unik barneseng

De asiatiske designerne er alltid klare for overraskelser, og denne gangen vil de glede oss over sin eksentriske skapelse av en barneseng. Designerselskapene til Jaekyoung Kim og Hyunjin Seo fra Kamkam, med base i Seoul, presenterer denne unike sengen med en uvanlig form. Det er inspirert av tradisjonelle koreanske sko og er ideelt for leiligheter som er innredet i minimalistisk stil.

Barnesengen har fleksible høye kanter som kan omformes og gjenbrukes. Denne funksjonen er veldig nyttig når du vil lage en kokong for barnet eller mer plass til forelder. Og når din datter eller sønn vokser opp, kan disse kantene omorganiseres slik at barnet ditt kan føle seg komfortabel og koselig i denne unike sengen.

De koreanske designerne har lykkes med å kombinere tradisjon, estetikk og funksjonalitet i denne barnesengen. Det foretrekkes av flere og flere elskere av den originale interiøret for omsorg og oppdragelse av barn. Den hvite kanten sikrer sikkerheten til små mennesker og den fantastiske madrassen skaper komfort og sørger for en fredelig søvn.

Barnesengen har et moderne, unikt design. Det er forskjellig fra alt du har støtt på i møbelbutikkene til nå. Og i motsetning til andre senger, vil dette bemerkelsesverdige stykket tiltrekke deg med sin enkle visjon og komfortable finish. Du kan være sikker på at barnet ditt vil bli forelsket i den koreanske sengen fra første øyekast. Det vil garantere de minste fredelig søvn og søte drømmer!

 Unik barneseng inspirert av tradisjonelle koreanske sko

enkel barnesengdesign for barneseng

Koreansk barneseng i en uvanlig form 

seng koreansk design hvit  Koreansk seng med fleksible høye kanter seng koreansk minimalistisk stil

 Enkel barnesengdesign i minimalistisk stil fra Koreaelegante barnesenger høye kanter

Tekst med Katja