deco -ideer i barnehagens nordpoldesign

Våre morsomme dekorasjonsideer på barnerommet flyter over av fantasi og kreativitet – akkurat som barnes drømmer. Alle barn vil ta en tur rundt i verden. De forestiller seg å lande på månen eller besøke Nordpolen.

Akkurat lengselen til våre små venner har inspirert oss til å komme med disse originale og fantasifulle dekorasjonsideene i barnehagen.

Du vil være overbevist om at det hvite rommet ser enkelt og elegant ut, men likevel veldig koselig og munter.

Lag et kjølig, men solrikt klima ved å male vegger og gulv hvitt. Se også etter matchende hvite møbler som du kan dekorere med bjørneklistremerker. Design rommet i denne minimalistiske, nordiske stilen. Den hvite fargen får den til å se lysere og mer romslig ut. Men du har også muligheten til å friske opp stemningen med noen fargerike elementer. Plysjbjørnene, de fargede putene eller en veggdekorasjon med et verdenskart og vakre ballonger, som vil vekke barnas fantasi, er ideelle. Takket være disse fantastiske dekorasjonsideene på barnerommet kan de små eventyrerne dykke rett inn i drømmeverdenen.

Du må innrømme at dette interiøret virker ganske eksentrisk, men veldig originalt og attraktivt. Rådfør deg med din sønn eller datter før du dekorerer rommet i nordisk stil. Lytt til barna dine nøye og finn ut hva de synes om denne smarte designen!

Hold øye med bildene vi har gitt deg, og få noen gode ideer!

 Originale dekorasjonsideer på barnerommet med hvite vegger og dekorasjon med ballonger og bjørner

dekorasjonsideer i barnehagen veggdekorasjon

   Fantasifulle dekorasjonsideer på barnerommet i nordisk stil som skaper en lys og romslig atmosfære

dekorasjonsideer i barnehagen lyse hvite Tekst med Katja