Barnerommet interiør med lyse farger oppdaterer ideer

Oppdater barneromsinteriøret med lyse farger

Oppdater barnehagen din med inspirerende farger

Når var siste gangen du dro til en fornøyelsespark eller en fornøyelsespark for barn på ferie? La du merke til alle de stimulerende fargene der?

Farge gjør et barns liv levende, kreativt og morsomt. Hvorfor ikke bringe noe av denne finurlige naturen tilbake til hjemmet og soverommet? Enten sønnen eller datteren din foretrekker mer dristige farger eller heller mykere toner, kan du hjelpe dem med å gjøre soverommet sitt til det beste stedet å gå inn i huset. Her er noen måter å imponere dem på med farger i alle deler av rommet.

Lag et fargerikt barnerom med gode ideer

Barnerommet interiør med lyse feminine farger

 

Fokuser på det barnet ditt elsker: Voksne planlegger og dekorerer alle rom i huset, og ofte er et barnerom det eneste stedet hvor de kan si noe om innredning og design. Spør barna hvordan de vil at rommet deres skal se ut.

Når de er yngre, kan du trekke ideer fra favoritthelter, idrettsutøvere, aktiviteter og spennende bøker de leser. Påfør disse fargene og temaene på veggene med fargerik maling, tapet og veggmalerier for å forvandle rommet ditt umiddelbart. Hvis du trenger hjelp til å ta en beslutning, kan du besøke din lokale maskinvarebutikk. Fargeavdelingen har et bredt spekter av forhåndsvalgte barneromsfarger og tapetkombinasjoner for å fjerne gåter når de bestemmer seg.

Hvilke farger inspirerer barnet ditt?

Barnehagen interiør med lyse farger oppdaterer feminint lilla

Lag et rom som barna dine vil elske å være i!

Oppdater barneromsinteriøret med lyse farger

Fargerike aksentdekorasjoner:

Avhengig av din dekorative stil, velg fargede aksenter for å visuelt bringe rommet sammen. Bord eller pendellamper er et godt sted å starte. Match lampeskjermene med dekorative farger rundt, og etterlign deretter fargene i vindusbehandlinger, sengetøy og tepper.

Tepper er en kreativ måte å legge til et utbrudd av farger på rommet ditt og kan endres sesongmessig eller når den lille blir skitten! En annen god idé er å gå for fargene som finnes i innredningen og rammebilder fra de samme materialene eller fargene. Dette soverommet har oransje, lilla og grønt som tema og farge som brukes i tekstilene, så vel som veggdekorasjonene. Dette er en enkel måte å la fargene infisere på en rekke måter.

Dekorere med fargerik innredning, lamper og tekstiler

Firkanter oppdaterer barneromsinteriøret med lyse farger

Organiser med farger:

Du tror kanskje at organisasjonen av barnehagen din må være strengt nyttig og funksjonell. Kreative barneorganisasjonsprodukter finnes overalt, fra hjemmekataloger til ditt favoritt store kasselager. Produkter, sko, leker, myke leker er tilgjengelige i flotte farger og kan doble den kreative innredningen rundt barnets rom.

Ikke stopp med bare en farge, se etter kurver og kasser som gir gjennomsiktige alternativer for rask rengjøring, og bruk koder eller små tavler på kurver for å vite hva som er fanget i dem før du tar dem ut av hylletrekkingen. Bokhyller, innebygde skap og skuffer er andre måter å organisere for å bringe fargerike alternativer til barnets rom for å få det til å se flott ut.

Fargerik organisasjon er et kreativt alternativ for leker og mer

Interiøret i barnerommet er oppfrisket med lyse farger

Enten du vil oppdatere barnets rom med fargerike alternativer, eller om barnet ditt har uttrykt interesse for et nytt utseende, vil disse ideene hjelpe deg med å holde øynene åpne. Fra fargerike materialer og veggmaling til sengetøy og organisasjonsprodukter er mulighetene ubegrensede for å bringe genial farge til barnets eventyrland.

Barnerom med hvite køyesenger i tre Barnerommet interiør med lyse farger oppdaterer teppe  Mal himmelen på veggeneOppdater barneromsinteriøret med lyse farger

Kombinerte grønne og blå aksenter – fin fargepalett

Barnerommet interiør med lyse farger oppdaterer blått

Dominerende lysegrønn farge

Barnehagen interiør med lyse farger oppdateres grønt

Lys, positiv stemning på barnerommet

Barnerommet interiør med lyse farger oppdateres rødt

Popper lyse farger i barnehagen

Barnerommet interiør med lyse farger oppdaterer leken