flotte dekorasjonsideer for gutterommet stripete vegger surfebrett

Flotte møbleringsideer for gutterom

 Å innrede et gutterom har alltid vært en av de tingene. Det er aldri for tidlig å komme med gode interiørdesign ideer. Romdekorasjonen inkluderer alt – møbler, veggdesign, sengetøy og alt annet tilbehør. Alt må koordineres, alt må passe til smaken til unggutten din.

Dette rommet vil nesten være det viktigste stedet for den lille gutten. Der skal han leke, lære og lese, men fremfor alt sove og drømme. Finn ut hva barnet ditt liker best tidlig.

Er det dyrene, dataspill, sport eller er det flotte eventyr? Hvilke spesifikke lidenskaper har den? Hvilke farger foretrekker han??

En perfekt løsning for ekte baseballfans

flotte dekorasjonsideer for fotballbakgrunn for gutterom

Eller kanskje gutten din har en sterk lidenskap for fly

flotte møbleringsideer for gutterom blå toner mange fly

Selvfølgelig vil smaken endres hele tiden – fra småbarn til tenåringer. Det er spesielt viktig for småbarn at de føler seg trygge og at deres lengsler blir tatt på alvor.

Eventyr- eller tegneseriefigurer, for eksempel, så vel som dyr og andre skapninger er veldig egnet som dekorasjoner. Det er best å ta fototapeter eller male veggene med lyse farger og figurer. Dette gjelder også sengetøy, stoler eller puter.

 Hvis du allerede kjenner ditt barns favorittdyr, kan du enkelt lage mer av det og bruke det som motiv oftere. Bamser er alltid et flott tillegg. Du kan stole på eksotiske eller ville dyr – for eksempel løver eller elefanter. Jungel- eller elvelandskap er vanligvis veldig populære blant de minste og stimulerer fantasien og velvære. Så la kreativiteten gå fri.

Nesten alle gutter vil gjerne ha en så futuristisk romskipatmosfære 

flotte møbleringsideer for gutterom friske toner romskip

Levende farger og metallisk glans er veldig populære

flotte møbleringsideer for gutterom futuristisk design i magenta

Gutter liker å være litt avslappet

flotte interiørdesign ideer for gutterom lyse tremøbler rund krakk

Hunder i alle varianter viser seg veldig ofte å være en direkte hit

flotte møbleringsideer for gutterom, hunder og stripetepper

Situasjonen er litt annerledes med tenåringer. Gutta i denne alderen er mer følsomme og har en mye klarere ide om hva de liker og hvorfor. Trikset her er mer tålmodighet og engasjement.

Det kan være så langt at gutten har en profesjonell orientering. Finn ut og prøv å dekorere rommet for å stimulere hans interesse. For unge musikere, for eksempel, er ikke en gitar i det hele tatt feil i et rom, og for gutten som ser på seg selv som en pilot, er små fly og bilder en stor tilleggsmotivasjon.

Stimulerende farger som rød og sitrongul hjelper også

flotte møbleringsideer for gutterommet, lys rød metallseng

Avhengig av din smak, bør subtile, mørkere toner ikke undervurderes

flotte møbleringsideer for gutterom i marineblå og gråtoner

Dette får små gutter til å føle seg viktigere og sikrere

flotte møbleringsideer for gutterom søte hjørnesenger

Ikke glem en ting! Det er ikke bare et spørsmål om penger, det er mer et spørsmål om din egen kreativitet og evne til å forstå barnet ditt bedre. Ta deg god tid og bli bedre kjent med barna dine!

flotte møbleringsideer for gutterom motorvei

flotte møbleringsideer for gutteroms oldtimervegg flotte møbleringsideer for gutterom sovehus i blått

flotte møbleringsideer for fanball for gutterom

flotte møbleringsideer for guttens rom lukket atmosfære flotte møbleringsideer for gutterom store lyspærer flotte møbleringsideer for gutterom mange koseleker flotte møbleringsideer for gutterom som i verdensrommet flotte møbleringsideer for gutterom murvegger rutete sengetøy flotte møbleringsideer for gutterom to etasjers seng og klatrevegg