En bokhylle, sittegruppe, et kontorbord for barnet ditt og en barneseng i ett. Ja, det er den virkelige virkeligheten som moderne barnesofasenger tilbyr i disse dager, og det er ikke alt du kan forvente av disse møblene. Du finner kreative løsninger for barnerommet ditt basert på de praktiske og oppdaterte designene som redaksjonen vår har valgt spesielt for deg i de neste avsnittene.

Plassbesparende møbler nyter stadig større popularitet. For barnefamilier er disse en vellykket løsning for barnerommet. En praktisk barnesofaseng kan for eksempel påta seg mange funksjoner som er morsomme for de minste og sikre en bedre hverdag for dem. Før du bestemmer deg for en bestemt modell av høy seng, diskuter konstruksjonen med barnet ditt / barna. Bestem hvilke funksjoner loftsengen må ha.

Mer plass til å leke!

4.

Følgende kan listes blant ekstrafunksjonene til barnes loftseng:

  • Innebygd sittegruppe
  • Bokhylle som også kan brukes som trapp
  • Lekeområde
  • Kontorbord med en eller flere stoler
  • Ekstra seng

En barnesofaseng har mange fordeler for deg og dine små

7.

Det antas at slike møbler ville være vanskelig å bygge selv, og uten forhåndskunnskap om denne bransjen vil du sikkert få problemer.

Hvilke fordeler tilbyr møblene??

Først og fremst er barns køyesenger en fin måte å forbedre barnets motoriske ferdigheter, noe som er spesielt viktig for helsen til de små i disse dager. Det er modeller på markedet med en ekstra klatrevegg på siden. Vær ekstremt forsiktig når du monterer stigen på barnas loftseng. Stigen regnes som den viktigste delen av prosjektet og bør være så lett som mulig for barnet å klatre. Barnes loftsenger med trapper på siden regnes som mer praktiske og fremfor alt tryggere. For å gjøre dette må du planlegge enda mer plass i rommet du vil ha, fordi denne typen trapper bare kan festes på siden.

En salong under loftet for barn? Hvorfor ikke ?

14.

En annen fordel med barnas loftsenger er en allsidig fallbeskyttelse. Denne egenskapen er svært viktig for barnets sikkerhet og for en god natts søvn. Når du velger riktig møbel, legger du stor vekt på denne sikkerheten, til de brede trinnene og innfelte grepene som sikrer optimal oppstigning og nedstigning.

Brede trinn og fallbeskyttelse er topp prioritet

15.

En stor del av familiene bruker plassen under sengen som arbeidssted for de minste. Størrelsen under konstruksjonen er nok til et praktisk kontorbord og 2 skrivebordstoler for deg og barnet ditt. Så du kan diskutere og gjøre leksene dine sammen og jobbe med viktige prosjekter med Powerpoint -presentasjoner.

Få inspirasjon fra følgende konsepter som får barnehagen til å se enda større ut.

Nøytral veggdesign med hvit Konder loftseng

1

Fantastisk DIY dekorasjon

2

3  5 6.  8. 9 11 12. 1. 3  16 17. 18. 19. 20.