feng shui ideer hyller bøker vegg verdenskart

Feng Shui -ideer for mer konsentrasjon mens du lærer

Utdanning er veldig viktig i kinesisk kultur, og følgelig støtter og fremmer Feng Shui læring. Fra en tidlig alder bør barn utvikle en kjærlighet til læringsprosessen. I følge Feng Shui bagua-kortet er vestvendt ansvarlig for barnets velvære.

Sett opp et vestlig rom som er passende for barnet ditt, og det blir lettere for dem å lære.

Feng Shui -ideer – vestretningen er ansvarlig for barnets velvære

feng shui ideer hyller bøker vegg hvit

Her er noen enkle regler du bør vite:

Vestretningen tilsvarer elementet metall. Så unngå ting som tilsvarer elementet brann, fordi ild smelter metallet. Det vil si at den røde malingen skal være borte fra rommet. Rød løper eller rød sofa er ikke en god idé. Lilla fargetoner har heller ingen plass i rommet. Bilder av brann er uønskede. De matchende fargene er hvite og grå, som tilsvarer metallelementet, eller lysegul og alle sandfarger, som tilhører elementet jord.

Du kan ramme inn bilder av barnet ditt, for eksempel i hvite metallrammer, og henge dem på veggen. Det vil påvirke hans velvære.

Bokhyller er selvfølgelig inkludert, samt et komfortabelt lesehjørne med god belysning. Det er best å plassere et verdenskart eller en globus i nord, nordøst eller vest for rommet. Dette vil vekke hans nysgjerrighet og tørst etter kunnskap.

Å vokse opp krever mye energi. Sørg for at barnet ditt vokser opp i en harmonisk og energisk atmosfære.

Munter farger skaper en koselig atmosfære

feng shui idé hyller bøker skrivebordsmaskiner

En unik bokhylle

feng shui ideer hyller bøker veggen fargerik

Stilig barnehage for en gutt

feng shui ideer hyller bøker vegg grønn blå gul