Innovativ-designer-ideer-for-barnerommet-lenestol-rød-farget-lekende

Innovative designerideer for barnerommet festet – feir barndommen med ideer

Husker du en svunnen tid, langt borte fra vår barndom, da det ikke var mer å legge seg enn begynnelsen på et nytt eventyr? Vi ville bygge festninger eller sette opp hengekøyer bare for å unngå flatheten ved å gå rett til sengs på en anstendig måte.

Og selv om den moderne forbrukerverdenen forsyner oss med alle nødvendige varer i en allerede ferdig tilstand, bør ikke denne uformelle atmosfæren med improvisasjoner og eventyr i et barnerom gå tapt. Barna ser verden med andre øyne enn voksne, og det som for oss virker som en perfekt praktisk seng eller et grundig nyttig skrivebord, vil forvandle barnets sinn til en egenskap fra en fiktiv verden. La oss ta en titt på noen design for barnesoverom som feirer fantasi og gir store fordeler for barn gjennom hele deres lange vekst og karriere ved å fortsette å opprettholde kreativiteten.

Loftsenger eller køyesenger

Innovative designerideer for barnerommet hvitt innebygd skap

Vi har allerede snakket om den rare naturen til loftsenger, og det kan godt være sant at hver enkelt av oss kan ha foretrukket å sove på den øverste køya når vi har hatt noen av dem. Det bør være noe som av en viss grunn gjør søvn og lek i denne høyden mer attraktivt enn på gulvet eller i en klassisk seng. Men slike sovearrangementer tjener først og fremst som et middel til å berike oss med en ny romlig opplevelse, og arrangementet av et slikt oppsett vil sikkert innebære noen geniale løsninger på hvordan vi kan spare plass.

Innovative designerideer for barnerommet på loftet

Ikke glem at klatring er veldig gøy for de fleste barn. Det fremmer deres aktivitet og leder energien i riktig retning. Dette innebærer å finne utsmykkede tilgangsmåter som gjør at barn kan nå det høye taket i rommene. Jeg henviser til særegenhetene ved anlegget, for eksempel taustiger eller glidestenger. Hvem er med meg for det?

fleksibilitet

Siden barna bruker rommene sine som soverom, stuer, rom for læring og utvikling på samme tid, er det et konstant behov for multifunksjonalitet og fleksibilitet, spesielt siden de fleste barnerom faktisk ikke har så mye plass. Husk at barnerom ofte også er soverom, lekerom og studierom, samt det faktum at de er dine barns eget hovedkvarter. I dag er imidlertid motetrendene rettet rett mot multifunksjonalitet, og barn vil mest av alt sette pris på de kreative metodene, spesielt når egnede farger og tilbehør er nødvendig for å designe et vennlig rom der de kan føle seg hjemme gjennom årene og i forskjellige aldre.

Kreativt kosmisk anlegg

At du tegner utformingen av rommet selv, som vil fungere som en øy for barnet ditt, kan gjøre dette rommet unikt og kunstnerisk. En spesiell aksent kan komme fra en rund seng i midten av rommet, fra en vindusnisje, eller fra at sengen har blitt løftet opp en trapp eller to og er omgitt av skap med barnets favorittbøker.

Innovative designerideer for oppbevaring av barnesenger

Ulike trapper

Innovative designerideer til barnerommet

Hvert strukturelle element i barnerommet kan inneholde en overraskelse, noe som bringer oss til tanken på et veldig populært konsept: plassens plass ved hjelp av trapper for å lagre gjenstander. Trappen til en plan seng kan doble dimensjonene med innebygde hyller eller skuffer – en hyggelig og takknemlig mulighet for å løse problemet med å ha for mange ting. Det er også et enkelt og morsomt alternativ til å lære barna å rydde opp og sette leker og ting tilbake.

Kvinnelige tilleggselementer til jenterommet

Innovative designerideer for veggen på barnerommet som henger på sofaen

Et jenterom kan se feminint ut uten nødvendigvis å bli rotete, og bare ved riktig bruk av farger og tekstiler. Når det gjelder å sove, vil du sannsynligvis finne en himmelseng ekstremt upraktisk, men datteren din kan være uenig og bare elske den fordi den er spesiell og visstnok et eventyr. En jenteseng bør være litt større enn standarden, da det sier seg selv at det blir besøk hos kjærester inkludert overnatting.

Det er noen attributter som er veldig uvanlige for en stue, og de av oss som aldri har hatt dem vil bli tiltrukket av dem i evigheter. B. Hengekøyer, husker, gyngestoler og muligens et telt.

Vennlig tilbehør   

La oss nå gjøre en ærlig bekjennelse: å male på husveggene har alltid vært mer spennende enn på papir. Legg til et bordsett og stoler av rosa, klar plast til ensemblet for den uskyldige cheesy -stilen som hver ung jente opprinnelig elsker og kaster i senere tider.

Romoppsettet er veldig egnet for kreative personlighetstyper eller for de med en utpreget preferanse for grafisk uttrykksevne

Innovative designerideer for barnehageformede geometriske vegghyller

Ikke spar på en eneste fantasifull idé: bønnesekker, hyller med morsomme utskjæringer og vakre, dimbare tak- og gulvlamper, som lyser i fargerike nyanser av lys. Det er også rynket på å la veggene stå tomme. Er det mange av oss som en gang ikke ønsket å se bildet av stjernehimmelen i taket, og som aldri har våget å lage denne effekten ved å bruke måne- og stjerneformede klistremerker som flimrer i mørket? Det neste bildet viser et komplett kosmisk system av himmellegemer som lover et fascinerende sovne (eller rettere sagt opplevelsen av å holde seg våken). Hvem sa at rangler bare var for babyer??

Spillrom – indisk telt

Innovative designerideer for barnerommet indisk telt

Flytende piratskip soverom

Innovative designerideer for barnerommet grandiose treskip

Å skrive på veggene har aldri vært så kult før nå

Innovative designerideer til barnerommet

Blått tre på soverommet til jentene

Innovative designerideer for barnehagens feminine sjøblå farge

Moderne barnerom med innebygd skrivebord

Innovative designerideer for barnerommet oransje detaljer