rom i veggdekorasjon i parisstil

 Mange tenåringsjenter drømmer om å ha sitt eget rom i Paris-stil. Hvis du lurer på hvorfor denne stilen er så populær blant unge kvinner, gir vi deg et rett svar om et øyeblikk.

Paris er et symbol på romantikk og kjærlighet. Paris er hovedstaden for mote og parfymer.

Hver ung dame har kjent disse begrepene siden barndommen og streber etter å være kjent og trendy. Rommet i Paris -stil vil virke veldig attraktivt og elegant og vil sikkert gjøre datteren din lykkelig.

Du bør definitivt bruke fantasien til å innrede dette rommet. Bruk romantiske speilrammer, originale gulvlamper, bilder fra Eiffeltårnet, klistremerker og bilder av landemerker, interessante franske skrifter eller forskjellige stoffer med mønstre av pudler. For rommet i Paris -stil er også lysekroner med lys, lange gardiner og dekorasjoner med hattekasser, kleshengere, etc. perfekt egnet. Du kan velge forskjellige fargekombinasjoner for vegger og møbler -. rosa, svart og hvit, svart og lilla, krem ​​og svart.

Vi har samlet noen fabelaktige eksempler for deg. Ta en titt på disse jenters rom og realiser de originale ideene i hjemmet ditt. Datteren din kommer garantert til å glede seg.

Fint rom i Paris -stil med rosa stripete vegger, dynetrekk og puter i svart og hvitt

romjente stripete vegger

Romantisk rom i Paris -stil med bilder på veggen og rosa bånd over sengen  

jente rom dekorasjon puddel  Rosa møbler på jenterommet med innebygd seng og gardiner med delikate blomstermønstrejenterom dekorasjon romantisk rosa

 Rom i Paris-stil med gardiner, teppe og dynetrekk med sebrastriperjenterom paris stil crosswalk  Delikat romdekorasjon for de unge damene i rosa og brunt med kalesje over sengenjenterom rosa brun  Rom i patisstil med en ekstravagant lysekrone og bånd i rosa og svartjenterom rosa svart dekorasjon  Romdekorasjon for jenter med en original rosa lysekrone med svarte sløyferjenterom rosa striper veggdekorasjon  Romdesign med en romantisk seng, bilder og et speil i en svart rammerom dekorasjon jente stilig paris  Attraktivt jenterom i hvitt og rosa med veggdekorasjon i Paris -stilromantisk romdekorasjon rosa hvit  Eiffeltårnet dekorasjon på den rosa veggen og skapet med speilrosa interiør rom eiffeltårnet dekorasjon vegg  Rom i fransk stil for babyjenter i rosa og blåttroom deco paris baby jente  Interiørdesign med et elegant speilbord og hattebokserrom dekor paris speil  Ekstravagant dekorasjon med en romantisk bordlampe og svart Eiffeltårnrom i paris stil eiffeltårnet bordlampe  Eksentrisk dekorasjon med en elegant modell, svart pute og effel -tårn på veggenrom i rosa elegant dekorasjon i parisstil rom i rosa puddeldekorasjon i parisstil rom i paris stil speil svart ramme

rom i paris stil hvit rosa svart rom jente seng kalesje

Tekst med Katja