konvertible barnemøbler seng baby grønne skrivebord skuffer Konvertible barnemøbler for mer komfort på barnerommet fra Adesen

I våre barnemøbler -serie ønsker vi å introdusere deg for disse helt spesielle konvertible barnemøblene i dag. De er spesielt laget for smarte små kjære og kan gjøre designet på barnerommet ditt veldig flott og moderne.

Disse møblene er nyttige i lang tid

konvertible barnemøbler seng baby grønn gitterramme

Det er velkjent at barn vokser veldig raskt. Av denne grunn blir foreldre ofte tvunget til å bytte møbler på barnerommet ofte. Her er en flott løsning på det problemet – konvertible møbler. Slike møbler oppfyller enkelt behovene til barna dine i alle aldre, derfor er de nyttige i lang tid. Ved å kjøpe disse konvertible møblene kan du også lage en funksjonell design i barnehagen og spare mye penger samtidig. Et eksempel på slike kule smarte møbler er Smart Kid -samlingen fra Adesen Möbel.

Barneseng utstyrt med mye lagringsplass og skuffer

konvertible barnemøbler barneseng grønt tre

Smart Kid er et multifunksjonelt møbelsett som inkluderer barneseng, skuffer og stellebord. Det beste er at alle disse elementene enkelt kan implementeres og transformeres til helt nye møbler: du får nå en større seng, et skrivebord og en lekegrind, så dette møbelsettet er også ideelt for barn opp til 10 år. Barnemøblene er laget av bjørketre av høy kvalitet og deretter polert med giftfri vannbasert lakk. Du kan få mer informasjon om disse flotte konvertible barnemøblene og andre produkter for smarte barn på Adesens nettsted.

 Enkeltseng for eldre barn og tenåringerkonvertible barnemøbler seng baby rekkverk tre

Sengen med hodegjerde

konvertible barnemøbler seng babyramme tre

Praktisk treplate – brett og trepinner

konvertible barnemøbler seng baby rekkverk trestenger Designerprosjekt av Adensen konvertible barnemøbler seng baby green desk adensenSvart krakk og grønn tavle for skriving konvertible barnemøbler seng baby grønn tavle krakk Designet av designermøblene konvertible barnemøbler seng baby rekkverk design