret på barnerommet morsomt og barnevennlig – med Super Mario -hyllene! Super Mario er et populært dataspill, de fleste barn er spesielt glad i Mario, det er rett og slett tidløst!

Nye datamaskinhelter kommer og går snart, men Mario blir værende. Barn i forskjellige aldre liker Mario og hans selskap, og hvert barn vil uten tvil være glad for å ha denne favoritthelten på rommet sitt. I vårt bildegalleri finner du gode tips for et kult Super Mario -oppsett på barnerommet!

Mario -hyller til ditt tematisk innredede barnerom

bokhyller på barnerommet av super mario wand

Disse Mario -hyllene kan være en stor inspirasjon for barna dine og samtidig skape en lykkelig atmosfære på barnerommet. De store bokhyllene er laget som brune esker, akkurat i Mario -spillstilen. De kan dekorere ditt barns rom perfekt og tilbyr også god plass til å lagre forskjellige ting der. Noen av dem har vakre dører dekorert med det velkjente spørsmålstegnet. Disse bokhyllene ser for eksempel fantastiske ut på en lysegrønn vegg. Et annet interessant tillegg til et barnerom med tema i Super Mario -stil ville være et lite bord som ser ut som en rørkjede. Slike barnemøbler hjelper oss med å designe et kult barnerominteriør, hvor barna våre kan oppleve mye moro, fordi de er lekne og veldig funksjonelle på samme tid.  

Lekende design for barna – veggklokke med tema

super mario veggklokke lek barnerom

bøkerhyller på barnerommet på super mario loftet

Glad, fargerik idé for de minste

bokhyller på barnerommet av super mario design

Super Mario -bøtte for lagring av enheter  bøkerhyller på barnerommet av super mario kübel game