nytt moderne barnerom grønt stripeteppe

Nytt moderne barnerom fra Vibel

Vibel er et fransk selskap som selger mange moderne møbler og elegant tilbehør til barnehagen for både gutter og jenter. Takket være hans mange års produksjonserfaring er møbelsamlingene hans fantastiske og overrasker alltid med perfekt stil og funksjonalitet.

Vibel presenterte nylig sin nye møbelsamling, Mobi Tem. Denne serien med barnemøbler inneholder alt foreldre trenger når de setter opp et barnerom, slik at barna kan lære stille og komfortabelt, leke, sove og skifte til skolen. Det tenkte vi også på! Det er garderober for småbarn og babyer også. Alle møblene i denne samlingen ser moderne og kule ut, de er tilgjengelige i flere farger. Du kan velge mellom rosa møbler for jenter, blått for gutter eller til og med grønt for barnehagen for begge kjønn. Hjertet i denne samlingen er en barneseng, pyntet med et baldakin. Den lille barnesiden er også attraktiv – en flott designeridee! Du kan også finne mye matchende tilbehør til Mobi Tem -produkter som vil perfeksjonere og utfylle barnas soverom.

Dominerende grønn farge i barnehagen – designermøbler

ny moderne barnehage grønt skap fersk idé

Rosa, jenteaktig soverom fra det franske designstudioet

nytt moderne barnerom jenteaktig rosa koselig Glanset overflate – et skrivebord for de små studentene nytt moderne barnehagegrønt attraktivt skrivebord

Rosa, feminin kommode med et lite blomsterhåndtak

nytt moderne barnehage blomsterhåndtak rosa

Blå babyseng – minimalistisk design

kult moderne barnerom blå baby seng gutt raffinert

Stripet, komfortabel madrass – grønne, gule og grå farger

kult moderne barnerom blå designinteriør

Barnerom for de minste – himmelseng for babyer

nytt moderne barnerom blå design kommode baby seng

To barnehagemønstre – hunn og mann

nytt moderne barnerom blå rosa design ung jente