Kult trendy tenåringsrom for blått sengetøy for gutter

Kult trendy tenåringsrom for gutter – moderne innredning

Den lille er ikke lenger liten, og du vet at når tenåringer blir eldre, har de forskjellige behov. Du drømmer om et elegant rom med god plass til å studere. Et sted hvor de kan invitere venner uten å føle seg flau.

Et sted for videospill eller for å spille gitar uten å bli forstyrret. Det er et faktum – rommet til gutten din trenger en grundig endring, og du trenger ideer å velge mellom.

Grå, monokromatiske farger og sjekket sengetøy til sønnens rom

tenåringsrom gutter svart rutete sengetøy designidee

  Strenge linjer og mørke farger i tenåringsrommetKult trendy tenåringsrom for gutter svart hvit grå farger

Vi kan forsikre deg om at ting vil fungere veldig bra for deg. Her er en liste over 9 inspirerende design som kan hjelpe deg med å lage et fantastisk soverom for tenåringen din.

Et sportsentusiastdesign, men dette fantasi -veggmaleriet i svart og hvitt og brutt i lameller øker absolutt hele den moderne og elegante følelsen av dette blå soverommet.

Lekne, urbane møbler – oransje dekorative motiver

kule trendy tenåringsdesign gutter oransje stolputer

Koselig og varm, med fargekopper som gir liv til hele rommet

Kult, trendy tenåringsrom for gutter, designbar bordlampe for gutter

Slik ville jeg karakterisere dette fantastiske soverommet med de hvite møblene (fantastisk seng og flott skrivebord må jeg også si).

Raffinert, minimalistisk romdesign

kul trendy tenåringsdesign gutter blå hvit garderobe

Prøver du å komme med en stilig uttalelse? For en tenåring ser rødt og hvitt aldri mer elegant ut enn dette. Høres ut som en god idé for et drømmebarn. Det er klassisk, moderne og morsomt, alt du kan ønske deg!

Barneromsdesign inspirert av videospill

Kult trendy tenåringsrom for guttespill inspirert

En minimalist adopterer et barnerom. Skjul skrivebordet bak veggene og få det til å se ut akkurat som garderoben – god idé. Legg til en vegg -TV og en stor seng med den. Voila, det er alt!

Hvis du har en tenåring som elsker baseball, er dette en god idé å bringe det spektakulære spillet inn i hverdagen. Mer om dette, hvis han er en Yankee -fan, kan du kopiere designet ovenfra i alle deler – bare sørg for at du finner en talentfull maler som vil gjøre hele veggen for deg. Oh, og ikke glem neonlysene under sengene. De gjør hele soverommet til intet mindre enn fantastisk.

Fantastisk, imponerende Teeanger -rom

kult trendy tenåringsdesign gutter stripete sengeteppe

Vi har en pedant, ikke sant? Det moderne soverommet er absolutt for en pedantisk tenåring som ønsker å komme med en stiluttalelse. Jeg regner med at jeg er helt overrasket over den moderne sengerammen og det kule sengeteppet, men det som faktisk overrasker meg er den imponerende veggkunst bak sengen og nattbordet.

Solid loftseng har stige

Kult trendy tenåringsrom for gutter tremøbler stige loftseng

Et lite loft for guttens soverom og en stige for å komme til lekeplassen? Gjøre narr? Det har vært alles drøm siden vi var tenåringer. Du vil elske de solbrune veggene og det hvite og grønne sengetøyet.

Sengeramme laget av trepaller på hjul

kult trendy tenåringsdesign gutter tregulv malt hvitt

Hvis tenåringsgutten din vil være mer selvstendig, har vi en idé til deg. Hva med å forvandle loftet ditt og lage et spesielt rom bare for ham? Det burde være stort nok, ikke sant?

Industrielt design for gutterom – grå og oransje farger kombinert

Kult trendy tenåringsrom for gutter oransje dekorasjon

Selv om dette ser ut som en bachelorpute, er dette virkelig et tenårings soverom i en leilighet på taket. Liten, men varm på samme tid, det eneste som mangler er et skrivebord for lekser, som ikke kan kompensere for det metalliske grå og oransje designtemaet. Men jeg tror jeg kunne leve med det hvis jeg “måtte”.

Guttesoverom dekorert i pop-art stil

tenåringsrom gutter svart vegg som dekker trehyller grønn popartKøyeseng for to gutter tenåringsrom gutt massivt tre loft seng stige blå sengetøy